Tinder

Reitings 8
Reģ: 09.03.2022
Sveikas meitenes!
Sieviešu dienas vakarā ar senu draudzeni , kuru nebiju satikusi sen un apspriedām kā atrast normālu vīrieti šajos laikos. Visi saka, internets -Tinder. Taču sen jau vairs tur neesmu pēc vairàku reižu nepatīkamas pieredzes.
Runājām un radās sekojoša doma, plus noskatoties Tinder-swindler filmu, radās doma padalīties ar pieredzi un vīriešiem , kuri tur maigi izsakoties” ganās” un salauž sirdi mūsu meitenēm. Pati uzķēros uz ārzemnieku, kurš bieži brauc uz šejieni un drīz pārceļas… apstrādāja mani ļoti ilgu laiku, sākumā biju atturīga , vēsa, bet vins neatlaidigi turpināja taktiku un manu auksto sirdi salauza… pēc tam tika salauzta mana sirds , jo uzticējos…bet vismaz nebija nekāda krāpšana ar naudu, un redzu, ka šis turpina ganīties tur un to pašu taktiku piemēro visām LV sievietēm arī manai draudzenei:) viņa bija skarbāka un atkoda uzreiz.
Stāsts par ko, dalāmies ar stāstiem, nezinu vai var minēt vārdus, bet aprakstus un taktiku… ja vajag var izdomāt kā nepārkāpjot visus likumus var minēt konkrētus cilvēkus, šis ar mērķi mūsu labā, lai pasargātu viena otru un nelauztu sirdis… jo ikvienai gribas satikt to īsto, vienīgo…
Ko sakāt par šādu tematu?
09.03.2022 02:00 |

Reitings 1231
Reģ: 14.01.2022
Mans dārgais paņēma tieši ar vienkāršību, pārējais jau nāca kā bonus..
Man patika, ka randiņos devāmies vnk izbraucienos pa Rīgu līdz vēlai naktij.
Vai arī pastaigā gar jūru nozaga puķes no mājas priekš manis :D
Tagad gan nedaudz kā opji atlūztam ap 10 vakara jau 😂
Bet tā viss izveidojies ļoti jauki.
Tomēr, lai tas viss notiktu tomēr arī man ir jābūt kā atbalsta punktam, nevis melnajam caurumam, kas tikai prasa un ņem. Un es redzu, kā mēs kopā esam izauguši kā paŗis, kā augušas ienākošās finanses abiem, un kādiem šķēršļiem esam izgājusi cauri. Laba dzīve nenozīmē, tikai restorāni, puķes un tauriņi, nāk arī līdzi problēmas ar ko jātiek galā un pāri.
10.03.2022 08:17 |

Patīk
Reitings 2093
Reģ: 22.05.2019
Aleksandrs @ 09.03.2022 19:33
Vispār jau diezgan dīvaini… Tēma ir par to kā atrast īsto un vienīgo un kā atkost neīstos, bet kā vienmēr, ja runa ir par vīriešiem, tad temats aiziet tikai un vienīgi par naudu. Jā, jā, zināms, neviena nevēlas dzīvot ar pilnīgāko bomzi, bet te jau kuro reizi pierādās, ka sievietēm lielākoties interesē tikai nauda, viss cits te ir atstāts otrā plānā. Tātad jūsu “īstais un vienīgais” ir bankomāts, jums džekus nevajag.
Un jā, kā jau te minēja, tas, ka čalim būs daudz naudas nebūt nenozīmē, ka tā tas būs arī jums.

Tām kurām vīrietis ir kā bankomāts,tās grib dzīvot uz vīrieša kakla,neko pašas negrib darīt dzīvē,bet meklē,kas nodrošinās vieglu dzīvi.
Bet,man arī veidojot attiecības,ar mīlestību vien nepietiek, ir arī svarīgs vīrieša dzīves līmenis,jo negribu,ka attiecības pasliktinās manu dzīves līmeni.
Neesmu gatava uzturēt vīrieti.
10.03.2022 08:54 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Ziniet, pie šāda veida diskusijām es vienmēr esmu vēlējies, lai pie cilvēku profiliem būtu klāt viņu īstā bilde. Tad pat zirgam pat būtu jāsmejās par šitām, kurām ir tās to pirksta izzīstās prasības 😁😁😁
10.03.2022 11:34 |

Reitings 536
Reģ: 01.11.2021
GhostGG, bet vai tad šeit ir kāda, kura demonstrē “paaugstinātas” prasības? Lasu un neredzu kur tad ir tas no pirksta izzīstās prasības...
10.03.2022 11:58 |

Reitings 2189
Reģ: 28.04.2019
Ārprāts meitenes. Nav brīnums, ja dažām ir grūti ko atrast. Saukt pastaigu ar kafiju par bomžu variantu... nē nu ja gribas smalku restorānu tas ir ok. Vienīgi nav jāpadara citi par nevērtīgiem, ja vērtības katram ir dažādas.

Es biju domājusi, ka vienkārši pastaiga bez nekā ir bomža variants. Kafija vēl ir ok, budžeta variants, bet es vairāk biju domājusi par tiem, kas sauc ārā satikties, un nepiedāvā pilnīgi neko, tādi ir trāpijušies. :D Ir pat bijis, ka sauca uz kafiju, un aizmirsa naudu mājās, man tie likās vispār meli, rezultātā, prosta staigājām, speciāli izdomāja ne centa neiztērēt, pat ne uz sevi. Ja viņi pat uz sevi ir skopi, tad kur nu vēl uz sievieti.
10.03.2022 11:59 |

Reitings 884
Reģ: 27.07.2020
Santa1992 @ 10.03.2022 11:58
GhostGG, bet vai tad šeit ir kāda, kura demonstrē “paaugstinātas” prasības? Lasu un neredzu kur tad ir tas no pirksta izzīstās prasības...

Jebkas, kas tēmē virs vidējā, ir paaugstinātas prasības no objektīva skatu punkta. Tie paši tavi 1.5-2k ir krietni virs Latvijas vidējā.
10.03.2022 12:33 |

Patīk
Reitings 2093
Piekūns @ 10.03.2022 12:33

Jebkas, kas tēmē virs vidējā, ir paaugstinātas prasības no objektīva skatu punkta. Tie paši tavi 1.5-2k ir krietni virs Latvijas vidējā.

Ja Sieviete vēlas līdzvērtīgu partneri sev blakus,tās nav paaugstinātas prasības.
10.03.2022 12:54 |

Reitings 884
Annija35 @ 10.03.2022 12:54

Ja Sieviete vēlas līdzvērtīgu partneri sev blakus,tās nav paaugstinātas prasības.

Līdzvērtīgs ir tāds slidens temats. Vai, tavuprāt, kad pelnīju mazāk kā draudzene, nebiju līdzvērtīgs? Vai tagad, pelnot vairāk, man vajadzētu nomainīt draudzeni?
10.03.2022 12:57 |

Reitings 536
Reģ: 01.11.2021
Tā vidēja valsts alga ir sviests, jo tas ņemot vera visus kas strādā ar minimālo algu utml. Un es ar saviem 2 maģistriem un 1,5K nekad neesmu apsvērusi iespēju but kopā ar Maximas kasieri piemēram. Es vairāk orientējos uz sev līdzvērtīgo vidusslāni - izglītotiem speciālistiem ar pieredzi kur 1,5-2K IR vidēja alga. Un tur tas tocna nav paaugstinātas prasības! Ja es skatītos uz vīriešiem ar zemāku atalgojumu tad tas jau būtu samazinātās prasības (ņemot vera faktus par mani pašu!) Lai ko te rakstītu meitenes kas mēģina jūs mierināt - jūs varat nešaubīties, visas sevi cienošas sievietes ļoti augstu vērtē vīrieša sasniegumus un stabilitāti. Tā daba ir iekārtots. Es nesaku, ka tas ir vienīgais pēc ka izvēlēties, bet tas ir viens no punktiem. Protams, ka sievietes dzive un atklāta teksta to nekad neteiks, bet paturēs prata. Es arī saviem partneriem to vienmēr esmu pasniegusi delikāti un nevienam nekad nav bijusi iebildumi vai domas par red flag.
10.03.2022 13:01 |

Patīk
Reitings 2093
Piekūns @ 10.03.2022 12:57

Līdzvērtīgs ir tāds slidens temats. Vai, tavuprāt, kad pelnīju mazāk kā draudzene, nebiju līdzvērtīgs? Vai tagad, pelnot vairāk, man vajadzētu nomainīt draudzeni?

Es runāju par to,ka sievietei ir izvēles tiesības dzīvot tā,kā viņa vēlas,nesaņemot par to nosodījumu,ka ir ar kkādām nereālām,augstām prasībām utt.
10.03.2022 13:13 |

Reitings 116
Reģ: 25.02.2022
Lai ko te rakstītu meitenes kas mēģina jūs mierināt - jūs varat nešaubīties, visas sevi cienošas sievietes ļoti augstu vērtē vīrieša sasniegumus un stabilitāti. Tā daba ir iekārtots. Es nesaku, ka tas ir vienīgais pēc ka izvēlēties, bet tas ir viens no punktiem. Protams, ka sievietes dzive un atklāta teksta to nekad neteiks, bet paturēs prata.

Kā tu vari izteikt apgalvojumus par to sieviešu slāni, kas nav ar 2 maģistriem? Tikpat pārspīlēts kā apgalvojums, ka ar algu zem 1k nav iespējams izveidot ģimeni, bet Latvijā tādu ģimeņu ir ļoooti daudz. Tev nav izpratnes, kas notiek slānī ar vidējo izglītību vai 1 bakalauru, kas tomēr ir lielākā Latvijas populācijas daļa.
10.03.2022 13:34 |

Reitings 884
Santa1992 @ 10.03.2022 13:01
Tā vidēja valsts alga ir sviests, jo tas ņemot vera visus kas strādā ar minimālo algu utml. Un es ar saviem 2 maģistriem un 1,5K nekad neesmu apsvērusi iespēju but kopā ar Maximas kasieri piemēram. Es vairāk orientējos uz sev līdzvērtīgo vidusslāni - izglītotiem speciālistiem ar pieredzi kur 1,5-2K IR vidēja alga. Un tur tas tocna nav paaugstinātas prasības! Ja es skatītos uz vīriešiem ar zemāku atalgojumu tad tas jau būtu samazinātās prasības (ņemot vera faktus par mani pašu!) Lai ko te rakstītu meitenes kas mēģina jūs mierināt - jūs varat nešaubīties, visas sevi cienošas sievietes ļoti augstu vērtē vīrieša sasniegumus un stabilitāti. Tā daba ir iekārtots. Es nesaku, ka tas ir vienīgais pēc ka izvēlēties, bet tas ir viens no punktiem. Protams, ka sievietes dzive un atklāta teksta to nekad neteiks, bet paturēs prata. Es arī saviem partneriem to vienmēr esmu pasniegusi delikāti un nevienam nekad nav bijusi iebildumi vai domas par red flag.

No tāda aspekta tās prasības varētu būt racionālas. Bet paaugstinātas tās skaitās šā vai tā. Jo tas pats slānis ir paaugstināts pats par sevi. Līdz ar to automātiski tiek norakstīts lielais vairākums, kas ir zem tā. Starp citu, es arī ar Maksimas kasieri maz ticams, ka saietu kopā, bet tur jau spēlētu primāri citi faktori, ne nauda.
Stabilitāte un sasniegumi arī nav tā viennozīmīgi vērtējami, it īpaši, ja cilvēks vēl ir attīstības stadijā. Tik tā draņķīgi sanāk - kamēr cilvēks vēl aug, attīsta sevi, tikmēr viņš neder, bet kad ir beidzot kaut ko sasniedzis, tad uzreiz ideālais variants.
Annija35 @ 10.03.2022 13:13

Es runāju par to,ka sievietei ir izvēles tiesības dzīvot tā,kā viņa vēlas,nesaņemot par to nosodījumu,ka ir ar kkādām nereālām,augstām prasībām utt.

Es arī visu ko vēlos, bet vai visas tās vēlmes varētu saukt par adekvātām, nu nez.
10.03.2022 14:04 |

Reitings 326
Reģ: 25.01.2021
Jāatceras, ka sievietes un vīrieši attiecību “tirgū” kotējas dažādi. Vīrietim ar lielu algu nevajag blakus sievietei ar tikpat lielu algu, līdzvērtīga partnere viņam būs izskata ziņā sākot no vismaz 8 ballēm no 10. Vīrieša galvenais raksturojums “tirgū” ir alga, kamēr sievietes-izskats.
Sieviete ar izskatu uz 5 un tikpat lielu algu bagātam vīrietim būs daudz neinteresantāka kā sieviete desmitnieks.
10.03.2022 14:04 |

Reitings 326
Piekūns @ 10.03.2022 12:57

Iespējams ar pašreizējo draudzeni neesi līdz galam apmierināts (domā, ka vari dabūt skaistāku uc), ja pēc vairāku gadu kopdzīves viņa vēl ir draudzenes statusā.
Ja tu pelnītu 10k mēnesī un varētu dabūt 10/10, tāpat būtu kopā ar savu pašreizējo draudzeni?
10.03.2022 14:09 |

Reitings 2977
Reģ: 19.09.2021
Derisa @ 10.03.2022 14:04
Jāatceras, ka sievietes un vīrieši attiecību “tirgū” kotējas dažādi. Vīrietim ar lielu algu nevajag blakus sievietei ar tikpat lielu algu, līdzvērtīga partnere viņam būs izskata ziņā sākot no vismaz 8 ballēm no 10. Vīrieša galvenais raksturojums “tirgū” ir alga, kamēr sievietes-izskats.
Sieviete ar izskatu uz 5 un tikpat lielu algu bagātam vīrietim būs daudz neinteresantāka kā sieviete desmitnieks.
Precīzi!!!
Tāpēc nevajag apvainoties ja jūs pamet.
10.03.2022 14:14 |

Reitings 116

Es nezinu, kas te ir domāts ar apzīmējumu bagāts, bet, piemēram, man zināmiem IT vadītājiem ir arī līdzvērtīga amata sievietes-vienaudzes, kuras tiešām izskatās uz 5 un neizstaro nekādu seksapīlu. Paši nav neglīti un ar saviem ienākumiem varētu dabūt jaunākas un izskatīgākas, bet mazāk izglītotas, bet tomēr izvēlējās citu ceļu. Nav tas izskats vienmēr pats galvenais vadītāja līmeņa cilvēkiem.
10.03.2022 14:21 |

Reitings 2977
Reģ: 19.09.2021
Ir gan izskats svarīgs, ko man darīt ar gudru un nesmuku sievieti?
10.03.2022 14:29 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020

Piedod man, bet kad runa ir par 4k+ algām un vēl kāda mamzele pasaka, ka zem 4k (tā tad arī 3k, 3,5k utt) ir tāds vien vidusslānis, tad jāsāk aizdomāties vai nu te troļo vai arī dzīvo tikai instegramā, kuriem labas dzīves ir tikai internetā un bildēs. Nu nav cilvēks ar 3k algu viduslānis, un vēl jo vairāk, Latvijā. Protams, te nav runa par ārzemēm.

Neviens jau viņas nenosoda, par viņām iesmej, jo ne dabū to "līdzvērtīgo" partneri, ne neko citu, tik vien paliek kā ilūzija par to, ka gribētos un man pienākās, jo well reasons.

Šim daļēji var piekrist. Bet pēc maniem novērojumiem, un pieredzes, bieži vien filozofē un norāda, par to, cik vīrietim būtu jāpelna utt, tieši tās, kurām tas izskatas, maigi izsakoties, ir stipri zem vidējā. Tāpāt kā vienreiz sēžot restorānā, aiz manis sēdēja divas mātītes (vārda tiešajā nozīmē), kuras tik aizrautīgi filozofēja par to, kādam jābūt tam "īstajam" vīrietim un kādu viņām gribētos. Man tas izklausījās diezgan uzjautrinoši, jo pašas laikam bija piemirsušas, ka pašām lieki kilogrami ir vismaz 30, un tas tā vēl, "runājot caur puķēm".
10.03.2022 14:34 |

Reitings 116
Man tas izklausījās diezgan uzjautrinoši, jo pašas laikam bija piemirsušas, ka pašām lieki kilogrami ir vismaz 30, un tas tā vēl, "runājot caur puķēm".

Ar šo gan abi dzimumi mēdz grēkot, ir arī patukli vīrieši, kam ir augstas slaiduma un trenētības prasības uz pretējo dzimumu, bet paši svaru nomest un skriet īpaši necenšas :D
10.03.2022 14:42 |

Reitings 326
tājaugan @ 10.03.2022 14:21

Es nezinu, kas te ir domāts ar apzīmējumu bagāts, bet, piemēram, man zināmiem IT vadītājiem ir arī līdzvērtīga amata sievietes-vienaudzes, kuras tiešām izskatās uz 5 un neizstaro nekādu seksapīlu. Paši nav neglīti un ar saviem ienākumiem varētu dabūt jaunākas un izskatīgākas, bet mazāk izglītotas, bet tomēr izvēlējās citu ceļu. Nav tas izskats vienmēr pats galvenais vadītāja līmeņa cilvēkiem.

ITišņikiem bieži sociālās prasmes ir vājas, nenoliedzami, ka vīrietim arī tās ir svarīgas (tāpat kā sivietei). Ja viņa sieva pati viņu izvēlējās un nocopēja, tad varbūt džekam ar vājām sociālajām prasmēm nebija citu variantu.
Ja vīrietis ir tiešām turīgs, tad viņam sievietes alga bijusi-nebijusi. Svarīgs ir izskats un smadzeņu nejāšana, harmoniska dzīve, jo tā jau darbā pietiek stresa. Bet nu lielākā daļa nedavelk līdz tādam līmenim, tad jāsamierinās ar viduvējām sievietēm, jo sievietei jāaizpilda viņa patukšais maks. Un arī viduvējām sievietēm nekas cits neatliek kā samierināties ar viduvējiem vīriešiem. Tāds tādu atrod.
10.03.2022 14:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits