Andele esmu gandriz 3 gadus. Tirgoju savas,draudzenes, masas un krustmeitas lietas. Parsvara viss jauns vai paris x uzvilkts,shis tas nesats bet laba stavokli. Ir ljoti labi brendi ka Gucci,Cesare Paccioti, Casadei,Missoni, Pinko...Letaki ka Guess,Miss Sixty,Diesel… un ari letais gals. Labak pardodas darga un videja brenda lietas. Letakas drebes ir izdevigak likt dazadas Facebook drebju pardoshanas grupas,jo Andele neatmaksajas sludinajuma cena plus ta pacelshana katru reizi par 10 centiem. Daudzas lietas esmu pardevusi tieshi pie sludinajuma pacelshanas. Ir jasaprot ari kura bridi to sludinajumu pacelt. No rita,pusdienlaika vai vakara? Es tirgojos gan Andele,gan Facebook. Esmu izmeginajusi kaut ko no darga gala ielikt ari ss.com,bet neaizgaja. Tur notirgoju tikai Italija pirkto dabigas adas meteli/trenci krievu izcelsmes sievietei. Un vel Gucci somu. Andele pieredze ar pircejiem parsvara ir pozitiva,bet shad tad gadas, ka kads piesakas,rezerve un pazud.Ir gadijies ta,ka reali potencialais pircejs ir aizmirsis un man uzraksta pec 3-4 dienam,atvainojas,ieskaita momentali naudu un darijums ir noslegts. Rezerveju tikai uz 1 dienu,jo iespejams,ka pircejam vienkarshi konta nav naudas,lai varetu veikt darijumu. Ja prasa kaut kadu terminju,piemeram nedelju lidz algai, atklati pasaku,ka nerezeveju un lai ieskatas mana profila vai perle vel ir pieejama algas sanjemshanas diena. Uz vairakam dienam esmu rezervejusi tikai personai,kura jau kaut ko no manis ir pirkusi un kurai uzticejos. Jo ir reizes kad pircejs,kursh ludz rezervet preci vai gandriz gatavs to njemt un paprasa pat konta numuru, peksnji atsakas un neko neuzraksta man…tadus blokjeju. Nu uzraksti,ka pardomaji vai atradi ko labaku. Ok. Besi ta attieksme. GRIBU GRIBU GRIBU REZERVE! Blokjeju ari tadus,kuri bez Labdien,bez “papljapashanas”, kura es varetu samazinat perles cenu,man uzraksta Piedavaju tadu summu ( un piedava bez maz vai uz pusi) vai Njemu,ja sutishana ir iekljauta. Besi tadi cilveki un tos momentali blokjeju. Shad tad pati esmu uzsaukusi sutishanu,jo patika pirceja attieksme. Atrs un konkrets. Mani ka pardeveju neviens potencialais pircejs nav blokjejis. Es blokjeju nenopietnos pircejus,jo es nevaru atcereties visus ,kas piesakas pie perlem. Negribu,lai tadas personas atkal piesakas,atsakas utt. Bet shobrid Andele ir ljoti ljoti liels panikums. Novembra beigas bija Melna piektdiena un nu jau atlaides un izpardoshanas. Kaut ko vareja pardot pirms ZM un Jauna gada. Tagad jaliek jau drebes pavasarim,pat vasarai. Ieskaties ari Andeles foruma. Skudinajumus tur likt nevar,bet vari piedavat savas perles, ja pec tadam ir interese. Man tur uzdevas notirgot diezgan daudz lietas. Jaskatas katru dienu tas forums.