Gribu izveidot tēmu par apenēm. Jau nedēļu kā nenēsāju. Visas bija netīras, pat mežģīņu stingi, un tā arī nesaņēmos izmasgāt veļu. Tāpēc jau nedēļu staigāju bez. Un es teiku ka man iepatikās. Protam publiski pārģērbjoties tas varētu radīt problēmas.
Bet tēma ne par to. Kura no jums vispār var atļauties nēsāt apenes. Tāda cena par apenēm, kas pēc 3-5 mazgāšanas reizēm jāmet ārā.Pēdējās ko nopirku laikam bija new yorkera stringi, pa 5,99, Un tās protams ir pāris mazgāšanas reizes. Tur parasti mēslus pārdod, tāpat kā H and M.
Kādreiz ok bija cellbes apenes. Kalpoja vairākus gadus. Bet tagad cenas sacēluši. Nu kurš var atļauties maksāt 35 eiro par vienām apenem. Pat ja katru nedēļu veļu mazgā tev vajag 7 tas ir 245 par prastām kokvilnas apenēm, lai ir nomaiņa. Un uz atlaidēm arī nav.
Tāpēc izveidojusies situācijas, ka tā kā apenes nevaru atļauties tās tagad vispār nenēsāju. Bet tās kuras nēsāju jau ir izdilušas galīgi plānas vai arī daudzas cauras. Es par to nesatraucos. Līdzīgi ir ar zeķēm. Laikam no kašmira taisītas, ka tāda cena. Staigāju ar cauram. Citreiz sašuju, bet tam laiku vajag un uzriez par jaunu cauras. Tāpēc mierīgi staigāju ar caurām.
Kā ir ar jums? Jūs varat atļauties nēsāt apenes?
Jūs arī staigajat caurās, izdilušās apenēs un caurās zeķēs?
Šobrīd neesmu attiecībās. Saprotu, ka nav par ko kaunēties par caurām apenēm uz zeķēm, bet tomēr. Ir tas pirmais pakautrēšanās mirklis. Tas, laikam tāpat kā ar piršanu.
Kā jums ir? Nekautrējaties netīrās un saplēstās drēbēs, saplēstās apenēs rādīties priekšā savam draugam. Nav mzliet neērti? Zinu, ka nav par ko kautrēties, bet tomēr, tie muļķigie stereotipi un laikam jau holivuda.