Silla @ 28.01.2022 10:31vel iedomājos, ja esat attiecību sākumā ir tā spele ar kartiņām. Liekas interesanta, viens otru labak iepazīsiet. Ir arī 18+kartiņas.
kā ir ar tām kartiņām? Ir interesanti vai vienreiz izspēlē un viss? Pašai gribas tādas iegādāties , bet negribas tik daudz teret un ja nu nav nemaz tik interesantas 😁🙉woman_wonderland @ 28.01.2022 16:30Nesvinu šo dienu, bet piekrītu par kartiņām, pašai tādas ir. Tur ir dažādas -romantiskās, neķītrās u.c.
Es iegooglēju par tām kartiņām...woman_wonderland @ 28.01.2022 16:30Nesvinu šo dienu, bet piekrītu par kartiņām, pašai tādas ir. Tur ir dažādas -romantiskās, neķītrās u.c.
nu runa iet man liekas par joyful kartiņām latviski. Nu vismaz es par viņām teicuAldis15 @ 28.01.2022 16:58Es iegooglēju par tām kartiņām...
Tur ir pegging vai backdoor? Ja jā tad ir vērts manuprāt.
Ahh, sapratu ko domāji 🤣🤣🤣 a es nodomāju ka tas ir spēles nosaukums kkada anglu kartiņu spēle 😆Aldis15 @ 28.01.2022 16:58Es iegooglēju par tām kartiņām...
Tur ir pegging vai backdoor? Ja jā tad ir vērts manuprāt.
Silla @ 28.01.2022 17:29Ahh, sapratu ko domāji ??? a es nodomāju ka tas ir spēles nosaukums kkada anglu kartiņu spēle ?
neiedziļinājos tekstā, mana vaina , pašai ar smiekli sanāca 🤣🤣🤣 pēc tam pārlasu un sapratu , žēl ka nevar izdzest 😄😄😄blacke @ 28.01.2022 17:37
es sasmējos??
Elisa_M @ 28.01.2022 20:56Mums ir Joyful iekvēlinošā spēle, bet ne reizi neesam spēlējuši, laikam vienkārši neesam tik "romantiski" (drīzāk viņš nav). Pirms pirkšanas var ieskatīties internetveikalā un izlasīt izmēģinājuma kartītes, citos veikalos ir atvērtas arī kā paraugi, kur droši var palasīt.
Pirmā valentīndiena mums bija pēc pus gada kopābūšanas, traki gatavojos foršam vakaram (dāvana, vakariņas) un nevaru saprast, kāpēc viņš nenāk mājās no darba, izrādās, ka ar draugiem spēlē pingpongu. Tad nu gan biju sarūgtināta. Šogad nopirkšu sirsniņu čipsus, ja man kaut ko uzdāvinās, iedošu tos, ja nē, nelikšos ne zinis.
Piekariņu puisim uzdāvināju pēc divu mēnešu kopābūšanas viņa dzimšanas dienā kopā ar sava dzīvokļa atslēgām.
pec divu menesu kopā bušanas uzdāvināji piekariņu ar savām dzivokļa atslegam?😂😂😂😂nopietni?😂😂😂😂 kas par murgu?😂😂😂😂Elisa_M @ 28.01.2022 20:56Mums ir Joyful iekvēlinošā spēle, bet ne reizi neesam spēlējuši, laikam vienkārši neesam tik "romantiski" (drīzāk viņš nav). Pirms pirkšanas var ieskatīties internetveikalā un izlasīt izmēģinājuma kartītes, citos veikalos ir atvērtas arī kā paraugi, kur droši var palasīt.
Pirmā valentīndiena mums bija pēc pus gada kopābūšanas, traki gatavojos foršam vakaram (dāvana, vakariņas) un nevaru saprast, kāpēc viņš nenāk mājās no darba, izrādās, ka ar draugiem spēlē pingpongu. Tad nu gan biju sarūgtināta. Šogad nopirkšu sirsniņu čipsus, ja man kaut ko uzdāvinās, iedošu tos, ja nē, nelikšos ne zinis.
Piekariņu puisim uzdāvināju pēc divu mēnešu kopābūšanas viņa dzimšanas dienā kopā ar sava dzīvokļa atslēgām.