Hjugo Boss @ 18.02.2022 00:01
Olas, biezpiens,siers, tuncis, rīsi, grikji...turpināt saukt?
un kā tu to visu savienosi un ko no tā uztaisīsi, lai sanāk normāls ēdiens vairakam dienām? plikus rīsus un griķus ēdīsi tīri ar biezpienu?
Tuncis ko es pērku vien jau 3.69 rimi maksā, siers arī 2-3eur.. Tur jau tad vairs nekam nepaliek no tiem 8eur kā tikai lētākajai griķu paciņai.. Laikam tad te atkarīgs kāda kuram gaume un cik lētus produktus pērk. Jo nu, es pa 8eur varētu vienai dienai tikai nopirkt ēst, ja ne vienai ēdienreizei.😅
Hjugo Boss @ 18.02.2022 00:25
Es nosaucu sos produktus, kā piemēru ka tie ir produkti, kas kalpos vairākām dienām, nevis kopā no viniem izveidot ēdienreizes, lai gan piem olas ar biezpienu pusdienās un vakarā makaroni ar sieru loti labs variants. Un vēl atkarīgs kur pērk. Tu pērc tunci pa 3 euro rimi, es pa 1,70 maxima.
Magnolija @ 18.02.2022 08:43Mēs agrāk vairākas reizes ned. sūtījām Bolt / wolt, bet tagad diezgan reti. Jo tas ēdiens vienmēr ir ne tāds, atdzisis, sakratījies tajās somās, burgeri slapji, mitri. Karstie suši saplakuši. Nav prieks ēst no tiem plastmasas traukiem. Brīnos, ka tik daudzas sūta tik bieži.
Kopš Covid vairāk gatavojam mājās, kā agrāk, bet vismaz 2x , 3 x ned. ir kafenes un restorāni. Un pusdienas arī ārpus mājas parasti.
blacke @ 17.02.2022 23:50
Hmm, kādus produktus uz vairākam dienām var nopirkt pa 8eur? Es redzu pa 8eur produktus labi ja uz vienu dienu, vienai ēdienreizei. ? Nu ja ēd tikai sviestmaizes ar sieru tad var pa 8eur paēst vairākas dienas. (iespējams esmu izlepusi un neko nesaprotu :D )
Zinna @ 18.02.2022 00:11Mana problēma, ka pa Covid laiku samacījos visus tos ēdienus, kurus nevarēja paēst restorānā (jo sākotnēji viss bija ciet, pēc tam čakrs, maz vietu un utt), ka tagad vairs nav iemesla iet uz restorāniem/kafejnīcām. ? Mājās arī ir kafijas automāts un uz pupiņām netaupam, man pat kafija ārpus mājas vairāk negaršo..
Jacqueline @ 18.02.2022 01:36Vairs nav starpības, ēst mājās-iet ārā-vai pasūtīt. Cena viena un tāpati beigu beigās salasās. Vairākus gadus atpakaļ man vienā sarunā pavārs teica, ka nu jau pat lētāk sanāk paēst ārpusē, ja vien neēd griķus ar sāli mājās.
Pēdējā laikā sanāk biežāk pasūtīt mājās 2-3x nedēļā, pa to pašu summu būtu paēdusi, ja pati gatavotu mājās, tikai vairāk laika iztērētu. Izlutināja mūs tie Bolti un Wolti, ko padarīs?