Ukraine's army said Friday that more than 9,000 Russian soldiers have died in fighting, but Moscow has announced that 498 of its troops have died and 1,597 been injured. Russia, in turn, claims 2,870 Ukrainian troops have been killed and more than 3,500 wounded.Nemierīgā @ 07.03.2022 11:35Jo dienas iet, jo vairāk man liekas, ka karš ukrainā ir bagāto un vareno spēlītes. Skatās un liek likmes,
Cik ilgi izturēs. Savādāka izskaidrojuma tam nav. Viens piesola lidmašīnas, otrs ieročus, trešais ķiveres. Nu kam tas ? Cilvēki mirst, varēja mierīgi aizvērt debesis , un pakarot ar Krieviju, kapēc nē ?! Kamēr pašu pakaļas nedeg, tikmēr ērti likt atskaites, cik bērni, cik sievietes mirušas… Un klāt vēl piemet krievijas armijas zaudējumus, bet kas ar ukraiņu armiju? Ticu , ka mums tomēr kaut ko neparāda, un nerāda “lai Krievija neuzzinātu” , ir salti meli, Krievi tāpat zin, viņu karavīri taču tur ir un šauj, un ziņo… Nezinam mēs, nezina tās sievas un mātes un bērni…. Kuri palikuši bez tēva…
Marcipaaans @ 07.03.2022 11:46Ukraine's army said Friday that more than 9,000 Russian soldiers have died in fighting, but Moscow has announced that 498 of its troops have died and 1,597 been injured. Russia, in turn, claims 2,870 Ukrainian troops have been killed and more than 3,500 wounded.
vivii @ 07.03.2022 11:35Interesanti, uz kurieni lido? ?
Nemierīgā @ 07.03.2022 11:35Jo dienas iet, jo vairāk man liekas, ka karš ukrainā ir bagāto un vareno spēlītes. Skatās un liek likmes,
Cik ilgi izturēs. Savādāka izskaidrojuma tam nav. Viens piesola lidmašīnas, otrs ieročus, trešais ķiveres. Nu kam tas ? Cilvēki mirst, varēja mierīgi aizvērt debesis , un pakarot ar Krieviju, kapēc nē ?! Kamēr pašu pakaļas nedeg, tikmēr ērti likt atskaites, cik bērni, cik sievietes mirušas… Un klāt vēl piemet krievijas armijas zaudējumus, bet kas ar ukraiņu armiju? Ticu , ka mums tomēr kaut ko neparāda, un nerāda “lai Krievija neuzzinātu” , ir salti meli, Krievi tāpat zin, viņu karavīri taču tur ir un šauj, un ziņo… Nezinam mēs, nezina tās sievas un mātes un bērni…. Kuri palikuši bez tēva…
Nemierīgā @ 07.03.2022 11:48
Nu Krievijai ticēt arī nevar. Bet gribas pat ticēt. Ukraina stāsta par tūkstošiem kritušu krievu, bet liek bildes ar sašautiem ukraiņu bērniem, nevis kaudzēm ar kritušiem krieviem. Kā tur patiesībā ir, Dievs vien zin.
nedomāju, ka tie skaitļi ir tik lieli, bet katrā no gaisa uzspirdzinātajā tankā vai bruņmašīnā ir iekšā krievu karavīri.Nemierīgā @ 07.03.2022 11:48
Nu Krievijai ticēt arī nevar. Bet gribas pat ticēt. Ukraina stāsta par tūkstošiem kritušu krievu, bet liek bildes ar sašautiem ukraiņu bērniem, nevis kaudzēm ar kritušiem krieviem. Kā tur patiesībā ir, Dievs vien zin.
vivii @ 07.03.2022 11:35Interesanti, uz kurieni lido? ?
Dzidra Zupa @ 07.03.2022 11:56
Nezinu kādus mediju tu skaties, bet es katru dienu redzu kā gan ārzemu žurnālisti kuri tur atrodas, gan vietējie žurnālisti, gan vietējie iedzīvotāji, gan Ukrainas karavīri liek video un bildes ar beigtajiem Krievijas karavīriem. Un viņu ir daudz, pilnas pļavas un meži ar līķiem, tankos līķi...
Nemierīgā @ 07.03.2022 12:02
Te jāprasa, kur Jūs skataties? Es tiešām ziņās neko tādu neredzu. Ja tā ir, man tikai prieks, bet man vienkārši nepamet sajūta, ka abas puses melo! Un uzreiz saku, esmu Ukrainas pusē, bet liekas, ka notiek tēlošana, ka viss taču kārtībā, bet patiesībā nekas nav kārtībā. Tikai manas sajūtas.
Te jāprasa, kur Jūs skataties? Es tiešām ziņās neko tādu neredzu. Ja tā ir, man tikai prieks, bet man vienkārši nepamet sajūta, ka abas puses melo! Un uzreiz saku, esmu Ukrainas pusē, bet liekas, ka notiek tēlošana, ka viss taču kārtībā, bet patiesībā nekas nav kārtībā. Tikai manas sajūtas.