Zinna @ 02.03.2022 23:52nu savā ziņā tas ir droši. Otrā pasaules kara laikā, norvēģiem bija salīdzinoši maz upuru (10 tūkstoši civilo un 2000militārpersonas), jo viņi gandrīz uzreiz padevās. Īsti neko nozīmīgu nenopostīja un kad karš beidzās, visi turpināja dzīvot tālāk. Līdz gandrīz nejauši atrada naftu. ?
Nesmukumi bija ar ebrejiem, tas kauna traips norvēģu vēsturē.
kādu vēl incesta akceptēšanu?u.604737e44a238 @ 03.03.2022 00:04
Tad jau tiešām, tos skaitļus nebiju analizējusi. Man laikam personīgie aizspriedumi pret viņiem, liekas reālie maitas un vēl tās runas par incesta akceptēšanu.
Dzidra Zupa @ 02.03.2022 22:53
Oi nē, nav viņiem po. TikTok un IG sāk parādīties krievu video. To krievu, kuri dzīvo gan ārzemēs, ga savā zemē. Vācijā restorānos liekot uzrādīt pases un nelaiž iekšā krievus. Tas pats bija ar kaut kādu kafijas veikalu, pārdevēji atteicās pārdot krieviem kafiju. Visiem ārzemēs esošajiem krieviem, kuriem Krievu bankas konti, neiet ne internetbanka, ne kartes. Krievijā bankās nelaiž iekšā, no bankomātiem naudu nevar izņemt. Veikalu palukti tukši, cenas par produktiem jau ir dubultā. Žopa viņiem galīga tur ir.
bāc es pat negribu atcerēties pēc sēriju noskatīšanās. Mani traumēja tēvs, kurš pazaudēja sievu ar dēlu, kuriem nebija jābūt viņa biznesa ceļojumā bet gribēja līdzi. Kamēr vīrs bija bārā un veiksmīgi tika izglābties uz klāja, tikmēr sieva saprotot ka kuģis sveroties uz sānu viņa vairs nespēj uzstumt dēlu augšup, padodas un tā vietā lai pati izglābtos, paliek ar dēlu noslīkt. Ak Dievs. Es nevaru vnk. Es vnk to nespēju sagremot. Kā es raudājo to visu skatoties. Un Zviedrija izdomāja nobetonēt, lai neviens nenirst un neuzzinātu patiesību. Nobetonēt kuģi kurš ir nogrimis kā it kā piemiņas vietu. Nu kur bļin tas ir redzēts. Un atkal… krievs bija iesaistīts. Savu sūda pakaļu glāba, kuru Zviedrija laizīja.Dzidra Zupa @ 02.03.2022 23:54
Bet cilvēki neko neaizmirst! Skarbi bija klausītos bojāgājušo tuvinieku asaras un nesapratni par nesaņemtajām atbildēm. Kaut arī Zviedrija ļoti labi zin atbildes uz visiem jautājumiem.
tā… es eju gulēt, ir pārāk vēls. Ja kas notiek ar maniem crush nr 1 Zeļenski vai crush nr 2 Hook, rakstiet privāti 😀 nezinu, par kuru sapņošu šonakt. Jā, zinu, zinu, ka aizņemti. Bet nu visas sapņo 😀Dzidra Zupa @ 03.03.2022 00:02?????
https://failiem.lv/u/kcvj8sm5r
pfff ticu. ķīna nav debīla. Vai izprovocēja uz karu kaut ko solot, nezinu. Vai grib Krieviju, nezinu, pat diez vai. Bet tas, ka Ķīna tagad skatās uz visu kā skatoties Ugunsgrēku (veco labo mūsu seriālu no kura nevar atrauties) tas ir skaidrs. Kaut kāds labums Ķīnai ir. Pagaidīs, kad krievs sevi iznīcinās un tad ieradīsies kā lielais glābējs maybe. 🤷♀️vivii @ 03.03.2022 00:15Es ceru, mani neapēdīsiet bez sāls un zinu, ka daudzi netic, es personīgi ticu 50/50, bet es tikko klausījos vienu taroloģi un..
Video bija par to - kurā pusē ir Ķīna?
Ķīna nav Ukrainas pusē, tas ir 100%, bet nav arī Krievijas pusē, Ķīna meklē savu izdevību. Ķīnai esot izdevīgi tas, ka Krievija izlieto savas finanses un bruņojumu uz Ukrainu, respektīvi, jo ilgāk karo RU ar Ukrainu, jo nestabilāka paliek RU. Ķīna grib daļu Krievijas zemju sev, jo uzskata tās vēsturiski par savām. Un jā, Ķīna pamudināja Putinu uz karu, bet reizē arī esot apčakarējusi, jo solīja Putinam finansiālu atbalstu, bet tagad liek mīksto.
Ceru, ka neviena nedusmosies, ja tam netic, bet man izklausās loģiski un ticami, jo izskatās, ka tagad Ķīna ir sākusi ieturēt neintralitāti un distanci no RU, tieši pēdējo dienu laikā, kas liekas dīvaini.
vivii @ 03.03.2022 00:15Es ceru, mani neapēdīsiet bez sāls un zinu, ka daudzi netic, es personīgi ticu 50/50, bet es tikko klausījos vienu taroloģi un..
Ķīna nav Ukrainas pusē, tas ir 100%, bet nav arī Krievijas pusē, Ķīna meklē savu izdevību. Ķīnai esot izdevīgi tas, ka Krievija izlieto savas finanses un bruņojumu uz Ukrainu, respektīvi, jo ilgāk karo RU ar Ukrainu, jo nestabilāka paliek RU. Ķīna grib daļu Krievijas zemju sev, jo uzskata tās vēsturiski par savām. Un jā, Ķīna pamudināja Putinu uz karu, bet reizē arī esot apčakarējusi, jo solīja Putinam finansiālu atbalstu, bet tagad liek mīksto.
Ceru, ka neviena nedusmosies, ja tam netic, bet man izklausās loģiski un ticami, jo izskatās, ka tagad Ķīna ir sākusi ieturēt neintralitāti un distanci no RU, tieši pēdējo dienu laikā, kas liekas dīvaini.
tagad Ķīna ir sākusi ieturēt neintralitāti un distanci no RU, tieši pēdējo dienu laikā, kas liekas dīvaini.
Marcipaaans @ 03.03.2022 00:13tā… es eju gulēt, ir pārāk vēls. Ja kas notiek ar maniem crush nr 1 Zeļenski vai crush nr 2 Hook, rakstiet privāti ? nezinu, par kuru sapņošu šonakt. Jā, zinu, zinu, ka aizņemti. Bet nu visas sapņo ?
vivii @ 03.03.2022 00:15Es ceru, mani neapēdīsiet bez sāls un zinu, ka daudzi netic, es personīgi ticu 50/50, bet es tikko klausījos vienu taroloģi un..
nesāc 😀 kaut tā nebūtu. Es uzskatu, nav rases kas valda. Ir nācija, kurai ir galva un galva valda pār savu nāciju un teritoriju. Neesmu rasiste, bet reāli šodien sacepos, kad ieraudzīju, ka melnie sāk sūdzēties un saukt Ukraiņus par rasistiem, jo nelaiž pāri robežai melnos studentus. Melns vai balts vai oranžš, nelaiž nevienu vecumā no 18-60. Bet melnie atkal atrod, kur uztaisīt drāmu.Krizdole @ 03.03.2022 00:25
Nu šis no tās pašas sērijas kā tie pravietojumi, ka dzeltenā rase valdīs pār pasauli...
29090 @ 03.03.2022 00:22
Ķīna sev jau ilgu laiku būvē 'miera ostas' reputāciju, kas neiesaistās nekādos internacionālos konfliktos.