Marleena @ 25.01.2022 20:13Nu, viņus nejau es izķidāšu, bet paši saskarsies, ka netiks velkalā vai uz darbu. Tā kā..
Marleena @ 25.01.2022 20:13Nu, viņus nejau es izķidāšu, bet paši saskarsies, ka netiks velkalā vai uz darbu. Tā kā..
Susurrrrrs @ 25.01.2022 18:49Tu tiem cilveekiem taas maskas sponsoree, dizhaa aizraadiitaaja? Kaa arii taas maskas pasargaa tikai no viirusa paarneshanas lielaas devaas, aiztur siekalu pilienus, ja klepo vai runaa taa, ka siekalas shkjiist, visos paareejos gadiijumos bezjeedziigas. Varbuut apskaties konkreetaa viirusa lieluma, pirms pljerksti, tas iet cauri gan auduma, gan parastajaam mediciiniskajaam maskaam.
Lai veel vairaak tevi satraumeetu, manas maskas ir iemestas somaas, kabataas un kur tik veel nee, kaa arii biezhi tiek neesaatas zem deguna, kad tuvumaa nav iestaades/veikala darbinieka, apsarga, jo man ir dzilji pie dirsas, no slavenaa kovida man pat iesnu nebija, savukaart tiem, kuriem kovids ir naave sshausmas, bij iespeeja sapoteeties, savukaart taa kategorija, kurai sapoteetai naaves shausmas, tad lai nu mirst nost vai lai iegaadaajas skafandrus, dziivei uz zemeslodes nav jaapstaajas defektiivos deelj.
Taa ka ej dirst ar savu dienas saapi.
Pag, tiešām ir kāds, kurš ik pa pāris stundām maina maskas un tiešām ir kāds, kurš svēti tic tam, ka visi tā dara? Es vienu parasto medicīnisko masku valkāju tik ilgi, kamēr nepaliek galīgi nesmuka (respektīvi, kamēr neizskatās novalkāta), un tikai tad mainu uz nākamo. Pat prātā nenāk ik pēc pāris stundām mainīt masku
Susurrrrrs @ 25.01.2022 18:49Tu tiem cilveekiem taas maskas sponsoree, dizhaa aizraadiitaaja? Kaa arii taas maskas pasargaa tikai no viirusa paarneshanas lielaas devaas, aiztur siekalu pilienus, ja klepo vai runaa taa, ka siekalas shkjiist, visos paareejos gadiijumos bezjeedziigas. Varbuut apskaties konkreetaa viirusa lieluma, pirms pljerksti, tas iet cauri gan auduma, gan parastajaam mediciiniskajaam maskaam.
Lai veel vairaak tevi satraumeetu, manas maskas ir iemestas somaas, kabataas un kur tik veel nee, kaa arii biezhi tiek neesaatas zem deguna, kad tuvumaa nav iestaades/veikala darbinieka, apsarga, jo man ir dzilji pie dirsas, no slavenaa kovida man pat iesnu nebija, savukaart tiem, kuriem kovids ir naave sshausmas, bij iespeeja sapoteeties, savukaart taa kategorija, kurai sapoteetai naaves shausmas, tad lai nu mirst nost vai lai iegaadaajas skafandrus, dziivei uz zemeslodes nav jaapstaajas defektiivos deelj.
Taa ka ej dirst ar savu dienas saapi.
Tikai nesaprotu, kā tas tiks pārbaudīts, vau ir auduma maska, vai vienreiz lietojamā? Jo nekur neesmu vēl redzējusi, ka pārbauda.
Lai veel vairaak tevi satraumeetu, manas maskas ir iemestas somaas, kabataas un kur tik veel nee, kaa arii biezhi tiek neesaatas zem deguna, kad tuvumaa nav iestaades/veikala darbinieka, apsarga, jo man ir dzilji pie dirsas,
Aamelija @ 25.01.2022 22:28
Dienā varu nomainīt 2 maskas (strādāju no mājām, tādēļ dienas laikā sab. vietu iekštelpās summējot ilgāk par 4 stundām nav nācies uzturēties), nekad lietotu masku neesmu vilkusi nākamajā dienā, pat ja ar to būts 10 minūtes veikalā. Un, ja godīgi, esmu nedaudz šokēta lasīt citēto maskas lietošanas aprakstu no JAUNAS SIEVIETES :D Es nenosodu un neaizrādu, tikai brīnos, jo, likās, ka tā dara tikai pensionāri. Nu, reāli, Depo veikalā un 220.lv 50x masku komplekts maksā ap 2,5 eiro, kas tur ko taupīt? Es kafijā mēneša laikā iztērēju 15x vairāk nekā katru dienu izmetot dažas minūtes palietotu masku.