Man isti nepatika, bet vins ir entertaining, ka nevareju nenoskatities katru seriju. Viss liekas tik messed up.
Silvija ir tik nejauka, vienkarsi, ka var ienist tik loti jaunu meiteni, bet tas ir realistiski, jo esmu noverojusi, ka vecakas sievietes biezi ienist un pazemo jaunas meitenes, kas uzsak jaunu startu karjera, vai jebkura cita dzives sfera.
Talak, Emilija ir loti stereotipiska amerikaniete, kuras sapnis vienmer ir bijis stradat Parize. Kad amerikani doma par celojumiem un dzivi citur, tad visbiezak visi sapno par Parizi.
Tad Emilijas outfiti, vina megina but ka citas augstakas modes francu sievietes, bet tie outfiti ir kaut kadi too much? Parspileti? Nezinu, ka apraksturot. Nav tadi izsmalcinati, un izskatas, ka vina dara parak daudz.
Un vina ir itka jauka, smaidiga, plapiga, un parejie cilveki tiek attainoti ka viniem vina nepatik. Tas ir tik awkward. Serials liek justies neerti, ta, ka itka tu nedrikstetu but citas tautibas Francija, jo visi tevi judgos un nodirsis. Neattaino labus priekstatus par Franciju un cilvekiem, kas tur piedzimusi.
Tad vina salaiz ar savas draudzenes boyfriendu? Ar sexy francuzi. Sis jau ir parak daudz. Un vinas draudzene bija tik sweet, viena no retajam francuzietem, kas ir jauka. Un vina nem un aiz muguras salaiz ar vinas boyfriendu. Tragic!
Un visbriesmigakais... vina aizbrauc pie savas draudzenes, uz gimenes villu. Tur vina salaiz ar savas draudzenes brali, kam ir 16 vai 17 gadi. Un vina par to uzzina velak, pie galda. Sis jau ir disaster. Si jau ir slepta pedofilija. Kaut ko tadu es nebiju gaidijusi. Likas viss tik crazy, kas notiek ar vinas dzivi Parize, un tad sis ir vispar bomba.
Kopuma, viss ir tik messed up, ka es nevaru aptvert, ka es vareju so noskatities. Un tagad ir jauna sezona, vai ir verts turpinat skatities? Itka interesanti, bet pasa laika, man smadzenes kup no ta visa. :D