O jā, es arī šito esmu lasījusi. Un ka gāzes kameras, kas tikušas apsekotas, tām nemaz nav tādu tehnoloģiju, piemēram, nav iespējams telpas tik hermētiski noslēgt, utt. Kārtējā, iespējams, sazvērestības teorija, kura, pat ja ir taisnība, to visticamāk neuzzināsim..
Vēl to, ka ja parēķina, cik nogalināti Salaspils koncentrācijas nometnē, tad uz 1 m2 būtu jābūt 25 cilvēku līķiem, kas reāli nav iespējams. To lasīju Dienas pielikumā Sestdiena, ap 2002 gadu varētu būt, moš vēlāk, bet bija analītisks raksts.
Tā pati okupantu "siltā" uzņemšana, to, ka uz Sibīriju nosūtīja paši latvieši, tā visa ir sagrozītā vēsture, ko raksta uzvarētājs. Mums tika iedvests, ka mēs paši to esam gribējuši. Vēl vairāk tam tic krieveļi.
Adelekaln @ 06.04.2022 09:51kā jums šķiet, ja Ukraina tiks noslaucīta, tad tie slimie nenāks uz Baltijas valstīm?! Nu reàli biedē šis
Tavi vārdi Dieva ausiis!Dzidra Zupa @ 06.04.2022 09:53
Ukrainu nenoslaucīs un uz Baltijas valstīm nenāks!
Adelekaln @ 06.04.2022 09:53Tavi vārdi Dieva ausiis!
Adelekaln @ 06.04.2022 09:51kā jums šķiet, ja Ukraina tiks noslaucīta, tad tie slimie nenāks uz Baltijas valstīm?! Nu reàli biedē šis
🙏🏽❤️Dzidra Zupa @ 06.04.2022 09:53
Ukrainu nenoslaucīs un uz Baltijas valstīm nenāks!
didii5 @ 06.04.2022 00:47Jūs nedzirdat cauri ko Zeļenskis saka,lai pasaulē neklusē viņš lūdz palīdzību, bet neviens neiesaistās visi tik skatās un šausminās, tas jau Ukrainai nelīdz kādas atombumbas ja operatīvi plānoti uzbrūk un iznīcina nēkādas bumbas viņš nepaspēs palaist ko var būt tādi mīzeļi, ta pie velna tādu planētu, es negribu tādā dzīvot man riebj jo tiem, kam ir līdzekļi,iespējas kaut ko darīt noskatās kā līdzdalīnbieki tie visi ir vainīgi ne tā?????Kā kaut kas tāds var norisināties 21jā gadsimtā kad mums ir visas jaunākās tehnoloģijas ieroči kas mēs dzīvojam akmens laikmetā ?pēkšņi visa pasaule pārvietojas ar zirgiem lidmašīnu iznīcinātāju nav vairs kas notiek kāpēc nav rīcība????
Dzidra Zupa @ 06.04.2022 10:31Kārtēja utainā ???
Krieviem Dubaijā nepārdodot zīmolu preces! ???
https://www.instagram.com/reel/Cb-k11pDTUs/?utm_medium=copy_link
Piekūns @ 06.04.2022 10:17
Domāju, ka Ukraina zaudēs daļu no teritorijas, būs kaut kādā veidā atrunāts neitrālais stāvoklis. Protams, rezultātā Ukraina būs ļoti izpostīta.
Izskaņā domāju, ka Krievi ļoti virzīs savu fokusu uz austrumiem un stiprinās attiecības ar tādām valstīm, kā Ķīna un Indija. Kas ilgtermiņā ir ļoti slikta ziņa Rietumiem, bet domāju, ka kādu laiku vēl būs relatīvs klusums šajā pusē. Protams, būs provokācijas, utt, interesanti, kā vēl izvērtīsies 9. maijs.
Dzidra Zupa @ 06.04.2022 12:37Pretīgie utainie krievu okupanti sazagtās preces sūta uz krieviju!
http://mediazona.by/article/2022/04/05/cdek