Motherofdragons @ 21.02.2022 19:38Es tevi arī nesaprotu. Tev traucēja attiecības, tu negribēji precēties, gribēji tusēt, paņēmi pauzi, kuras laikā saprati, ka gribi būt brīva, izšķīries, un tagad kaut kas tev traucē pieņemt lēmumu par abortu?
Tu saproti, ka būsi vismaz 1,5 gadu pavisam izkritusi no dzīves, tev visa sava dzīve būs jāpakārto bērnam turpmākos vismaz 18 gadus, tā būs atbildības un pienākuma sajūta, kas nekad tevi neatstās un neļaus mierīgi naktīs gulēt? Plus tas bērns tevi uz mūžu saistīs ar vīrieti, ar kuru nevēlējies veidot ģimeni pat pēc 7 kopā nodzīvotiem gadiem. Tu pat nevari kā normāla, pieaugusi sieviete paturēt to pie sevis, tev obligāti vajag noņemt atbildības smagumu no saviem pleciem un padalīties ar to ar vecākiem un nu jau bijušo, zinot, ka viņi tevi atrunās!
Tu esi tik infantila un bezatbildīga, man pilnīgi riebjas visu šo lasīt.
laurasss @ 21.02.2022 22:16Es droši vien pieteiktos uz kādu konsultāciju pie psihologa. Diezgan sarežģīta situācija. Tikmēr pajautā pati sev - vai Tu biji laimīga attiecībās? Atliekot malā ballītes, draudzenes, visu pārējo, vai Tu biji laimīga, kad bijāt divatā? Vai mīlēji savu puisi? Vai juties mīlēta? Vai nešķiet, ka tā ideja par ballītēm bija tāds Covid situācijas lūzuma punkts? Jo man šķiet, ka principā visiem pazīstajamiem šobrīd viss ir tiktāl nobesījis, ka cilvēki ir gatavi diezgan izmisīgiem soļiem. Ja atbildēji jā uz kādu no jautājumiem, tad viennozīmīgi sazinies ar viņu. Iespējams, šī situācija ir kaut kāda skarba likteņa zīme, ka Tu pasteidzies ar iepriekšējo lēmumu un Tev tiek dota vēl viena iespēja... Vai Tu juti patiesu atvieglojumu, aizejot no attiecībām? Vai nebija kaut procents nožēlas? Un ko tieši Tu nevari darīt, esot attiecībās? Kas ir tas, kas Tevi padara brīvu, bet attiecības tam traucē? Iespējams jums abiem ir ļoti konkrēti jāpārrunā prasības vienam pret otru un izpratni par to, ko nozīmē attiecības un ko nozīmē nepazaudēt sevi attiecībās... Nezinu, ļoti grūti komentēt un ieteikt kaut ko no malas. Ieklausies sevī, savā sirsniņā. Viss būs labi ♥ Bet šis laikam nebūs lēmums, ko pieņemt pašai. Ne velti filmās rāda un grāmatās apraksta, kā agri vai vēlu viss nāk gaismā, kaut vai kā cilvēki dzīvo pārdzīvojumos un pārmetumos par izdarīto... Padomā kārtīgi ♥