.Eksperte. @ 06.01.2022 14:32Kā iesācies šis gads?
Ir kādas ekspektācijas, nosprausti mērķi?
Vai tomēr šis gads tāds pašplūsmā un lai ir kā ir?
.Eksperte. @ 06.01.2022 14:32Kā iesācies šis gads?
Ir kādas ekspektācijas, nosprausti mērķi?
Vai tomēr šis gads tāds pašplūsmā un lai ir kā ir?
.Eksperte. @ 06.01.2022 21:42Bet pa cik šis ir tāds beztēmis un temata aprakstā minēts, ka runājam šeit par visu, tad gribēju uzzināt kā ir citām. Jūs arī izjūtat tādus kā mājienus vai spiedienu no citiem? Es konkrētāk par bērnu tematiku. Precīzāk par tām, kurām nav bērnu. Man jau otro mēnesi visi viens pēc otra uzdod jautājumus par atvasēm un dod mājienus, ka vajadzētu.
Godīgi sakot man tas šķiet ļoti nekorekti. Man vispār gribētos, lai sabiedrība kopumā pieņem kā normu nejautāt "nu kad tad jūs precēsieties?", vai "nu kad tad jums būs bērns?".
Kā jums? Kā tiekat galā ar neērtiem jautājumiem?
.Eksperte. @ 06.01.2022 21:42Bet pa cik šis ir tāds beztēmis un temata aprakstā minēts, ka runājam šeit par visu, tad gribēju uzzināt kā ir citām. Jūs arī izjūtat tādus kā mājienus vai spiedienu no citiem? Es konkrētāk par bērnu tematiku. Precīzāk par tām, kurām nav bērnu. Man jau otro mēnesi visi viens pēc otra uzdod jautājumus par atvasēm un dod mājienus, ka vajadzētu.
Godīgi sakot man tas šķiet ļoti nekorekti. Man vispār gribētos, lai sabiedrība kopumā pieņem kā normu nejautāt "nu kad tad jūs precēsieties?", vai "nu kad tad jums būs bērns?".
Bija tāds brīdis, vasarā kaut kad. Tagad šad tad mana ģimene ierunājas, bet laikam tāpēc, ka esmu vienīgais bērns savā ģimenē..Eksperte. @ 06.01.2022 21:42Bet pa cik šis ir tāds beztēmis un temata aprakstā minēts, ka runājam šeit par visu, tad gribēju uzzināt kā ir citām. Jūs arī izjūtat tādus kā mājienus vai spiedienu no citiem? Es konkrētāk par bērnu tematiku. Precīzāk par tām, kurām nav bērnu. Man jau otro mēnesi visi viens pēc otra uzdod jautājumus par atvasēm un dod mājienus, ka vajadzētu.
Jajaja2 @ 07.01.2022 21:54Kāda skatās Sex and city turpinājumu? Kādas domas? Man, dalītas. Bet vispār,laikam, patīk.
man šķiet, ka līmenis ir noturēts +/- Katrā ziņā, vismaz man iespaidu nesabojāja.Lula @ 07.01.2022 21:59
Nevaru saņemties noskatītes, bail sabojāt iespaidu par seriālu.
Ir vērts pamēģināt?
Nesen noskatījos Emily in Paris 2, ļoti foršs stulbumiņš, ko paskatīties :D
tw274901411 @ 07.01.2022 22:11Lulu, Emily in Paris ir skatāma ?
Lula @ 07.01.2022 22:12
Jā, man patīk, tāda viegla izklaide :) Katrā ziņā nevajag gaidīt neko intelektuālu vai dziļi emocionālu. :D
Forši paskatīties Parīzi, traku modi, hot galveno aktieri. Tieši laikā, ja gribas izvēdināt galvu.