Izņemot šo diskusiju, kādiem avotiem jūs uzticaties?
manam tētim draugs piezvanīja šodien, krievs, kurš dzimis Latvijā. Runājuši par notiekošo, šis saka - a kas notiek? Ko tad Putins tādu dara? Visu viņš pareizi pateica… man tētis no šoka viņam pateica, znaesh stho idi nahuj un nolika klausuli…Bjork @ 03.03.2022 20:01Blonda viņiem bija Ārlietu ministrijas preses sekretāre, kura mēdz pļūtīt daudz, Zaharovu domā?
Vispār man liekas, ka vini tik ilgi dzīvo melos, ka paši tam sāk ticēt, nez kāpēc man tas asociējas ar Kivjiem.
Par Moldovu, man liekas, ka tur nav nekas jākaro. Batjka pasvilps un atleks atpakaļ no ES
Šodien runāju ar moldovieti, kura Eiropā dzīvo tuvu 20 gadiem, Eiropas valsts pilsone, kad sadzirdēju, ko saka... Ukraiņi paši vainīgi, jā, nogalināt cilvēkus slikti un to nevajag darīt, cik laba ir brālīgā padomju savienība.... es biju uz pauzes. A, tie, kas visu mūžu tur nodzīvojuši, vēl fanātiskāk tic, ka krievijas azote esot batjka visus pabaros.
Marcipaaans @ 03.03.2022 20:17manam tētim draugs piezvanīja šodien, krievs, kurš dzimis Latvijā. Runājuši par notiekošo, šis saka - a kas notiek? Ko tad Putins tādu dara? Visu viņš pareizi pateica… man tētis no šoka viņam pateica, znaesh stho idi nahuj un nolika klausuli…
Lalooo @ 03.03.2022 20:24
Man ir radi, kuri katru 9.maiju skrien uz kolorado vaboļu saietu. Intereses pēc šodien iegāju vk paskatīties, ko tad šie tur šēro. Jā, protams, krievu karogs plīvo, Putins ir Dievs, ukraiņi teroristi...
Paldies Dievam, ka man ar tiem cilvēkiem nav kontaktu, bet kauns tāpat.
kas tur ir? Tur tik daudz rakstu.blacke @ 03.03.2022 20:37https://t.me/bbcrussian/23840
:(
👏👏👏Marcipaaans @ 03.03.2022 20:17manam tētim draugs piezvanīja šodien, krievs, kurš dzimis Latvijā. Runājuši par notiekošo, šis saka - a kas notiek? Ko tad Putins tādu dara? Visu viņš pareizi pateica… man tētis no šoka viņam pateica, znaesh stho idi nahuj un nolika klausuli…
es viņu pasūtītu na….Bjork @ 03.03.2022 20:48Man vīrs ir dažās krievvalodīgo Norvēģijās grupās FB, viņš saka, re ku viens psihologs piedāvā bezmaksas konsultācijas tiem, kas sajūt trūksmi, nervozitati utt.
Jo viņš uzskata, ka es pārāk daudz un dziļi dzīvoju visā šajā. Bet ir lieta tāda, ka man ir tendence visu kontrolēt, tāpēc man jābūt iepriekš jau par visu sagatavotai, plāns A, B, C, D...Ž. Saku, nu atsūti profilu. Apskatos trešo profila bildi ar kolorādo vaboļu lentām un slava gerojim. Rādu atpakaļ un saku, toč gribi, lai ar viņu es parunātu?
Marcipaaans @ 03.03.2022 20:17manam tētim draugs piezvanīja šodien, krievs, kurš dzimis Latvijā. Runājuši par notiekošo, šis saka - a kas notiek? Ko tad Putins tādu dara? Visu viņš pareizi pateica… man tētis no šoka viņam pateica, znaesh stho idi nahuj un nolika klausuli…
Bjork @ 03.03.2022 21:06krievija Igaunijā aicina krieveļus kratīties uz rašu, pieļauju, ka tas ir, lai sētu paniku, varēja jau no Latvijas aicināt, lai kratās prom putinisti
delfosjoselyn @ 03.03.2022 21:13
No kurienes informacija?