Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Attiecības, precības, šaubas, salīdzināšana. Kā tikt galā ar sevi un tarakāniem galvā?

 
Reitings 1318
Reģ: 19.07.2019
Sveiciens visiem Jaunajā gadā!
Ar draudzeni esam pazīstamas no skolas laika, esam bērnības draudzenes. Vienmēr dēvēju viņu par labāko draudzeni, jo visi piedzīvojumi, smiekli, bēdas tika dalītas ar viņu. Pēc vidusskolas absolvēšanas abas uzsākām studijas dažādās pilsētās, tāpēc satikšanās reižu skaits saruka, kaut arī sazināmies regulāri.
Skolas laikā bijām apzinīgas, vienmēr mācījāmies teicami, bet nebijām īpaši pieprasītas un puiši uzmanību īsti nepievērsa.
Kad uzsāku studijas, man parādījās arī pielūdzēji, attiecības utt., bet draudzene savas pirmās attiecības izveidoja pirms pāris gadiem.
Šobrīd attiecībās esmu 3,5 gadus, viņa ar savu vīrieti ir apmēram 2 gadus kopā.
Septembrī viņš bildināja manu draudzeni, vasarā būs kāzas.
Protams, esmu priecīga, viņi tiešām ir skaists pāris, bet manī ir kaut kāds... rūgtumiņš, neliela skaudība.
Ar savu dzīvi ikdienā esmu apmierināta. Protams, vienmēr var vēlēties labāk, bet tomēr. Ar savu vīrieti esam apsprieduši nākotnes plānus, ģimenes veidošanu, viņš arī vēlas kaut kad apprecēties, bērnus, redz mani kā savu sievu, bet pagaidām neraujas precēties, kāzas neuzskata par prioritāti, kā arī šobrīd primāri ir citi mērķi, kur ieguldīt finanses.
Un, kad draudzene pateica, ka ir saderinājusies, manī bija ne tikai prieks, bet arī rūgtuma sajūta, jo saprotu, ka es kāzas tik drīz iespējami arī nesagaidīšu, jo, kā minēju, ir citi mērķi, draugs šobrīd īsti nevēlas precēties, nav īstas stabilitātes, jo dzīvokli īrējam, ir mērķi, kuri ir sasniegšanas procesā. Tāpat arī citos aspektos redzu, ka viņi savā karjerā, finansiālajā stāvoklī ir sasnieguši kripatiņu vairāk. Un, salīdzinot ar manu vīrieti, redzu, ka viņas vīrietis draudzeni lolo un sargā vairāk kā mans vīrietis mani. Manās attiecībās nav tik daudz romantikas, gādības, siltu vārdu, bet vairāk racionālu darbību, praktikas, humora utt. Mēs esam tie, kuri vairāk iesmej viens par otru, nevis rīko vakariņas sveču gaismā. Bet ikdienā man arī gribētos vairāk mīļuma, siltu vārdu utt.
Laikam, lai cik ļoti negribētos to atzīt, bet, salīdzinot savas un draudzenes attiecības, redzu trūkumus savās attiecībās, dzīvē, kā arī saprotu, ka pati savas precības diez vai tik drīz sagaidīšu, tāpēc iezogas tās rūpes un šaubas.
Un arī jūtos vainīga, ka man prātā ir šādas domas attiecībā uz draudzeni, kura ir mans mīļais cilvēks daudzu gadu garumā.
Protams, katrai ir sava dzīve, manā arī ir daudz labā, salīdzināt nav labi utt.
Laikam šo bažu, rūgtuma sajūtas pamatā ir nepiepildītas cerības, vēlme sasniegt vairāk, šaubas par nākotni. Galvenais, ka mana dzīve ir laba, tikai, redzot, ka citi spēj sasniegt vairāk, saprotu, ka savā dzīvē nezinu, cik ātri sasniegšu, ko vēlos. Ja es nesalīdzinātu sevi ar citiem, tad arī nerastos šaubas.
Ko vēlos dzirdēt?
Nezinu. :D Vai kādam ir gadījies līdzīgi, kā tikt tam pāri? Vai šīs sajūtas parāda, ka esmu slikta draudzene, ja neprotu pilnvērtīgi priecāties par viņu? Saprotu, ka, ja kaut kas neapmierina, tad tas ir jāmaina. Bet, kad redzu, kā citi precas, tai skaitā arī mana draudzene, nedaudz krītas pašvērtējums, ir nepatīkami, jo arī to vēlos, bet tik ātri diez vai tas notiks. Attiecības ar savu vīrieti ir labas, kopumā nesūdzos, jūtu, ka viņš mīl mani, kā arī es viņu.
Vecums mums visiem ir ap 25, kur +/- ir 2-3 gadi.
03.01.2022 00:02 |
 
Reitings 161
Reģ: 23.09.2021
Manuprāt, diezgan okay sajūtas. Gribot negribot mēs visi sevi ar kaut ko mēdzam salīdzināt. Katram var šādas vai savādākas domas iezagties galvā.
Es varu releitot ar to attiecību daļu tieši. Mēs ar manu vīrieti arī vairāk esam tādi ar humoru, mazāk romatiski. Kas man arī šad tad ir licis justies kaut kā nevisai (tieši, kad sanāk salīdzināt mūs ar citiem) bet zinu, ka pati nespētu nemaz būt tur super duper romantiskā. Esmu sarkastiska, man daudz kas liekas cringe utt.
Bet nu es domāju, ka arī tu savas draudzenes attiecības jau 100% nevari zināt. Tāpat arī viņas domas. Mēs bieži redzam to zaļo zāli cita dārzā. Bet vai tā ir patiesībā? Gan jau jādala vismaz ar divi. Noteikti arī tava draudzene šādi ir jutusies par tevi vai par kādu citu. Salīdzinājusi. Ja esat tiešām labas draudzenes, tad gan jau šīs sajutas ar viņu vari izrunāt.
Mēģini vairāk koncentreties uz labajām lietām savā dzīvē. Saprast savus mērķus, sapņus un tos īstenot. Viss būs labi.
03.01.2022 00:18 |
 
Reitings 420
Reģ: 06.03.2016
Saprotu, kā Tu jūties, tomēr ieteiktu strādāt ar savām sajūtām. Iedvesmojies no draudzenes, piemēram, sarīko arī sev un savam vīrietim romantisku vakaru. Pasaki vīrietim, ka vēlies, lai viņš pret Tevi attiecas mazliet citādi - pievieno jaunu niansi esošajā gādības izpausmes veidā. Varbūt garāks saderināšanās periods ir risinājums Jūsu gadījumā vai maza laulību ceremonija bez balles pilī? Investē vairāk sevī, arī Tev karjera izveidosies spožāka agrāk vai vēlāk. Un pats galvenais - priecājies par draudzeni un nīdē ārā savu skaudību. Ja tā augs, riskē ietekmēt Jūsu attiecības.
03.01.2022 00:25 |
 
Reitings 231
Reģ: 20.01.2021
Foršāk, protams, būtu, ja Tu priecātos par draudzeni, bet ir tā kā ir. Man bija līdzīga emocija, kad uzzināju, ka omīte manam mīļajam brālim pārrakstīja savu dzīvokli, tiešām labu un skaistu dzīvokli brīnišķīgā vietā. Lai gan savu brāli neprātīgi mīlu un izskaidrojums, kāpēc viņam to dzīvokli pārrakstīja, bija racionāls (viņš māk remontēt, ļoti saimniecisks, viņam ir daudz naudas, ko ieguldīt remontā, viņa bērni tur labprāt ciemojas, brālis ir gados daudz vecāks un vairāk bērnībā pavadījis laiku utml.), un tomēr manī bija ļoti duālas sajūtas... Es jau arī it kā esmu mīļā mazmeita un ļoti rūpējos, gādāju par omīti, pēdējos gados pat braucu ciemos biežāk nekā viņš. Bet, protams, jūtos arī vainīga, ka spēju pēkšņi izjust greizsirdību un skaudību pret mīļo brāli, kurš tiešām dzīvoklim būs labāks saimnieks, nekā es. Tāda nepatīkama sajūta, bet iekšējā balss ierunājās. P.S. Mūsu ģimenē nav pieņemts īpašumu dalīt vairākās daļās.
Izlēmu izrunāties ar brāli, jo jutu, ka mūsu attiecībās sākt veidoties kaut kāda barjera, plaisa, ko es ļoti, ļoti negribēju pieļaut. Šī iemesla dēļ to ieteiktu darīt arī Tev.
Lai vai kā, ieteiktu ar draudzeni izrunāties. Pastāstīt atklāti kā Tu jūties, ka ļoti priecājies par viņu, vēli viņai to pašu labāko, ka viņa tev ir dārga un īpaša utt. Un tomēr kā viņas laime tev liek aizdomāties pašai par savu dzīvi, ka iekšā izjūti mazu greizsirdību un ka tev pašai riebjas šīs sajūtas. Ka vēlējies, lai jums dzīvē visas foršās lietas notiktu vienlaicīgi... bet saproti, ka dzīvē nevar pasūtīt savu scenāriju, un ka ļoti priecājies par viņu un ceri, ka drīz vien tiksi ar šīm sajūtām galā.
Ja jūsu draudzība ir stipra un patiesa, draudzene novērtēs tavu atklātību, un tevi neuzskatīs ne par skauģi, ne par lūzerieni. Tas jūs tikai satuvinās un tev viņas priekšā nebūs jāfeiko emocijas, kas tiešām var novest pie atsvešināšanās un viņas domām, ka tu īstenībā esi greizsirdīga skauģe. Es ieteiktu izrunāties. Un, protams, tavas sajūtas ir signāli, kas liek aizdomāties, ka tavā dzīvē viss nav tā kā vēlies. Bet varbūt tu pārāk steidzies? Tev arī viss būs, kad pienāks laiks. Nav taču tā, ka tu labprāt mainītu savu puisi pret viņas līgavaini, ja būtu tāda iespēja?
03.01.2022 00:44 |
 
Reitings 536
Reģ: 01.11.2021
Piekritu Karslone. Bez izrunāšanās būs plaisa un īstas draudzenes var šādas lietas izrunāt, tas varētu būt atvieglojums.
Katra zina Tavas sajūtas man šķiet cilvēcīgas un saprotamas.
03.01.2022 00:49 |
 
Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
Sveika.
Nespēju šajai diskusijai paiet garām.
Zinot, ka veterānes šajā forumā mani iespējams atpazīs, negribu ļoti iedziļināties savās attiecībās, bet stāstīšu to, kas nāk no manas pieredzes.
Man ir bijušas vairākas nopietnas attiecības. Visas sekmējušās ar kā minimums 2 gadu sliekšņa pārkāpšanu. Šobrīd esmu arī nu jau vairāk kā 2 gadu garās attiecībās, kas principā ir tādas kā tev. Praktiskas, ar humoru, sarkasmu, daudz smiekliem un loģiku. Man ir bijušas arī tās romantiskās. Ar ziediem, dārgām dāvanām un komplimentiem. BET! Es vairs nespētu būt kopā ar to romantiķi. Pat ja tas būtu pilnīgi kāds svešinieks. Jo tas viss ir salds, tas viss ir gaistošs. Tev ir jāsaprot kas tu esi un kas ir prioritāte tev pašai. Vai tev vajag tos komplimentus, vai tomēr kādu, kas nerada problēmas un dara lietas apdomīgi.
Pagājušo gad man apkārt ļoti, ļoti, nu tiešām tā, ka nēēēnormāli daudzas precējās, saderinās, palikušas stāvoklī vai jau dzemdē. Arī viena no manām draudzenēm. Vai mani tas ietekmē? Protams! Nav man vairs 15, lai nedomātu par ģimeni, par nākotni. Arī man brīžiem pasāp sirds, ka nav bildinājuma, ka nav kāzas, ka nav bebīša. Un kad man sasāp sirds, es parunāju ar savu draugu vai eju daudz jo daudz strādāt, lai to sāpi izstrādātu. Un beigās jau tās ir MANAS vēlmes un neviens cits nav atbildīgs par to, ko ES gribu.
Tas, ka tu redzi šķietamus trūkumus, manuprāt, ir normāli. Bet svarīgi tajā emociju iespaidā attiet divus soļus atpakaļ un padomāt, kapēc tev ir šādas attiecības. Man arī brīžiem prasās vairāk romantikas, bet nevar to izdabūt no praktiķa. Un patiesībā tieši šādas attiecības man ir liela svētība. Jo svarīgs ir tas, kas patiešām ir īsts. Un tas arī nes stabilitāti. Tas, ka kāda ir bildināta pēc 2 gadu kopābūšanas dod to saldskābo sajūtu, bet ilgtermiņā, paciešoties un sagaidot īsto brīdi, tu iegūsi ko tiešām stabilu, nešaubīgu un bez rozā brillēm.
Tev viss būs. Es to zinu. Un tu arī.
03.01.2022 06:55 |
 
Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
Turklāt, ir svarīgi dzīvot sev pašai. Izvirzi savus mērķus, lietas savai pašizaugsmei. Lai neatkarīgi no tava partnera lēmuma, tu augtu kā personība pati sev. Attiecības pamatā ir kā papildinājums dzīvei, tam nav jābūt noteicošam faktoram izdzīvošanai.
Saliec sev lietas, ko vēlies savā dzīvē sasniegt, ej pa maziem solīšiem un es garantēju, tev pirmkārt nebūs vairs tik daudz laika domāt par to, kā tev nav un otrkārt, tev būs tie mazie ķeksīši, kas radīs sajūtu, ka tu nestāvi uz vietas.
Primāri iesaku izrunāties un kopīgu aptuveni salikt laikus, kad kas varētu notikt, bet ja ir tā, ka gadiem tā sirds sāp un tas gredzens kā nav tā nav, iesaku izteikt tādu kā mīkstu ultimātu. Tas nenozīmē " divu gadu laikā preci mani ja nē šķiramies". Tas nozīmē " Klau, es tevi mīlu, tu tiešām esi cilvēks, kurā redzu savu vīru. Taču kamēr tu dari sevi, es darīšu sevi. Ja nākamo x gadu laikā, kamēr es sasniedzu x mērķi un tu sasniedz x mērķi, mūsu attiecībās nekas nevirzās uz priekšu, varam uzskatīt, ka mēs esam labi pavadījuši laiku."
03.01.2022 07:11 |
 
Moderators
Reitings 3688
Reģ: 13.11.2016
Tavs draugs vēl ir ļoti jauns precēšanās kontekstā. Lielākā daļa vīriešu Latvijā pirmo reizi precas 30+ gadu vecumā.
Nevajag kā kaut ko obligātu no savējā šobrīd sagaidīt tādu uzvedību, kāda raksturīga, galvenokārt, vecākiem vīriešiem.
Par romantiku piekrītu Ekspertei.
03.01.2022 09:37 |
 
Moderators
Reitings 3688
Reģ: 13.11.2016
Savukārt, tas, ka tas otrs pāris finansiālā ziņā ir sasniedzis kaut ko vairāk, ja tā tev ir problēma, tad tā ir prasta skaudība, un tev pašai šī attieksme ir jāpārvērtē, jāapzinās, kā
Es, piemēram, esmu gājusi labās skolās, un man daudzi, ar kuriem kopā esmu mācījusies, studējusi, finansiāli ir sasnieguši vairāk, kaut arī mani saniegumi ir gana labi, un daļa finansiāli ir sasnieguši mazāk nekā es. Ja es būtu skaudīga, man būtu jāskauž daudzi ļoti forši mani skolasbiedri un kursabiedri
03.01.2022 10:01 |
 
Moderators
Reitings 3688
Reģ: 13.11.2016
... jāapzinās, ka skaudība ir slikta īpašība.
03.01.2022 10:02 |
 
10 gadiPatīk
Reitings 2450
Reģ: 20.07.2013
Šoreiz Tu vienkārši pavilkies, teiksim emocionāli līdzi draudzenei... arī esmu izjutusi šo - it īpaši, kad labākā draudzene palika stāvoklī :D es pat teiktu,ka tajā brīdī biju ietiepusies līdz pēdējam, nezinu no kurienes nāca tā vēlme, ka vot es arī tagad gribu bērnu. Bet jāsaka paldies Dievam tas pārgāja, tas ir pārejoši.
Ja nepāriet, tad tomēr tas ir Tevī iekšā un ir jārisina, kā jau te iepriekš teica..izvirzīt mērķus utt.
Tikai lūdzu neturpini salīdzināt savas attiecības ar draudzenes vai kādām citām :)
Un nesaki par precībām ''diezvai tik ātri notiks''. Notiks! Ja to vēlies un rīkosies atbilstoši - izrunāsies ar partneri :)
03.01.2022 10:30 |
 
Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
Zinu to sajūtu, bet tas ir pārejoši :)
Tas, pēc kā tagad ilgojies, ir diezgan ārišķīgas lietas, kas nav slikti, man arī patīk romantika, kāzas, nauda, bet tās nav lietas, kas ilgtermiņā darīs laimīgu.
Ja esošajās attiecībās tev ir mīlestība, stabilitāte, savstarpēja cieņa, smiekli, tas viss ir daudz svarīgāk par saldiem vārdiem utt. Domāju, ka puisim noteikti vari pateikt, ka kādreiz vēlies kāzas.
Starp citu, bieži vien izrādās, ka citiem arī viss tomēr nav tik rožaini.
Turies! Kādu brītiņu droši var pabesīties 😄 Bet pēc tam labāk sasparoties, parunāt ar savu vīrieti, kaut nedaudz pastāstīt kā jūties, padomāt pašai par savu karjeru, un būs labi :) parunājies arī ar draudzeni
03.01.2022 10:39 |
 
Moderators
Reitings 3688
Reģ: 13.11.2016
Lula @ 03.01.2022 10:39
Zinu to sajūtu, bet tas ir pārejoši :)
Tas, pēc kā tagad ilgojies, ir diezgan ārišķīgas lietas, kas nav slikti, man arī patīk romantika, kāzas, nauda, bet tās nav lietas, kas ilgtermiņā darīs laimīgu.
Ja esošajās attiecībās tev ir mīlestība, stabilitāte, savstarpēja cieņa, smiekli, tas viss ir daudz svarīgāk par saldiem vārdiem utt. Domāju, ka puisim noteikti vari pateikt, ka kādreiz vēlies kāzas.
Starp citu, bieži vien izrādās, ka citiem arī viss tomēr nav tik rožaini.
Turies! Kādu brītiņu droši var pabesīties ? Bet pēc tam labāk sasparoties, parunāt ar savu vīrieti, kaut nedaudz pastāstīt kā jūties, padomāt pašai par savu karjeru, un būs labi :) parunājies arī ar draudzeni

👍
03.01.2022 10:56 |
 
10 gadi
Reitings 626
Reģ: 29.01.2009
Ja vīrietis tevi pēc pāris gadu attiecībām neprec, viņš tevi negrib. Precēties nozīmē uzņemties atbildību par attiecībām.
Next. :)
03.01.2022 11:02 |
 
Patīk
Reitings 2065
Reģ: 22.05.2019
miss_grape @ 03.01.2022 11:02
Ja vīrietis tevi pēc pāris gadu attiecībām neprec, viņš tevi negrib. Precēties nozīmē uzņemties atbildību par attiecībām.
Next. :)

Ja pēc 2-3g attiecībām nesekotu solis tālāk,tas man arī liktu aizdomāties,ka vīrietis tomēr nav līdz galam pārliecināts par kopīgu nākotni.
03.01.2022 11:12 |
 
Moderators
Reitings 3688
Reģ: 13.11.2016
miss_grape @ 03.01.2022 11:02
Ja vīrietis tevi pēc pāris gadu attiecībām neprec, viņš tevi negrib. Precēties nozīmē uzņemties atbildību par attiecībām.
Next. :)

Tas tā varētu būt, ja runājam par vīriešiem virs 30, kuri nav bijuši precējušies un kuriem nav bērnu. Autores stāsts ir par citu vecuma grupu.
03.01.2022 11:18 |
 
Reitings 104
Reģ: 24.11.2021
Man tā vienu laiku bija. Bet tad ieraudzīju ka draudzenes attiecības nav nemaz tik labas un pati savā galvā sapratu ka katram ir savs laiks kad precēties, kad dzemdēt utt.
Es sapratu ka manā dzīvē kāzas neko nemainīs. Es sar savu draugu būšu kopā vienalga ir gredzens vai nav. Bet citam sievietēm laulība ir veids kā saglabāt brūkošas attiecības vai pievērt acis uz trūkumiem attiecības, jo redz viņi tagad ir laulāts pāris un visas sliktās lietas var novelt uz laulību.
Ja "skauž" naudas lietas tad to var pats izmainīt tikai jāgrib.
Protams, var izrunāties ar draugu un pateikt ka gribi vairāk romantikas, bet vai uzspēlēta romantika ir tā ko tu gribi?
03.01.2022 11:18 |
 
Reitings 1394
Reģ: 26.06.2019
Lai vai kā, ieteiktu ar draudzeni izrunāties. Pastāstīt atklāti kā Tu jūties, ka ļoti priecājies par viņu, vēli viņai to pašu labāko, ka viņa tev ir dārga un īpaša utt. Un tomēr kā viņas laime tev liek aizdomāties pašai par savu dzīvi, ka iekšā izjūti mazu greizsirdību un ka tev pašai riebjas šīs sajūtas. Ka vēlējies, lai jums dzīvē visas foršās lietas notiktu vienlaicīgi... bet saproti, ka dzīvē nevar pasūtīt savu scenāriju, un ka ļoti priecājies par viņu un ceri, ka drīz vien tiksi ar šīm sajūtām galā.
Ja jūsu draudzība ir stipra un patiesa, draudzene novērtēs tavu atklātību, un tevi neuzskatīs ne par skauģi, ne par lūzerieni. Tas jūs tikai satuvinās un tev viņas priekšā nebūs jāfeiko emocijas, kas tiešām var novest pie atsvešināšanās un viņas domām, ka tu īstenībā esi greizsirdīga skauģe. Es ieteiktu izrunāties. Un, protams, tavas sajūtas ir signāli, kas liek aizdomāties, ka tavā dzīvē viss nav tā kā vēlies. Bet varbūt tu pārāk steidzies? Tev arī viss būs, kad pienāks laiks. Nav taču tā, ka tu labprāt mainītu savu puisi pret viņas līgavaini, ja būtu tāda iespēja?

Es šīs draudzenes vietā negribētu dzirdēt, ka mana dalīšanās ar jaukām lietām manā dzīvē, manam tuvajam cilvēkam liek justies slikti. Autorei nevajadzētu gruzīt savu draudzeni par to, ka pašai kaut kas dzīvē nav tā, kā viņa gribētu. Ar to var iebraukt otrā grāvī un draudzene vairs nevēlēsies dalīties, jo negribēs likt justies slikti savai draudzenei, taču loģiski domājot - viņa taču nav vainīga, ka viņas vīrietis viņu nebildina, nav romantisks utt. Var izkratīt sirdi arī bez visām šīm lietām, jo lai cik tuvs cilvēks nebūtu, otra reakciju mēs nezinām. Un esmu pārliecināta, ka šeit tomēr ir diezgan daudzas, kuras negribētu dzirdēt, ka visi pozitīvie dzīves notikumi, gruzī draudzenes un viņām skauž.
03.01.2022 11:20 |
 
Reitings 576
Reģ: 02.07.2018
lote_te @ 03.01.2022 11:20

Es šīs draudzenes vietā negribētu dzirdēt, ka mana dalīšanās ar jaukām lietām manā dzīvē, manam tuvajam cilvēkam liek justies slikti. Autorei nevajadzētu gruzīt savu draudzeni par to, ka pašai kaut kas dzīvē nav tā, kā viņa gribētu. Ar to var iebraukt otrā grāvī un draudzene vairs nevēlēsies dalīties, jo negribēs likt justies slikti savai draudzenei, taču loģiski domājot - viņa taču nav vainīga, ka viņas vīrietis viņu nebildina, nav romantisks utt. Var izkratīt sirdi arī bez visām šīm lietām, jo lai cik tuvs cilvēks nebūtu, otra reakciju mēs nezinām. Un esmu pārliecināta, ka šeit tomēr ir diezgan daudzas, kuras negribētu dzirdēt, ka visi pozitīvie dzīves notikumi, gruzī draudzenes un viņām skauž.

+++
Autores stāsts koncentrējās uz attiecībām ar draudzeni, bet problēma jau ir attiecībās ar savu vīrieti. Ja nebūtu šī draudzene, tad salīdzinātu ar kādu citu, jo tas, kas grauž ir nevis draudzenes veiksmīgā dzīve, bet trūkumi savā realitātē.
Ko tad draudzenei darīt pēc tādas sarunas, nedalīties savos priecīgajos mirkļos? Tad tā nav īsti draudzība.
03.01.2022 11:31 |
 
10 gadi
Reitings 626
Reģ: 29.01.2009
law7 @ 03.01.2022 11:18

Tas tā varētu būt, ja runājam par vīriešiem virs 30, kuri nav bijuši precējušies un kuriem nav bērnu. Autores stāsts ir par citu vecuma grupu.

Ja vīrietis sievieti vēlas, viņš to apprecēs, kaut būdams 20gadīgs. Kaut vai tāpēc vien, lai izņemtu viņu no aprites.
03.01.2022 13:58 |
 
Reitings 161
Reģ: 23.09.2021
miss_grape @ 03.01.2022 13:58

Ja vīrietis sievieti vēlas, viņš to apprecēs, kaut būdams 20gadīgs. Kaut vai tāpēc vien, lai izņemtu viņu no aprites.

Precības noteikti garantē, ka viss tas ir tavs uz mūžu 🙄😅
Meitenes - pieaudziet!
Ir daudz sievietes, kas nemaz nevēlas precības. Vai ir tādi pāri, kas vēl krāj tam naudu utt. Es pati esmu no tiem. Mēs abi vēlamies precēties, bet nejau prosta Imantā papīrus parakstīt. 😅🤦🏻‍♀️ Es kāzas redzu kā svētkus. Pat šķiet īpašāk savas attiecības nosvinēt vēlāk , pēc gadiem ar savu labāko draugu un tieši tā kā sirds to vēlas. Papīru parakstīšana man neko nenozīmē.
03.01.2022 14:07 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits