+++ tieši tāDzidra Zupa @ 07.03.2022 11:54
Nu nedrīkst Nato valstis iesaistīties un slēgt gaisa telpu Ukrainā. Tas nozīmē, ka sākas trešais pasaules karš. Un gaisa telpas slēgšana negarantē, ka krievi nemetīs savas bumbas no Baltkrievijas un Krievijas. Ukraiņi ļoti labi tiek galā ar viņu teritorijā ielidojušajiem krievu helihopteriem un lidmašīnām, visus notriec. Problēma ir raķetēs kuras šauj no Baltkrievijas un Krievijas zemes.
Bjork @ 07.03.2022 12:23To, ka apšauti daudz, bija delfos saite uz telegram, kur saliktas bildes ar bojā gājušajiem, ķīlnieku un video, lai krieveļi atpazīst un savāc, bet radiem jādodas uz Kijevu pakaļ.
domāju, ka vairāk melo krievija un nezinu kāpēc, bet man liekas, ka Ukraina cenšās spēlēt tīru spēli (iespēju robežās), lai krieviem būtu pie kā mazāk spekulēt un manipulēttājaugan @ 07.03.2022 12:26
Protams ,daudzi, bet tā reālā atšķirība no šī brīža sniegtās info var būt pat tūkstoši.
turki vienmēr bija 50/50 un tur arī diez gan liela cenzūra, 10 gadus atpakaļ bijām vienā projektā un mūs uzņēma pilsētas mērs, mūsu programma bija vienaudži, kas bija studējuši ārzemēs un brīdināja, ka labāk neko lieki neizspļaut pret valdību, jo tas mērs un viņa visa mērija bija no tā valdošā spēka. Kritika nepatīk, blakām Sīrija, kurdi prasa neatkarību, cik reiz ES draudējuši, ka nebūs bēgļu filtrs, ja nemaksās piķi. Es vismaz baigi neuzticos.Marcipaaans @ 07.03.2022 12:32bļin, turki ar varēja izolēties.
Bjork @ 07.03.2022 12:28domāju, ka vairāk melo krievija un nezinu kāpēc, bet man liekas, ka Ukraina cenšās spēlēt tīru spēli (iespēju robežās), lai krieviem būtu pie kā mazāk spekulēt un manipulēt
Marcipaaans @ 07.03.2022 12:39Galīgi izkūkojis prātu utainais.
Ukraine's deputy prime minister Iryna Vereshchuk has called Russia's six proposed humanitarian corridors "unacceptable".
Of the four cities mentioned in Russia's proposal, only Mariupol and Sumy have evacuation routes that lead to other parts of Ukraine. All other routes lead directly to Russia or Belarus, a key Russian ally in the war.
"This is an unacceptable way of opening humanitarian corridors," said Vereshchuk.
"Our people will not go from Kyiv to Belarus to then be flown to the Russian Federation."
Nemierīgā @ 07.03.2022 11:48
Nu Krievijai ticēt arī nevar. Bet gribas pat ticēt. Ukraina stāsta par tūkstošiem kritušu krievu, bet liek bildes ar sašautiem ukraiņu bērniem, nevis kaudzēm ar kritušiem krieviem. Kā tur patiesībā ir, Dievs vien zin.
Dzidra Zupa @ 07.03.2022 12:44Skatos, ka krieviem sāk parādīties "bēdiņas", iesprūduši ārzemēs, neiet Master un Visa kartes. Vai kāda "bēdiņa". Būs jāiet trauki mazgāt, lai paēstu.