LoveLife00 @ 03.03.2022 12:53
Parasti īpaši nepievērsu uzmanību tam ,ka apkārt runā krieviski! Tagad ,kad izeju uz ielas pārsvarā dzirdu tikai krievu valodu. Bērni arī runā krieviski. Tas vēl tā. Vienkārši aizdomājos, kāpēc pat bērni runā krieviski. Ja Tomēr dzīvo Latvijā. Es pat krievu valodu nesaprotu īpaši.
Bet , pirmajā dienā ,kad Krievija iebruka Ukrainā. Kaimiņš atļāvās skandināt Krievijas Himnu. Vienkārši , kā nav kauna. un Uz Maskavas ielas ( no kāda 9.stāva) , viens bija atvēris logu un pa visu ielu skandināja krievu mūziku! Laikam tautu dziesmas.
Nākamā dienā gāju uz redzēju uz tā loga bija pielikts Krievijas karogs..
Kā citur , ko esat novērojuši?
Es vienmēr esmu uzskatījusi, ka gudrākais paklusēs… pati esmu latviete, bet nāku no krievu ģimenes, un sev cenšos ieskaidrot, ka krieviski runājošie NAV ienaidnieki, bet šobrīd ir pagrūti.
Bez naida un bļaustīšanās vienmēr visiem tiem, kuri bļaus par Krieviju ieteikšu tiešām no sirds braukt uz turieni, kur jutīsies iederīgs un uzdošu retorisku jautājumu “Kāpēc tu vēl esi šeit, ja šeit ir tik slikti?”
Piekritīšu šeit izteiktajam viedoklim, ka arī krievu karavīriem bija izvēle nebraukt uz UKR vai galu galā - padoties! Nevajag nepārtraukti dirst, ka kāds kaut ko liek darīt, bet savas smadzenes ir jāsāk kustināt, kamēr tās nemētājas kādā UKR pilsētā.
Katru dienu ar nepacietību gaidu ziņas par reālām darbībām saistībā ar šo karu, es neticu, ka nav veidu kā pasaules varenajiem veikt jebkāda veida darbības… galu galā ar Rietumi var sākt iebiedēšanas taktiku, vai kaut vai, joptvaj, nolaist raķeti tam izdzimtenim. Putin, pašol na>