Marcipaaans @ 04.03.2022 15:43kur var redzēt to aicinājumu?
Marcipaaans @ 04.03.2022 15:46man izbesīja, ka viņi čīkstēja par to uzrakstu Siguldā - paskatieties kā pret mums krieviem izturas. Bļed, tur skaidri rakstīts - krievu karakuģi, ej dirst. Tur nav rakstīts - visi krievi ejiet dirst. Ko šitie nenormāli aizvainotie darīs, kad krievu karakuģis tuvosies Latvijai un uzmetīs bumbu, teiksim Sāremai? Papeldēs pretī un ar smaidu sagaidīs? Idioti.
tur jau skaidrs, ka viņš mazgā smadzenes savai tautai. Tā jau nav uzruna Eiropai. Lai visi valstī domātu, ka pasaule ir tik slikta un nabaga Krievija cieš, lai gan neko sliktu tak nav izdarījusi. Dalbajobs.Jacqueline @ 04.03.2022 15:47
Dzidra ielika skrīnus 15:15
ja tev uz galvas mestu bumbas vai šautu virsū, kad tu ietu uz veikalu. Ko tu teiktu savā IG pārējai pasaulei?cyanus @ 04.03.2022 16:04Kādas te domas, Jūs gribētu, lai slēdz gaisa telpu? (Un sākas NATO - Krievijas karš, iespējams kodolkarš)
Man vienīgajai šķiet, ka Ukraina par daudz grib no pasaules? Maksāt par apdrošināšanu negrib, bet kad ugunsgrēks, tad pieprasa atlīdzību.
Es protams atbalstu ukrainu ar ziedojumiem, bet raudošie influenceri ar "slēdziet gaisa telpu, TAGAD, skataties kādas valstis ir NATO un mums nepalīdz" man rada pretreakciju :(
cyanus @ 04.03.2022 16:04Kādas te domas, Jūs gribētu, lai slēdz gaisa telpu? (Un sākas NATO - Krievijas karš, iespējams kodolkarš)
Man vienīgajai šķiet, ka Ukraina par daudz grib no pasaules? Maksāt par apdrošināšanu negrib, bet kad ugunsgrēks, tad pieprasa atlīdzību.
Es protams atbalstu ukrainu ar ziedojumiem, bet raudošie influenceri ar "slēdziet gaisa telpu, TAGAD, skataties kādas valstis ir NATO un mums nepalīdz" man rada pretreakciju :(
Jacqueline @ 04.03.2022 16:08
Protams, ka nē. Lai pēc tam mūs vaino pie trešā pasaules kara pēc mūsu pašu iesaistes un Putins pēc tam atkal izdomā kaut kādus murgus? Ja Krievija pati izprovocēs, kaut pieskarsies NATO dalībvalstīm, tad ok. Bet pagaidām točna nē.
Daybreak @ 04.03.2022 16:03Nedomāju, ka Putins ar atgriešanos pie normālām, starptautiskām attiecībām domā kaut ko vērst par labu, drīzāk tas ir brīdinājums pārējām valstīm nejaukties, lai nekļūtu tikai ļaunāk. Un, protams, lai pēc tam varētu tēlot, ka viņš jau grib šīs normālās attiecības, bet visi pārējie apbižo Krieviju un negrib draudzēties..
Hubabuba @ 04.03.2022 16:18
Ko tur vairs var nejaukties, ja principā lielākā daļa ES valstu jau ir sen iejaukušās, sūtos raķetes, ieročus, degvielu Ukraiņiem. Ar visu šo atbalstu Ukraiņi cīnās pret okupantiem. Bez ārējā atbalsta, Ukrainai ietu krietni sliktāk. Diez vai ka putins savā vatņikzemē nezin, ka ES valstis individuāli atbalsta Ukrainu.
cyanus @ 04.03.2022 16:04Kādas te domas, Jūs gribētu, lai slēdz gaisa telpu? (Un sākas NATO - Krievijas karš, iespējams kodolkarš)
kaut kur vakardien dzirdēju komentāru, ka IKEA ienākšana Krievijā bija liels notikums krieviem, jo beidzot bija pieejamas lētas un modernas rietumu mēbeles. Un tagad, šitāda nelaime. 😁Dzidra Zupa @ 04.03.2022 16:30
blacke @ 04.03.2022 15:39es protams atvainojos, bet zb Latvijas aizskartie krievi šobrīd. Man viena paziņa,kas dzimusi augusi LV, protams sarunājas un soc.tīklos publicē visu tikai krieviski, bija tik nenormāli aizvainota ar madaras produkciju sakarā ar Ukrainu, kā arī ar Siguldas plakātu ar tekstu,lai iet nahuj, ka paspēja pasudzēties visur un pieprasīt nez kadas savas prasības un tagad storijos priecājas, ka panāca to,ko gribēja, Sigulda plakātu izmainīja un madara daļu savus produktus no pardošanas par ziedojumiem izņēma. Stulbā dura.
Marcipaaans @ 04.03.2022 15:55tur jau skaidrs, ka viņš mazgā smadzenes savai tautai. Tā jau nav uzruna Eiropai. Lai visi valstī domātu, ka pasaule ir tik slikta un nabaga Krievija cieš, lai gan neko sliktu tak nav izdarījusi. Dalbajobs.