Hubabuba @ 04.03.2022 12:33Es domāju ka Putinu šobrīd grib novākt vismaz puse planētas iedzīvotāju, ticu, ka ir indivīdi, kuri viņu jau medī.
bet man sajūta, ka vot Ukraina ir konkrētā lielgabala gaļa, lai visi parējie būtu sveikā.
29090 @ 04.03.2022 12:52
Tieši tā arī ir. Ja NATO līdīs konfliktā, viņi rada tūlītējus uzbrukuma (arī ar kodolieročiem) draudus, pirmkārt, ASV, tad Rietumeiropas valstīm. NATO starp Ukrainu un ASV neizvēlēsies Ukrainu. Būtu interesanti redzēt propagandu, kas tagad Krievijā tiek izplatīta. Jo faktiski Rietumi izskatās ļoti slikti, ļoti vāji, tur pat neko daudz nevajag pušķot par Krievijas varenību. Krievija var darīt visu, ko grib, un augstākais, ko saņem, ir ekonomiskas sankcijas. Nezinu kas Putinam tagad būtu jāizdara, lai NATO sakasītu drosmi izteikt vismaz draudus sākt bombardēt Krieviju.
Hubabuba @ 04.03.2022 12:33Es domāju ka Putinu šobrīd grib novākt vismaz puse planētas iedzīvotāju, ticu, ka ir indivīdi, kuri viņu jau medī.
aija93 @ 04.03.2022 12:57
Varenā krievija nevar ukraiņu uzvarēt jau vairāk kā nedēļu un rietumi izskatās vāji?
Pirmā bumba noteikti nebūs ASV, tā būs Eiropā, lai pievērstu uzmanību, tā pati Varšava ir labs mērķis, pietiekami tālu no RU, bet pietiekami iedarbīgi, lai parādītu pārējām pasaules lielvarām, ko tas nozīmē.
Bjork @ 04.03.2022 12:32Mani pārņem milzīgas duālas sajūtas. Ukraina sitās un tiek vienkārši iznīcināta un izpostīta. Vnk tur ir pizdzec. Kamēr mēs skatāmies kā viņus sit, ir divi varianti, vai nu Ukraina uzvar, vai putins savāc Ukrainu, pārējā pasaule izglābta, kā arī var dušīt putinu ar sankcijām, lai nedomā līst ārā, kamēr nosprāgst.
Jā, jā, zinu, ka NATO palīdz, visi palīdz, bet arī dara visu, lai tik neeskalētu karu plašumā, jo tad visiem pizdzec bla, bla, bla, bet man sajūta, ka vot Ukraina ir konkrētā lielgabala gaļa, lai visi parējie būtu sveikā.
29090 @ 04.03.2022 12:52
Tieši tā arī ir. Ja NATO līdīs konfliktā, viņi rada tūlītējus uzbrukuma (arī ar kodolieročiem) draudus, pirmkārt, ASV, tad Rietumeiropas valstīm. NATO starp Ukrainu un ASV neizvēlēsies Ukrainu. Būtu interesanti redzēt propagandu, kas tagad Krievijā tiek izplatīta. Jo faktiski Rietumi izskatās ļoti slikti, ļoti vāji, tur pat neko daudz nevajag pušķot par Krievijas varenību. Krievija var darīt visu, ko grib, un augstākais, ko saņem, ir ekonomiskas sankcijas. Nezinu kas Putinam tagad būtu jāizdara, lai NATO sakasītu drosmi izteikt vismaz draudus sākt bombardēt Krieviju.
Jā, jā, zinu, ka NATO palīdz, visi palīdz, bet arī dara visu, lai tik neeskalētu karu plašumā, jo tad visiem pizdzec bla, bla, bla, bet man sajūta, ka vot Ukraina ir konkrētā lielgabala gaļa, lai visi parējie būtu sveikā.
Dzidra Zupa @ 04.03.2022 13:34
Shayk @ 04.03.2022 13:36
???
IG vajag next.
Ps. Tu vinai seko, ka vel nav noblokejusi? ?
Shayk @ 04.03.2022 13:38Ka jums liekas, vai sis beigsies ar Ukrainas sadalisanu?
Dzidra Zupa @ 04.03.2022 13:39
Nesekoju. Atcerējos, ka viņai tak radinieki Ukrainā, iegāju paskatīties ar ko viņa dalās. Baigais malacis, liek visu iekšā par to kas patiesībā notiek Ukrainā. Viņai noteikti ir liela daļa krievu auditorijas, varbūt līdz kāda krieva smadzenēm aizies.