zb tas vecais pajolisrevekka @ 27.02.2022 16:14https://www.delfi.lv/news/arzemes/putins-pavel-gataviba-turet-kodolierocu-arsenalu.d?id=54102696
revekka @ 27.02.2022 16:14https://www.delfi.lv/news/arzemes/putins-pavel-gataviba-turet-kodolierocu-arsenalu.d?id=54102696
Minelūše @ 27.02.2022 16:19
Tas taču skartu arī mūs, ja viņš patiešām to izdarītu?
Minelūše @ 27.02.2022 16:19
Tas taču skartu arī mūs, ja viņš patiešām to izdarītu?
Silla @ 27.02.2022 16:36nu bliiin nu nevar būt tā ka viens vecis izdomā un tik vienkārši sāk metat bumbas, nuuu nee. ? kāds tagad mani nomierinat ludzu ar tekstu, ka viņš to nedarīs…??
Meija @ 27.02.2022 16:43Es domāju, ka drīz pasaule tiks noslaucīta no zemes virsmas. Diemžēl neviens nekur nespruksim. Ja Krievija uzvarēs Ukrainu, tad pēc tam nākamā būs cita Baltijas valsts, ja neuzvarēs, tad darīs visu, lai uzvar - uzlaidīs gaisā kodoleni un viss.
1. Komiķis vai nē, neviens prezidents, kas nebūtu prokremlisks nebūtu gana labs Krievijai un sadursmes būtu tāpat, bet iespējams cits prezidents jau būtu padevies, bez reāla kara un būtu Baltkrievijas scenārijs ar izvietotiem kodolieročiem, tikai jau Ukrainā. To vai Zelenskis bija labs kandidāts drīzumā redzēsim. Ukraiņi gribēja reālu brīvību, nevis to ko piedāvāja Krievija.
2. Var jau teikt, ka šos viss karš ir Rietumu organizēts, bet jau tagad redzam, ka Rietumi negaidīja šādu scenāriju un nu sāk palīdzēt Ukrainai, viņu izredzes uz brīvību ir pietiekoši lielas.
Maija ... @ 27.02.2022 16:50Beidzot panikot, Putins saprot, ka zaudē un tagad draud, lai vienotos par pārrunām nekādi kodolieroči netiks pielietoti un pēc Ukrainas nekur viņš tālāk netiks, pat, ja Ukrainā zaudēs. Visi taču redz, ka krievu armijas varenība bija meli un tanki der tikai militārais parādei, ja jau otrajā dienā sauc čečenu, kazakus un baltkrievus.
Maija ... @ 27.02.2022 16:50Beidzot panikot, Putins saprot, ka zaudē un tagad draud, lai vienotos par pārrunām nekādi kodolieroči netiks pielietoti un pēc Ukrainas nekur viņš tālāk netiks, pat, ja Ukrainā zaudēs. Visi taču redz, ka krievu armijas varenība bija meli un tanki der tikai militārais parādei, ja jau otrajā dienā sauc čečenu, kazakus un baltkrievus.
29090 @ 27.02.2022 16:47
Tas, ka jebkura prezidenta vadībā situācija Ukrainā būtu izgājusi ārpus kontroles, ir spekulatīvi. Es neredzu iemeslu to uzskatīt. Zelenskis gana daudz parādīja gan bravūru (piemēram, izdarot spiedienu uz NATO nekavējoties deklarēt, ka Ukraina tiks uzņemta, kamēr NATO bija piesardzīgs ar tik skaļiem apgalvojumiem), gan vienaldzību (piemēram, ļaujot valdībai atteikties pat tikai izskatīt Minskas vienošanās Ukrainas atbildības), gan arī neieinteresētību citādi ņemt vērā Krievijas intereses, lai mazinātu risku pakļautu visu valsti tieši tam, kas notiek tagad.
Es saku tikai to, ka Rietumi ir ilgu laiku devuši savu artavu šīs situācijas eskalācijā. Acīmredzot arī dodot Zeļenskim nepamatotas cerības (nu vai arī viņš vienkārši ir naivs cilvēks), ka kara gadījumā Rietumi uz Ukrainu sūtīs savas armijas.