Tā kā jau tu pati raksti... neviens nav ideāls.. un to ir jāatceras. :) Aiz katra veiksmīga cilvēka stāv bailes, simtiem mēģinājumu, neizdošanās utml. Ir labi gribēt būt labākai, bet jāapzinās arī to labo, kas tev ir. Nu labi, banāli - bet tev ir rokas, kājas, tu vari dzīvot un īstenot savu potenciālu. Kādam pasaulē tā nav. Un arī plašāk domājot, tev noteikti ir labās īpašības... katram cilvēkam tādas ir. :) Un tās arī jācenšas izcelt.
Jāsakārto galva. Atceros sevi 18-19 gados. Man īsti draugu nebija, tikko pabeigusi skolu, sāku studēt uz bumu(nezināju vai patiks, bet gribēju prom no vecākiem). Es šausmīgi sabijusies, nepastāvīga, viegli ietekmējama... citu spiediena rezultātā izveidoju pirmās attiecības 19 gados un aplauzos.. centos dzīvot pēc citu standartiem un bija tikai sliktāk.. tad vienā dienā sapratu, ka es negribu būt niecība, negribu nevienam izdabāt, bet gribu dzīvot sev.. drīz vien otrā kursa beigās atradu darbu, man iepatikās darbs.. kļuvu finansiāli neatkarīga, varēju atļauties ceļot viena, ko iespēju robežās darīju, varēju atļauties sev kādu dārgāku apģērba gabalu.. sāku nodarboties ar sportu(sākumā gāju garās pataigās, tad skrēju, beigās uz sporta zāli, ko tagad nedaudz esmu pārtraukusi). Izveidoju arī drīz vien romantiskas attiecības, lai gan par to nedomāju, tas vienkārši notika ''dabiski'' un tagad jā, es varu teikt, ka sevi mīlu. Protams, es gribētu labāku augumu(vienkārši sportiskāku, tvirtāku augumu), gribētu iemācīties vēl labāk angļu valodu, gribētu iemācīties gatavot saldos ēdienus, jo tie vienmēr nesanāk.. gribētu, lai man ir garāki mati(nogriezu pirms pāris mēnešiem un nožēloju), gribētu es iemācīties publiski uztāties, jo vēl joprojām šermuļi pārskrien, kad jārunā publikas priekšā un mute sausa, gribētu mazāk stresot tāpat kā tu, daudz ko es gribētu... bet saprotu, ka tas, kas man jau ir arī ir daudz. :) Un ne vsi