kāds ukrainis.. Tu domā kādu vienu ukraini? šajā gadījumā visa latvju tauta uzbrūk krieviem. te nav tikai runa par vienu latvieti vai vienu krievu.Bjork @ 03.03.2022 10:21Arī Latvijas krieveļi villojas par Madaras produkciju, par žurnalista krekliņu utt... nu, kā nelojāls putinam krievelis var būt un justies aizvainot? Kā? Ja kāds ukrainis mairi briedi nosauktu par stulbo bezmugurkaulinieku un lai tas latvietis iet dirst, es pilnībā tam ukrainim piekristu, un saprastu, ka tas nav tēmēts uz mani.
Viņi grib, lai joprojam visi ir apkārt mikstmieši, mīž citiem virsū un tie citi, lai saka kāds silts lietutiņš līst
cerams, ka USA nobloķēs, pilsonības piešķiršanu krieviem.vivii @ 03.03.2022 10:14
Dzemdē ASV, jo bērns piedzimstot dabū pilsonību, bet vecāki dabū zaļo karti līdz bērna pilngadībai (vai uz īsāku laiku, ar iespēju pagarināt)
Pati pazīstu vairākus krievu biznesmeņus, kuri tā darija un tagad atver vēl biznesu ASV… lūk kāpēc ir izdevīgi dzemdēt ASV…
un, vajadzētu pieņemt, ka viņi atbalsta Putinu, tavuprāt?woman_wonderland @ 03.03.2022 10:27kāds ukrainis.. Tu domā kādu vienu ukraini? šajā gadījumā visa latvju tauta uzbrūk krieviem. te nav tikai runa par vienu latvieti vai vienu krievu.
vēl jo projām domā, ka visi krievi automātiski atbalsta Putinu? :D j*bal, jāsaka tā. jūs laikam tikai meklējat un uz tādiem vien skataties - putina atbalstītājiem, lai pašām ir ko pērties katru dienu.Zinna @ 03.03.2022 10:28un, vajadzētu pieņemt, ka viņi atbalsta Putinu, tavuprāt?
Tie, kuri neatbalsta, skaidri uzreiz pasaka un respect viņiem. Tie ir savējie.
Pārējie - brauciet prom.
labojumi neparādās citētajā tekstā.woman_wonderland @ 03.03.2022 10:31mana atbilde pirms laboji komentāru ;)
nu es tā kā redzu, uz ko es sāku rakstīt atbildi un kā izmainījās tavs teksts beigās, kad pievienoju savu atbildi.Zinna @ 03.03.2022 10:34labojumi neparādās citētajā tekstā.
šajā gadījumā visa latvju tauta uzbrūk krieviem.
vēl jo projām domā, ka visi krievi automātiski atbalsta Putinu?
pati nefiltrē ko saki, jau vien sakot, ka visi latvieši uzklūp visiem krieviemwoman_wonderland @ 03.03.2022 10:27kāds ukrainis.. Tu domā kādu vienu ukraini? šajā gadījumā visa latvju tauta uzbrūk krieviem. te nav tikai runa par vienu latvieti vai vienu krievu.
woman_wonderland @ 03.03.2022 10:51kas tieši jocīgi? no latviešiem to vien var redzēt, ka krievus bāž vienā maisā. ne šajā diskusijā, ne arī ig neesmu redzējusi, ka kāds latvietis par krievu pateiktu - vot malacis, viņš atbalsta Ukrainas tautu/ neatbalsta putinu, lai gan tādi ir.
nezinu - jūs iztēlojaties, ka tādus neredzat vai tiešām - kā jau teicu, meklējat tikai okupantus un vainīgos starp savējiem.
iesaku pamainīt informatīvo lauku. Šorīt lasīju rakstu par kultūras darbiniekiem Krievijā, kas lūdz pārtraukt karu, raksts bija latviešu valodā, neslēpjot, ka ir krievi, kas ir pret putinu. Daudzi latvieši nošērojusi, nejaukt krievvalodīgos ar putins atbalstītājiem.woman_wonderland @ 03.03.2022 10:51kas tieši jocīgi? no latviešiem to vien var redzēt, ka krievus bāž vienā maisā. ne šajā diskusijā, ne arī ig neesmu redzējusi, ka kāds latvietis par krievu pateiktu - vot malacis, viņš atbalsta Ukrainas tautu/ neatbalsta putinu, lai gan tādi ir.
nezinu - jūs iztēlojaties, ka tādus neredzat vai tiešām - kā jau teicu, meklējat tikai okupantus un vainīgos starp savējiem.
Pama @ 03.03.2022 10:04
Viņi tur dzemdēt aizbraukuši. Bet nu arī - kāpēc nedzemdēt Krievijā? Priecājas, ka aiziet kosmētikas zīmoli un H&M, jo pašiem ir Letique un kaut kāds drēbju bizness arī
Nekad dzīvē nebiju domājusi, ka priecāšos pat cilvēku nāvēm. Bet katru reizi skatoties video kā ukraiņi notriec krievu lidmašīnas, vai iznīcina krievu kolonnas ar raķetēm, es priecājos un bļauju kā hokeja laikā, tad kad iesit ripu vārtos!