iet pie ķirurga. Mana zobārste (ļoti laba), neuzņemas raut, jo tur sava specifika tomēr.Laimiigaa @ 27.02.2022 00:05Sveiciens, dāmas!
Kādu laiku atpakaļ izrāva 7.dzerokli, jo tur bij akūts iekaisums un sāpēja visa tā puse. Lieki teikt, ka šobrīd man ir trauma pēc šīs raušanas, jo ar iekaisuma sekām cīnijos vairāk kā nedēļu. ?
Lieta tāda, ka otrā puse šim pašam dzeroklim ir tāda pati vaina, tikai apakšā hronisks iekaisums, kas ir kā bumba ar laika degli.
Tātad, kā saņemties šim zobam? Cik saprotu, ka šāds iekaisums nesāp raujot? Vai ko labāk, gaidīt,kamēr sāks sāpēt un tad raut? Un kā tāda zoba izraušana notiek, ja nav kur ar stangam aizķert? Un kur to labāk darīt - pie sava zobārsta, ja viņš apstiprina ka tiks galā, vai tomēr meklēt "kādu veci", kas to dara diendienā?
Priecāšos par jebkuru pieredzi, kas varētu noderēt.
Shayk @ 27.02.2022 00:12Ja nav iekaisums/nesap, esmu parliecinata, ka nekas nesapes. Sasprices, atgriezis un izcels sakni ara.
Tev tas zobs noluza lidz ar sakni?
Laimiigaa @ 27.02.2022 00:18
Man izkrita plombe, līdzi nolūza maliņas, es pat pieņemu, ka urbjot tur arī kaut ko nourba pa daudz, jo nebiju pie savas zobārstes. Un viņai tā nostāja bija - raujam ārā un liekam implanti. Un tad jau man piedāvāja vai raut ārā, vai tomēr ielikt plombi līdz ar smaganām. Toreiz nepadomāju par to kā būs tālāk.
Bet nu tagad tiešām ir paniskas bailes no tā atlabšanas perioda, kā arī no kaut kādām šuvēm vai kā tamlīdzīga.
Shayk @ 27.02.2022 00:28
Nuja, ja izraus, kaut kas vieta bus jaliek, savadak jaunas problemas var rasties.
Man ir viens implants. Zoba izrausana man likas trakaka neka implanta ievietosana, bet ari nav tik traki.
Veiksmi!
miumiu @ 27.02.2022 11:19vai neesi domājusi veikt procedūru ar sedāciju?
Laimiigaa @ 27.02.2022 11:06Varbūt kāda var padalīties, kā ar atlabšanu, ja smagana tiek griezta? Vai vienmēr liek šuves? Un visu laiku uz pretsāpju tabletēm jādzīvo?
Laimiigaa @ 27.02.2022 11:06Varbūt kāda var padalīties, kā ar atlabšanu, ja smagana tiek griezta? Vai vienmēr liek šuves? Un visu laiku uz pretsāpju tabletēm jādzīvo?
Shayk @ 27.02.2022 12:48
Ja vieteja narkoze iedarbojas, sedaciju vienam zobam nav vajadzibas taisit, bet tas ir tikai manas domas.
Par cik tev tur ir tikai sakne, visdrizak to pa dalam izcels un tas ir vel saudzigak.
Man implantu lika vieteja narkoze, grieza smaganu, urba kaulu un lika suves. Vispar neko nejutu. Tas viss galva skan daudz briesmigak neka ir patiesiba. Galvenais atrast labu Dr, kam uzticies.
Vēlos, lai man ir uķi puķi zobārsts/ķirurgs, kas tiešām visu izdarīs uz visiem 100%, kā arī tā, lai man nebūti cita trauma vai ilga atveseļošanās.
Laimiigaa @ 27.02.2022 21:35Sedāciju pat neapsveru kā opciju. Jo katra vispārējā narkoze atstāj ietekmi uz organismu.
Vēlos, lai man ir uķi puķi zobārsts/ķirurgs, kas tiešām visu izdarīs uz visiem 100%, kā arī tā, lai man nebūti cita trauma vai ilga atveseļošanās.
Kā tas ir - pa daļām izcels?
Kā arī, ja veic iegriezumu, tad zobs tiešām nekur vairs neturas un viegli nāk ārā?
Laimiigaa @ 27.02.2022 21:35Sedāciju pat neapsveru kā opciju. Jo katra vispārējā narkoze atstāj ietekmi uz organismu.
Kā tas ir - pa daļām izcels?
Kā arī, ja veic iegriezumu, tad zobs tiešām nekur vairs neturas un viegli nāk ārā?
Shayk @ 27.02.2022 21:51
Ko tu doma vieta likt?
blacke @ 27.02.2022 21:41
Tad vērsies pie zobārsta Miks Lejnieks, reāli gatavs auklēties ar pacientu, pēc pieredzes saku. ?
Shayk @ 27.02.2022 21:46
Nezinu vai saproti anglu valodu, bet palasi Google.
Man personigi tas nav darits, bet daudzos gadijumos esot mazaka trauma zokla kaulam sada veida.
Cik zinu, kad rauj gudribas zobus, ari biezi atgriez smaganu.