Zinna @ 02.03.2022 08:58Krievijas iedzīvotājiem ir jānonāk līdz atziņai, ka ja viņi sacelsies, tad nebūs kas tos sodus un tiesu tiesās. Krievija sabruks.. bet līdz tam, acīmredzot, ir jānonāk.. un laiks prasa krītošos Ukrainā..skarbi
jā, šis ir krimināli. Nesaprotu, nu kā, nu kā var melot tik ciniski..Pama @ 02.03.2022 09:39
Delfu teksta tiešraidē ir video no Krievijas ziņām. Tur stāsta, ka ukraiņi bombardē savas pilsētas, vainu uzveļot krieviem. Ka ukraiņu iedzīvotāji līdz Ukrainas armiju pamest viņu pilsētas. Rāda salīdzinošus video kur "pierāda", ka video ir modificēts lai nodegušās ukraiņu tehnikas kolonnas uzdotu par krievu. Brīdina, ka rietumi izplata daudz feiku video un info lai kurinātu naidu. Ja tas ir tas, ko Krievijas iedzīvotāji redz dienu no dienas, viņi tic, ka Krievijas armija ir glābēji un neies protestēt.
Vēl Krievijas iedzīvotājus es teorētiski varētu saprast, jo viņi visu dzīvi tiek zombēti ar propogandas ziņām un cenzūru. Bet kā var Eiropā un citviet dzīvojoši krievi ar pieeju jebkuras valsts ziņām un brīvai informācijai internetā atbalstīt Putinu, to gan man nesaprast
whatamess @ 02.03.2022 03:10Starp citu.. varbūt esmu sevi jau pārāk pārstresojusi, bet kā jums ir ar salūta skaņām? Šovakar netālu no mājas kāds izšāva salūtu, man pilnīgi melns gar acīm sametās.
Stāstīju draudzenei un viņa teica, ka soc. tīklos esot redzējusi šodien tieši rakstu/aicinājumu, ka tagad esot baigi smieklīgā “akcija”, joka pēc šaut salūtu. Biju nedaudz uz pauzes.
IceCream @ 02.03.2022 10:12
Es kaut kā reāli jau raustos no ātrās palīdzības un policija sirēnām, droši vien, ka brauc tik pat cik parasti, bet šobrīd ausīs tā skaņa cērt un likas, ko tik bieži brauc.
Zinna @ 02.03.2022 09:45jā, šis ir krimināli. Nesaprotu, nu kā, nu kā var melot tik ciniski..
Šeit pat es nerunāju par garā vājo putinu, bet visiem žurnālistiem, kas to uztur. Ok es saprotu, nedrīkst radīt patiesību, bet drīkst aiziet no darba..
Pama @ 02.03.2022 10:37
Lasīju interviju par vienu žurnālisti, kas aizgāja no darba. Pēc tam strādāja Čehijā (ja pareizi atceros). Viņa teica, ka ironiskā kārtā viņai visi pārmeta pārdošanos ļaunajiem Rietumiem, kaut gan alga Čehijā bijusi krietni mazāka, kā Krievijas valsts televīzijā. Tā arī ir atbilde, nauda nesmird, labu dzīvi visiem gribas. Un žurnālistiem tur nav ko citu baigi darīt, jo vārda brīvības nav. Atliek vien muldēt muļķības un atļauties šiku dzīvi
Pama @ 02.03.2022 09:39
Delfu teksta tiešraidē ir video no Krievijas ziņām. Tur stāsta, ka ukraiņi bombardē savas pilsētas, vainu uzveļot krieviem. Ka ukraiņu iedzīvotāji līdz Ukrainas armiju pamest viņu pilsētas. Rāda salīdzinošus video kur "pierāda", ka video ir modificēts lai nodegušās ukraiņu tehnikas kolonnas uzdotu par krievu. Brīdina, ka rietumi izplata daudz feiku video un info lai kurinātu naidu. Ja tas ir tas, ko Krievijas iedzīvotāji redz dienu no dienas, viņi tic, ka Krievijas armija ir glābēji un neies protestēt.
Vēl Krievijas iedzīvotājus es teorētiski varētu saprast, jo viņi visu dzīvi tiek zombēti ar propogandas ziņām un cenzūru. Bet kā var Eiropā un citviet dzīvojoši krievi ar pieeju jebkuras valsts ziņām un brīvai informācijai internetā atbalstīt Putinu, to gan man nesaprast
Meduza: Krievijā aiztur bērnus par ziedu nolikšanu pie Ukrainas vēstniecības
Jacqueline @ 02.03.2022 11:21
Visu laiku par šo domāju.
Ļoti ceru, ka krievu armijnieki uz vietas Ukrainā redz, kas patiesībā notiek. Stulba sajūta drošvien ir braukt karot un izliet asinis Putina dēļ. Bet atbraucot uz vietas redzēt, ka esi apčakarēts.