Daudz kas atkarīgs no viesu skaita un vecuma. Ja tāda vairāk draugu, jauniešu pasēdēšana, manā gadījumā arī tās noteikti būtu uzkodas (dārzeņi ar mērcīti, siera salāti groziņos, kādas maizītes un citi sīkumi, varbūt pat frī kartupeļi 😀). Noteikti pati netērētu laiku salātu griešanai, gatavošanai, jo Rimčikā vai Maximā visu nopirktu gatavu, tās pašas gaļas, manuprāt, tur ir ļoti garšīgas un uz kopējā fona nemaz tik dārgi nesanāktu. Šad tad ir jau sagrieztas uzkodu plates, lai gan pašu nekad nav uzrunājušas. Varbūt suši? Nekad neesmu gatavojusi zirņus ar speķi no burciņas, varbūt Jaunā gada svinībām pat piestāvētu.
Ahh, nekad īsti viesus pie sevis neuzņemu, bet šogad pat gribētos visu svētku dienu šiverēties pa virtuvi, gatavot, gaidīt ciemiņus.