30 gadi, 170cm, tieva, bet ne kalsna, 52kg , notetovētas rokas, tumši, gari mati, ļoti jauneklīga seja un bez mākslīgiem uzlabojumiem, bet arī neiebilstu,ja būtu. Visam savs laiks,šobrīd nav nepieciešamība.
Riebjas tukšas sarunas pieklājības pēc. Šausmīgi neiecietīga esmu pret slinkiem cilvēkiem, kuri neko paši nedara, dzīvojot citiem uz kakla. Nav pa ceļam ar cilvēkiem, kuri uzskata, ka viņiem viss pienākas. Nebaidos no sava viedokļa, neatkarībā no tā, vai tas ir anonīms vai no mana vārda, tas manu viedokli nemaina.Ļoti bieži apsveru domu pat nomainīt niku uz īsto vārdu,uzvārdu. :) Necenšos nevienu aizvainot apzināti un negūstu kaifu,ja kādam ir pateikts slikts vārds. Dzīvē esmu ļoti par elementāru pieklājību sveicināt cilvēkus pie kasēm,apsargus, kuri pārbauda qr kodus un atvadīties. Vienmēr būšu par taisnību pat,ja man no tā nebūs nekāds labums. Vienmēr esmu spējīga atvainoties, ja man nav bijusi taisnība. Vienmēr cenšos iepriecināt sev tuvos cilvēkus ar foršiem pārsteigumiem,dāvanām tāpat vien. Nepatīk saņemt dāvanas, bet patīk tās tikai dāvināt, pat bez iemesla. Milzīga pedante,manā mašīnā nekad neviens neēdis kaut ko,kas smakos vai nobirs uz grīdas. :D Dievinu braukt, varētu to darīt caurām dienām.
Dabas cilvēks. Taustāmām lietām šajā dzīvē man nav nozīme pat tad,ja patīk un neatsakos no foršām lietām, bet laimi tas nenes. Ceļojumi, daba,miers, klusums ir mana tēma.
Nekad dzīvē uz nevienu neturēšu ļaunu prātu. Ja kāds kādreiz būs pateicis kaut ko nelabu vai nesaskanējis viedoklis, tas nenozīmēs, ka man tas cilvēks nepatiks, jo būs citas tēmas par ko viedoklis sakritīs.Katrā vienmēr var atrast kaut ko labu pat pēc vislielākajām nesaskaņām! Nekad nedomāju, ko citi par mani domā, jo tam nav nekāda nozīme. Mani ir gandrīz neiespējami sadusmot tā pa īstam. Pie tā gan esmu smagi strādājusi, pateicoties smagajai pagātnei.
Mūzikas gaume dažāda,jo augu ar smago mūziku savā ģimenē, bet ikdienā varu klausīties visu. Sirds,protams,pieder kaut kam smagākam vai kvalitatīvam 80s, 90s rokenrollam.
Nav mērķis izpatikt citiem, galvenais ir būt patiesai.