Meitenes, Jūs esat feinas. Es lasu, iztēlojos un smejos. 😀
Tā kā kādreiz ļoti aktīvi Tinderojos, sanāca arī bieži iet uz randiņiem un ir redzēti visvisādi kadri. Teikšu tā, ka katrā no tiem ir bijis kāds muļķīgs atgadījums kā no manas, tā puiša puses. Nu jau sanācis visus tos labākos atgadījumus noteikti aizmirst.
* Laikam viens no neveiklākajiem randiņiem atmosfēras ziņā ir bijis pusaudžu gados, kad pēc divu gadu neregulāras sarakstes nolēmām satikties dzīvē. Katrs esam no sava ciematiņa un nolēmām ar autobusiem braukt uz “vidusceļu”. Autobusi ienāk no paša rīta un atiet tikai vakarā – kopā jāpavada astoņas stundas, kuras tupi staigājām no vienas pilsētas puses uz otru.
* Skolas gados ar tā laika simpātiju nolēmām iet uz kino, bijām jau agrāk tikušies. Viņam bija tiesības, braukāja ar vecāku mašīnu, tādēļ vienojāmies, ka pēc tam vēl pastaigāsimies un viņš mani aizvedīs mājās, jo nedzīvoju pašā pilsētā. Kino ir vēlu vakarā un autobusi uz manu pusi vairs nekursē. Puisis ieradās pēdējā brīdī kopā ar kaut kādu draugu, pēc filmas pat neatvadījās un aizbrauca. Rakstīju un prasīju, kā ar mājās vešanu, jo tajā brīdī mani nekas cits neinteresēja – pēc pus stundas atbildēja, ka esot mainījušies plāni. Māsai zvanīt un prasīt lai brauc pakaļ ir kauns, tādēļ braucu ar taksi, samaksāju 20 latus. Izkāpu aiz līkuma, lai mamma neredz, ka atbraucu ar taksi, nevis draugu. Satikāmies pēc pāris gadiem – nekas nebija mainījies.
* Man agrāk ļoti patika kaķi, tādēļ pieaudzis vīrietis izdomāja, ka tādā veidā mani savaldzinās un uz pirmo randiņu (laukā bija ziema, tādēļ bija sarunāts tikai pabraukāties) paņēma līdzi kaķi. Lai gan viņš bija diezgan pieradis braukt mašīnā un mierīgi gulēja uz aizmugurējā sēdekļa, pēc 20 minūtēm viņam apnika un sāka trakot pa salonu. Vismaz es varēju atrunāties un tiku mājās.
* Draudzene mēģināja mani iepazīstināt ar viņas puiša draugu. Vakars neizvērtās diez ko jauks, tādēļ aizgāju mājās. Puisis nozaga puķes un nāca zvanīties pie manām durvīm.
* Labi zināms puisis uzaicināja ciemos uz mājām, pēc brīža pievienojās viņa draugi. Ilgi vairs nepaliku, bet viens no tiem mani slepus safočēja un aizsūtīja bildes viņa bijušajai draudzenei, kura traki greizsirdīga un man sāka rakstīt visādus draudus.
* Pirmais randiņš, pirmā reize, kad ēdu suši, nesen uzliktas breketes. Pašas saprotiet.