MjauMjau @ 27.01.2022 08:50Taisīju pie Leitānes, ar čeku. Man patika rezultāts, attieksme no dakteres. 2x esmu taisījusi pie viņas.
Vai tik Korjakina nebija tā, kura Dzenītei lūpas sačakarēja??
Val @ 27.01.2022 10:35
Dzenīte neminēja vārdu, bet man arī liekas, ka tā bija Korjakina.
Arī es sākotnēji pie Korjakinas taisīju un man nepatika ne rezultāts, ne viņas attieksme. Vot tas čista bija konveijers. Un vēl leduskapī ar šļircēm viņai salāti stāvēja. ??
Beigās aizgāju pie Jūsu Kosmetologs un esmu apmierināta tagad! Daudz patīkamāka pieredze, nekā pie tās Olgas.
ņemot vērā šī brīža situāciju skaistumkopšanas nozarē, es ieteiktu nemaz neatbildēt uz šāda tipa diskusiju. Izskatās pēc pasūtījuma, lai nodotu skaistumkopšanas speciālistes!Val @ 26.01.2022 20:35Meitenes, padalieties ar pieredzi, kuras ir taisījušas lūpas (vai ko citu) pie šiem kosmetologiem:
-Marija Grīnfelde (instagramā cosmetolog_grinfelde)
-Olga Korjakina (instagramā dr.korjakina)
-Olga Leitāne no Jūsu Kosmetologs
-Lauma Valeine
-Botox Land
*Droši dalieties arī ar pieredzi pie citiem kosmetologiem!
Vai patika rezultāts? Un vai pēc kāda laika fileris nav migrējis?
Vai ir medicīniskā izglītība un vai Jūs to vispār prasāt uzrādīt?
Un vai samaksa par procedūru tiek veikta caur kases aparātu? Ja nē, vai tiek izrakstīta kvīts?
Zinu vismaz divas no šīm augstāk minētajām, kuras paņem skaidrā un viss. Respektīvi, ja tevi izkropļo, tu pat nevari pierādīt, ka esi pie tā cilvēka bijis uz kādu procedūru. Starpcitu, aizdomājaties par to!
Vārdotāja @ 06.03.2023 14:20ņemot vērā šī brīža situāciju skaistumkopšanas nozarē, es ieteiktu nemaz neatbildēt uz šāda tipa diskusiju. Izskatās pēc pasūtījuma, lai nodotu skaistumkopšanas speciālistes!
SKDS veiktā aptauja arī tik pat provokatīva!
fuuu! Es jau sabijos, ka arī te ielīduši visādi sūdiPelnrukšķīte @ 06.03.2023 14:30
Šī diskusija ir gadu veca.
noviletinagi @ 02.05.2024 17:02Iesaku visām meitenēm turēties tālu no tādas dakteres kā Agnese Ruskule - jau varāk ka divus gadus mēģinu salabot to ko viņa sadarijā.
Elīnu Āboliņu - var uztaisīt labi lūpas, bet tieši viņa man ņēma arā filleru bez brīdinājuma, ka tas var radīt problēmas ar tavas pašas sejas struktūru.
Vēl ļoti ieteiktu meitenēm izvairīties no filleru šķīdināšanas jeb ņemšanas ārā.
Visi dakteri kuri saka, ja nepatiks, nekas var ātri izņemt ārā- mūc prom un nemaz nemēģini to darīt, jo tā ņemšana ārā nemaz nav tik vienkarša kā viņi stāsta, un beigās iespējams būs vien jādodas pie ķirurga.
Olga Leitāne- labākā pieredze. Labi pilda vaigus, deniņus, bet nu ar lūpām man tā ne pārāk patika rezultāts.