Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Prasmes pirmsskolas skolotājam

Reitings 3
Reģ: 06.02.2022
Sveiki! Esmu nonākusi krustcelēs un nevaru saprast vai iet studēt par pirmsskolas skolotāju.
Dillema ir par sekojošo - vai es varēšu nokārtot eksāmenus un strādāt profesijā, ja esmu uz Jūs ar rokdarbiem un zīmēšanu ?!
Iespējams liekas smieklīgi, bet man tas ir svarīgi, jo negribu atkal diplomu kas putekļus krāj. Kā arī nevaru iedomāties citu sfēru ar kuru saistīt nākotni.
06.02.2022 23:57 |

Reitings 37
Reģ: 03.01.2022
Sveika, domāju, ka nokārtot varēsi noteikti:)
07.02.2022 14:56 |

Patīk
Reitings 702
Reģ: 11.04.2019
Par studijām noteikti nesatraucies - visu nokārtosi! Arī pašā studiju procesā noteikti uzlabosi šo prasmi, bet visa pamats ir būt rūpīgai un radošai. Paziņas ir studējušas Liepājas un Latvijas Universitātē. Ja Liepājā pēc paziņu stāstītā lielāks uzsvars pirms dažiem gadiem bija tieši uz eksperimentēšanu ar dažādiem materiāliem, tad Latvijas Universitātē rēķinies, ka katru mēnesi kāds projektiņš būs jārealizē.
Esmu strādājusi bērnudārzā kā skolotāja palīgs gan pie trīsgadniekiem, kuriem māca nogriezt taisnu līniju, gan sagatavošanas grupiņā, kur jau top lielāki meistardarbi, taču idejas un video pamācības interneta dzīlēs ir daudz un dikti, kuras atvieglo visu šo procesu. Šobrīd strādāju 1. klasītē un vizuālajā mākslā, dizainiņā bieži vien trūkst nevis prasmju, bet tieši ideju feiniem darbiņiem, taču vienmēr pastāv iespēja pajautāt kolēģiem padomu, sagataves.
Ja patīk un redzi sevi šajā jomā, uz priekšu. Tas, ka uz doto brīdi baidies no rokdarbiem (varbūt līdz šim vienkārši ar to nav tik ļoti sanācis saskarties) nu gan nav jābūt šķērslim.
Atceros savā kursā meiteni, kura ar tādu degsmi vienmēr zīmēja, grieza, līmēja, taču pati apzinājās, ka visi radošie darbi vienmēr bija kā piecgadniekam, jo bija steidzīga, toties ar talantu vadīt tieši pašu darba procesu! Lai veicas!
07.02.2022 17:54 |

Reitings 3
Mīļš paldiesiņš, tiešām jūsu v
12.02.2022 17:25 |

Reitings 3
Tik forši ka nogļučī telefons 😀
Jūsu vārdi nomierina
12.02.2022 17:28 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits