Nav draugu.

10 gadi
Reitings 299
Reģ: 31.08.2012
Vakar sagaidot jauno gadu mazliet aizdomājos, kādēļ man nav draugu
Šobrīd arī nevienu savā burbulī nevēlos, jo cīnos ar zemu pašvērtējumu, depresiju.
Nez vai cilvēki to jūt? Kaut arī ārēji es to neizrādu ka ciešu no depresijas. Bet ārēji var redzēt, ka esmu ļoti noslēgts cilvēks.
Lai arī vakar palika nedaudz skumji, ka varēju piezvanīt tikai vecmāmiņai un apsveikt ar jauno gadu. Vairāk nebija kam zvanīt, nedz arī man kāds piezvanīja..vienmēr parādās tāda vientulības sajūta uz svētkiem.
Nevedās arī sarunas ar svešiem cilvēkiem, ballēties man ļoti nepatīk, esmu vairāk maliņā stāvētāja. alkoholu arī nelietoju. Reti. Varbūt pāris vīna glāzes uz svētkiem un pat ne vienmēr. Nav man arī nekādu baigo interešu. Iespējams pati sevi nemaz neesmu iepazinusi.
Saprotu, ka ar šādu attieksmi draugus nedabūt. Iespējams neviens nevēlas atrasties blakus cilvēkam kas ir kūtrs kā es, piemēram. Pagaidām mācos sadraudzēties pati ar sevi.
01.01.2022 20:14 |

Reitings 46
Reģ: 30.08.2022
Kad neesmu ar kaut ko aizņemta, tad man arī mēdz palikt vientuļi. Daudzi bijušie draugi ārzemēs vai ar bērniem, zudis kontakts. Ikdienā sanāk sastapties ar daudziem cilvēkiem, bet ar vairumu nejūtos uz viena viļņa, bieži atšķiras skatījums uz dzīvi, intereses utml. Būtu forši kaut kad atrast vairāk cilvēkus ar kuriem saskan. Ikdienā gan es to neizjūtu, pietiek ar tiem cilvēkiem, kurus es jau pazīstu, bet ar laiku gribētu iepazīt jaunus. Kur jūs parasti iepazīstaties?
03.09.2022 23:41 |

Reitings 38
Reģ: 30.08.2022
Man šķiet, ka viss ir atkarīgs no mums pašiem. Ja paskatās uz tiem cilvēkiem, kam ir daudz draugu, tad arī ir skaidrs kāpēc tā. 😁 Man viena paziņa atceras visus svētkus un mīļi katru apsveic, pirmā nekautrēsies un aicinās kopā doties uz pasākumiem, apjautāsies par veselību, pieteiksies palīdzēt utt. Draudzība prasa laiku un piepūli, ja to neveltām, tad arī draudzība pajūk.
Un atbildot uz @gamba jautājumu - speciāli ar nevienu neiepazīstos. Draudzība kaut kā “dabīgi” ir izveidojusies ar tiem cilvēkiem, kuri ar mani kopā bija kādā konkrētā dzīves brīdī - skolā, augstskolā, darbā.
04.09.2022 20:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits