Zinna @ 07.03.2022 18:26Cash & Carry nelaiž vairāk iekšā tāpat? Es tur esmu vairākas reizes bijusi bez tās kartes. Tiesa, ne pēdējā laikā.
jā mani pēc tam arī ir ielaiduši.. pie kases laikam cits iedeva novilkt.. neatceros vairāk..bet tā nevajag darīt. 😁MikaR @ 07.03.2022 18:28
Jau kādu laiku nelaiž iekšā bez kartes. Agrāk bija tā viesu karte, ko iedeva. Piereģistrē uz kāda uzņēmuma karti un viss.
Mana karte ir darba vietai, kura es nestrādāju jau gadus 4
tieši tā, cenu kāpums nav reģionāli, bet gan globāli. Tiešām ļoti, ļoti globāli.Maija ... @ 07.03.2022 18:43Cenu pieaugums Latvijā dēļ LV covid apkarošanas politikas ir labi ja 1% kopumā. Noteiktām preču grupām pieauga cenas dēļ EU un Ķīnas pirmajiem covid viļņiem, bet arī tie nebija tik būtiski pieaugumi, tagad mēs izjūtam un izjutīsim pieaugumu dēļ benzīna, elektrības, gāzes cenu pieauguma, Ķīnas konteineru trūkuma, Suecas kanālā iesprūdušā kuģa, sausuma, kas bija vasarā daudzās valstīs, piemēram, Brazīlijā un dēļ tā celsies kafijas biržā cenas, kuras jau drīz būs redzamas lv veikalos un, protams, kara.
Kā jau te bija minēts, tas, ka lv bija covid ierobežojumi, nenozīmē, ka cilvēki pārstāja tērēt naudu, tāpat tērēja, bet citur.
YaeMiko @ 07.03.2022 18:07
bet tie cilvēki aizgāja uz citu veikalu kur nevaig sertifikātu un tiem veikaliem bija pelņa. Vai pasūtīja internetā. Ne kur jau tie cilvēki bez sertifikāta nepazūda. Viņi izdomāja citus veidus kā tērēt naudu. Un tādā veidā citur nesa peļņu. Tagad jau runājat tā it kā tie cilvēki tika deportēti uz citu valsti vai nogalināti.
Sauluxy @ 08.03.2022 09:52Es tā sāku domāt, ka varbūt jārunā ar vecmāmiņu laukos, lai atvēl zemes pleķi mazdārziņam. Ar šādu cenu kāpumu, vasarai tomātus, gurķus un kartupeļus būs izdevīgāk audzēt pašai.
Sauluxy @ 08.03.2022 16:04Kā ir jūsu gadījumā - vai darbs nāk pretī? Piemēram, ar algas pielikumu, ceļa kompensāciju utml?
pilnīgi normāls veikals. Kvalitāte daudz labāka par mūsu pašu lētuci maximu. Gadus 10 ēdu lidl produkciju, nekādu problēmu. Garšo daudz kas.Silla @ 07.03.2022 10:53bet lidlā pētat sastāvus? Man bail iegrābties, jo daudzi saka, ka negaršīgi utt. Ļoti skatos uz gaļu un to nekad neņemu tur, bail no garšas. Kā jums? Kā īsti ir ar to lidl?
ēst gatavo, tu varbūt virsū skaties.Khali @ 07.03.2022 12:35
Es nopirku sāls paku 1 gadu un 3 mēnešus atpakaļ un man vēl puse ir palikusi. Tiešām, ko jūs darāt ar to sāli?
Un es gatavoju katru dienu
MissZanju @ 08.03.2022 16:22pilnīgi normāls veikals. Kvalitāte daudz labāka par mūsu pašu lētuci maximu. Gadus 10 ēdu lidl produkciju, nekādu problēmu. Garšo daudz kas.
Sauluxy @ 09.03.2022 10:52Izlasot K.Kariņa teikto, saprotams, ka cenas veikalos vēl augs un augs. Varbūt varat padalīties ar veidiem, kā jūs ietaupāt?
Sauluxy @ 09.03.2022 10:52Izlasot K.Kariņa teikto, saprotams, ka cenas veikalos vēl augs un augs. Varbūt varat padalīties ar veidiem, kā jūs ietaupāt?
es tā esmu visu dzīvi darījusi, jo besī daudz naudas tērēt ēšanā.. bet tajā pašā laikā patīk garšīgi un kvalitatīvi ēst.Sauluxy @ 09.03.2022 10:52Izlasot K.Kariņa teikto, saprotams, ka cenas veikalos vēl augs un augs. Varbūt varat padalīties ar veidiem, kā jūs ietaupāt?