Santa1992 @ 04.03.2022 21:04Es ka jau daudzi pasaule iefanoju par Zelinski.
Diemžēl noskatījos video kur ļoti pārliecinoši izstāsta par to, ka viņam ir ilgstošas kokaīna atkarības sekas.
Protams, tagad ir svarīgāki jautājumi par atkarībām, bet tāpat drusku žēl, jo tad grūti viņu uztvert par varoni, kāds vins būtība ir.
Zinna @ 04.03.2022 21:04Krievijā FB izslēgts. Cilvēkiem vajadzētu sāk saprast tak, ka kaut kas īsti nav kā vajag..nu vismaz daļai..
Video kur policija aiztur to kundzi gados, es apraudājos..? vecu cilvēku.. arī uz 15g cietumā liks?
blacke @ 04.03.2022 21:07
viņa ne pirmo reizi aizturēta un itkā rakstīts,ka nogādāta mājās, tā vismaz pirms pāris dienam lasīju, bet nu kas zin..
Maija ... @ 04.03.2022 21:09
Nu šaubos, ka viņu tiesātu, nekādas briesmas jau viņa nenes propagandas mašīnai, sliktākajā gadījumā pasludinās par nepieskaitāmu.
kuru video?Santa1992 @ 04.03.2022 21:04Es ka jau daudzi pasaule iefanoju par Zelinski.
Diemžēl noskatījos video kur ļoti pārliecinoši izstāsta par to, ka viņam ir ilgstošas kokaīna atkarības sekas.
Protams, tagad ir svarīgāki jautājumi par atkarībām, bet tāpat drusku žēl, jo tad grūti viņu uztvert par varoni, kāds vins būtība ir.
manējais arī 😄Makroo @ 04.03.2022 21:03Take my ?.?
Vīrs par šo varētu apvainoties?
Maija :) @ 04.03.2022 20:09
Vai Tu uzskati, ka Eiropai ir jāpalīdz “ aizvērt debesis” Ukrainai?
European intelligence officials have warned of the strategies Russia could use as it seeks to quell resistance in any cities it occupies.
"Russian officials have been considering aggressive measures to suppress likely protest and resistance," one told the BBC.
"These measures have included violent crowd-control, repressive detention of protest organisers and possibly public executions to deter Ukrainian protestors".
Zinna @ 04.03.2022 21:22#BREAKING Putin in call with Germany's Scholz denied Russia bombing Ukrainian cities, dismissed such information as 'gross propaganda fakes': Kremlin
Putinam kā redzams nav ne Twitter, ne IG ne FB. Viņš nesaprot, ka ir tūkstošiem cilvēku video, kas publicē kā krīt krievu raķetes, kā uz civiliedzīvotājiem krievi met granātas vai šauj virsū. Tās nav feikņūz, tie ir dokumentāli stāsti.
Kāds no tiem, ar ko viņš runā, pasakiet taču viņam, lai pieslēdz sev Twitter.
Santa1992 @ 04.03.2022 21:04Es ka jau daudzi pasaule iefanoju par Zelinski.
Zinna @ 04.03.2022 21:22#BREAKING Putin in call with Germany's Scholz denied Russia bombing Ukrainian cities, dismissed such information as 'gross propaganda fakes': Kremlin
Putinam kā redzams nav ne Twitter, ne IG ne FB. Viņš nesaprot, ka ir tūkstošiem cilvēku video, kas publicē kā krīt krievu raķetes, kā uz civiliedzīvotājiem krievi met granātas vai šauj virsū. Tās nav feikņūz, tie ir dokumentāli stāsti.
Kāds no tiem, ar ko viņš runā, pasakiet taču viņam, lai pieslēdz sev Twitter.
sla @ 04.03.2022 21:31
Izrādas viņam ir Twitter angļu valodā un krievu valodā :D