Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Ienīstu savu darbu.

 
10 gadi
Reitings 299
Reģ: 31.08.2012
Ko jūs reāli darītu manā vietā?
Es ienīstu savu darbu. Strādāju vietā kur ir jāstrādā ļoti ātri un darbs ir fizisks 12 h maiņas
Par algu nesūdzos. Saņemu labi ap 1200 uz rokas jau pirmajā nostrādātajā mēnesī un ir iespēja nopelnīt 2k nākotnē. Uzņēmums ir nenormāli bagāts un krūts ar visām jaunākajām tehnoloģijām. Nestrādāju tur ilgi 6 mēn no kuriem 4 mēn biju uz slimības lapas. Neesmu no Rīgas, Rīgā nav ne draugu, ne ģimenes pie kuras braukt.
Nesen atgriezos darbā pēc slimības lapas. Nu nenormāli grūti ir iesākt. Vakarā mugura lūzt uz pusēm un nākamajā dienā nevarēju vairs no gultas piecelties.
Kaut kā tos divus mēnešus kad strādāju tur likās tik forši, viss tik viegli man pašai par lielu pārsteigumu likās ka esmu atradusi savu īsto vietu. Tad bija jāiet uz operāciju, 4 mēnešus burtiski nogulēju gultā un skatījos Netflix caurām dienām un grauzu čipsus. Tā kā slimoju ar depresiju un lietoju medikamentus ikdienā, veselība uzlabojās pa šiem 4 mēn, jo paralēli strādāju ar savu iekšējo stāvokli. Tiešām likās ka viss iet uz augšu
Kad aizgāju uz darbu viss likās tik pretīgs un jūtos kā vergs un piespiedu kārtā jāiet. Narvienu nekomunicēju tur un ka tik ātrāk pazust no citu redzesloka
Starp citu, es kopā ar savu vīru strādāju un abi kopā dzīvojam darba dzīvoklī. Un pēc savām maiņām braucam prom 160 km uz lauku viensētu
Pēdējo reizi vispār priekšnieks kā ar bomi pa galvu. Visu laiku mums vieniem bija divistabu dzīvoklis, viss foršs izremontēts pēc jaunākajām tehnoloģijām un trendiem. Dzīvoklis pieder kompānijai tā kā mums nav nekādas teikšanas
A viņš pateica ka mums otrā istabā kaimiņi ārzemnieki būs uz neilgu laiku. Max 2 mēn .Man tas bija absolūts šoks jo esmu ļoti introverta, man nepatīk sveši cilvēki un kā angļi saka esmu ļoti discreet. Man bija nervu sabrukums un domāju ka ātrie būs jāsauc.
Es to visu teicu savam vīram ka jūtos dzīvotu kā metro stacijā. Visi nāk un iet kas grib pa to dzīvokli. Nafigam man jādzīvo kā atkritumam
Zin ko viņš man pateica, viņš pateica ka dzīvosim kā atkritumi ja atkal šo labi apmaksāto zaudēsim un būs jāpārceļas atkal uz mājām kur nav nekāda darba un izaugsmes iespēju.
Jūtos vainīga jo 4 mēn nosēdēju uz lapas, vienu dienu aizgāju, nobesijos, no rīta pamodos mugura sāp un atkal neaizgāju.
Nav reāli variantu. Jācīnās, jo mums katram ir pa mašīnai (man ir divas) kuras ir jāmaksā kredītā un ja kaut viens no mums aizies prom no tā darba tad būs jāvācas ārā tas kurš aizies. Kur braukt arī nav kur. Gribētos uz Rīgu braukt. Dzīvokļu īres ir kosmosā un vēl visi rēķini jāmaksā bankrotēsim ātri.
Nezinu. Man vienkārši gribas pazust. Ir tāda depresija ka vairs neceļos no gultas augšā un neeju vairs pat dušā, jo gribas vienkārši pakārties
12.01.2022 14:52 |
 
Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
Izklausās, ka pie visa vainīga varētu tiešām būt depresija :( Jo teici, ka sākumā darba vietā juties ļoti labi.
Varbūt ir vērts iet prom no tā dzīvokļa, īrēt pašiem, un jautāt darbā, lai ir atbilstoša piemaksa?
Ja ne, nu tad tiešām, pārdod vienu no savām mašīnām, paņem mazāku slodzi?
Man grūti saprast visu, liekas, ka tām lietām ir risinājums, bet varbūt tiešām tev iekšējā pasaule jāsakārto. Nervu sabrukums arī izklausās nopietni, jo tas iemesls ir, protams, ļoti nepatīkams, bet nav arī nekas ārkārtējs.
Piedod, ja izsakos kaut kā neiecietīgi, tā tas nav domāts
12.01.2022 15:00 |
 
10 gadiPatīk
Reitings 2450
Reģ: 20.07.2013
Man ir mazliet līdzīgi. Jaunajā darbā esmu arī kādus 7mēnešus, no kuriem pēc operācijas 2 nosēdēju mājās.
Tā pilnvērtīgi pēc sl.lapas nostrādāju decembri un ir nereāli grūti. Grūtāk nekā iepriekš.
Arī es apdomāju visus iespējamos variantus ko un kā darīt, bet velku laiku garumā, cerot, ka paspīdēs kāds pagrieziena punkts. Labāks darbs, vai plānotā pārcelšanās uz citu pilsētu pienāks ātrāk. Tas, ka esošajā darbā nekas nemainīsies - tas ir 100%. Un manā vietā labāk meklēs kādu citu, nekā uzlabos esošo situāciju darba vietā. Iekšējais stress un dusmas nereāls, bet paturu to pie sevīm - protams tas atspēlējas atkal uz veselību, bet jeibogu ceru novilkt kādu laiku un varbūt pavasarī būs vieglāk, jo gribu iet atvaļinājumos, kuri man pienākas. Strādāju sakostiem zobiem.
Tavā situācijā nav iespējams vienkārši nomainīt citu darbu? Turies dēļ algas?
12.01.2022 15:01 |
 
Patīk
Reitings 457
Reģ: 01.03.2015
Sveika vai tad nevar tā īrēt paši mājokli vīrs lai paliek tajā labi apmaksātajā darbā,bet tu atrodi darbiņu, kas ir vieglāks tev tajā pašā pilsētā, ar mašīnām ja 2,vienu var pārdot 2uzturēt jau ir nevajadzīga extra
12.01.2022 16:32 |
 
Patīk
Reitings 855
Reģ: 09.05.2021
Tieši manas domas, jūs varat īrēt savu personīgo dzīvokli, nebūs ar ne vienu nekas jādala. Vai tādā gadījumā, ja neizmantojat darba dzīvokli nebūs lielāka alga? Arī par mašīnu…ja drīkst jautāt, kādēļ Tev vienai ir vajadzīgas divas!? Lieka naudas tērēšana. Tev iespējams ir vajadzīgs tikai laiks lai atkal pierastu un iestrādātos, izklausās ka tur tiešām ir dziļāks stāsts un ja ir depresija, ar viņu ir jācīnās, jo protams tad viss izskatās slikti un briesmīgi. Meklē speciālistu kurš savedīs galvu kārtībā, ja neko nedarīsi nekas pats no sevis neuzlabosies.
12.01.2022 17:06 |
 
Reitings 863
Reģ: 19.11.2014
Ja vinji pashi iirees dziivokli un maksaas komunaalos, tad kaada vinjiem jeega testies uz to 160 km taalo darbu, tur nekas vairs neatmaksaasies.
Un ja abi straadaa vienaa darbavietaa, tad kaapeec vispaar vajadziigas 3 mashiinas gjimenee, un kaapeec vispaar auto jaanjem krediitaa, auto veertiiba taa kriit, ka njemt salona auto ir jeega tiem, kas var samaksaat uzreiz, nevis liist krediitos. Vai arii tie auto ir veci dazhas tk veerti un njemti krediitaa? Taapat neredzu jegu, tad jau labaak vajadzeeja uz sezonu aizbraukt uz aarzemeem un nopirkt tos lietotos auto bez krediita, kaada atshkjiriiba, kuraa valstii straadaat, ja darbs fizisks.
Un ja neredz naakotni laukos, vai ir jeega dziivot tajaa vienseetaa? Tad jau var paardot to vienseetu un pirkt dziivokli pieriigaa vai tajaa vietaa, kur ir tas perspektiivais uznjeemums, plus 2 auto notirgot un atstaat vienu.
12.01.2022 19:14 |
 
10 gadi
Reitings 2669
Reģ: 29.01.2009
Atmet tiešām nevajadzīgos izdevumus (divas mašīnas tev vienai - tak nevajag! ), sakrāj naudu, lai ieguldītu dzīvesvietā, kura tev patiks,tad arī jutīsies labāk.
Jā, darbs smags, nepatīk. Toties labi maksā. Sakod zobus, nospraud mērķus, fokuss uz to.. un tad, kad mērķi būs sasniegti, tad arī būs lielāks appreciation, ka smagais darbs atmaksājas. Neviena darba vieta nav ideāla.
Es pati reiz strādāju 2 darbos, lai sakrātu savam dzīvoklim. Ienīdu to darbu, strādāju visas stundas nedēļā. Bet bija tā vērts! Darītu to atkal,ja vajadzētu.
13.01.2022 13:23 |
 
Reitings 2977
Reģ: 19.09.2021
Miss Dee @ 13.01.2022 13:23
Atmet tiešām nevajadzīgos izdevumus (divas mašīnas tev vienai - tak nevajag! ), sakrāj naudu, lai ieguldītu dzīvesvietā, kura tev patiks,tad arī jutīsies labāk.
Jā, darbs smags, nepatīk. Toties labi maksā. Sakod zobus, nospraud mērķus, fokuss uz to.. un tad, kad mērķi būs sasniegti, tad arī būs lielāks appreciation, ka smagais darbs atmaksājas. Neviena darba vieta nav ideāla.
Es pati reiz strādāju 2 darbos, lai sakrātu savam dzīvoklim. Ienīdu to darbu, strādāju visas stundas nedēļā. Bet bija tā vērts! Darītu to atkal,ja vajadzētu.
Cik ilgi krāji?
13.01.2022 13:26 |
 
10 gadi
Reitings 2669
Reģ: 29.01.2009
Gadu, lai sakrātu naudu pirmajai iemaksai un vēl 5 mēnešus, lai nopirktu mēbeles etc.
13.01.2022 13:29 |
 
Reitings 44
Reģ: 17.04.2019
Man bija nu ļoooti līdzīgi...aizbraucu prom no apkārtējās vides, atradu darbu, kas patīk un ne mirkli nenožēloju...intuīcija mums nemelo...un neviens eiro nav tā vērts...bet jābūt ir plānam un neatlaidībai, ticībai
13.01.2022 16:39 |
 
Reitings 395
Reģ: 04.06.2021
Divas mašīnas kredītā + vīra mašīna, darba dzīvoklis. Reāli pēc kaut kāda troļļa izklausies.😂
14.01.2022 07:56 |
 
Reitings 1
Reģ: 01.10.2023
Sveiks, mans mīļākais,
Do You Speak English? man ir prieks tevi satikt. Mani sauc Šeri Galagere. Esmu ASV militārais virsnieks. Es vēlētos ar tevi iepazīties. Esmu romantisks un ir jautri būt kopā.
Es lasu jūsu profilu un tiešām vēlos parādīt jūs par savu interesi. Es meklēju patiesas un jēgpilnas intīmas attiecības ar mīlestību, aizraušanos un romantiku. Lūdzu, priecāšos, ja nosūtīsiet man e-pasta ziņojumu uz manu privāto e-pasta adresi ([email protected]). Es jums nosūtīšu savas bildes un pastāstīšu vairāk par sevi un saviem nākotnes plāniem. Daudz mīlestības — ceru drīzumā no jums dzirdēt.
[email protected]
Šerijas jaunkundze.
10.11.2023 14:14 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits