Un tagad jūtu aizskartajiem, kas uzskata, ka viņi visi nepatiesi apvainoti. Ko jūs esat darījuši lietas labā, lai ieskaidrotu, ka starp krieviem ir krieveļi? Kas palīdzējuši izskaidrot realo situāciju. Saprotu, ka Rietumu prese saka, ka sarkanais ābols ir zaļš, bet krievijā saka, ka tas sarkanais ābols ir dzeltens banāns!
Teikt, ka visi latvieši teikuši, ka krievi ir cūkas un idioti. Nu, nē, es ļoti daudziem Skandināvijā un uzņemot viesus CS no visas pasaules skaidroju, ka krievi nav putins. Krievu kultūra ir ļoti bagātā, folklora, literatūra. Vienmēr teicu, ka priecājos, ka saprotu krievu valodu un saviem bērniem to iemācīju. Esmu skaidrojusi savu nostāju, ka tie cilvēki, kam visu mūžu vecaki, skolotāji, priekšnieki, tv, vova teikuši, ka zale zila un ka, protams, ka, ja es pār sētu kliegšu, ka zāle ir zaļa, viņš mani pasūtīs dirst, jo krievijā visu laiku stāstīts, kā latvieši sit, apspiež krievus. Man ar kolēģiem un kaimiņiem nekad nebija bijis problēmu un krievu starp tiem bija daudz. Pat tad, kas sākās karš Ukrainā, es biju Ēģiptē un sastopot ukraiņus, es teicu, ka man ar man pazīstamajiem nekad nebija problēmu, dzīvojām, strādājām kopā. Un tagad viena madāma cenšās ieskaidrot, redz, visus krievus bāž maisā. Tiekat paši ar sevi un savā starpā, ko jūs gribat. Tikko kā kaut kur neielaiž (bija gadījums Santa Monika) draud ka vova atnāks un noslaucīs visus. Varbūt starp savējiem tiekat ar šiem indivīdiem galā un tad varat audzināt citus