Hei! :)
Vēlētos uzzināt viedokli no rīdziniecēm, vislabāk kuras dzīvo / ir dzīvojušas Āgenskalnā vai centrā.
Vēlos pārvākties. Neesmu rīdziniece, tāpēc būtu svarīgi uzzināt vēl kāda viedokli.
Esmu RSU (Dzirciema iela, Anniņmuižas bulvāris) studente , no tā skata punkta labāk būtu dzīvot Āgenskalnā, jo tuvāk studijām. Man patīk, ka Āgenskalnā ir vairāk koki, zaļumi un manuprāt ir mazāk intensīva satiksme, ja skatās vispārīgi nekā centrā. Esmu bez tiesībām, ietu ar kājām vai brauktu ar riteni / sabiedrisko transportu (nav iebildumu). Interesē teātris, koncerti, muzeji un tie lielākoties atrodas centrā. Neinteresē tusiņi.
Man interesètu arī atbilde, vai ir droši aiziet ar kājām līdz mājām, ja 21:15 izietu no Operas un ietu pa Uzvara bulvāri, tālāk pa Bāriņu ielu? Varbūt muļķīgs bija tas jautājums, bet man būtu nepatīkami satikt kādu cilvēku ar narkotisko vielu iespaidā vai piedzēries, un ja es tur atrastos principā viena pati. Zinu, ka šādus cilvēkus var sastapt jebkurā pilsētā, bet es zinu, ka centrā 22:00 vēl pārvietojas daudz cilvēku un mašīnu, ka nebūtu vienīgā, klusumā.