Dzīvoklis Vecmīlgrāvī

Reitings 148
Reģ: 06.10.2015
Čau, visiem un visām!
Vai kāds ir dzīvojis jaunajā projektā Vecmīlgrāvī, Emmas ielā 28, Ziemeļblāzmas aleja? Skatos, pievilcīgi nelieli un lielāki dzīvokļi, cenas pat ļoti draudzīgas, tāpēc sāku domāt vai nav kāds āķis. Ne Facebook, ne google tieši par šo projektu nekādu atsauksmju nav. Varbūt kāds tur dzīvo, īrē vai izīrē dzivokli un var padalīties ar pieredzi? :)
29.12.2021 18:14 |

Reitings 4759
Reģ: 22.10.2020
Jebkurā rajonā var atrast ko kriminālu. Man personīgi, vakarā stundā apstājoties pirms pārbrauktuves uz Atlantijas ielas, ir skrējuši klāt un raustījuši automašīnas durvis. Bieži uz Vecmīlgrāvi nebraucu, bet nu atmiņas nav tās pozitīvākās.
31.12.2021 19:25 |

Reitings 365
Reģ: 22.10.2021
Ja darbs ir centrā un esi autovadītāja, tas ir čau, sastrēgumi pilna pakaļa. Esmu dzīvojusi vairākos rajonos, tieši Vecmīlgrāvī nē, bet gan Mangaļos, un jopcik razīt, nekur tāds čakars nav bijis tikt uz centru ar visu cik nu jauno pārvadu, kas īsti nav centra cilvēkiem paredzēts anyway. Tagad gan dzīvoju Berģos un jeibogu - diez gan tuvu tam, ko pieredzēju toreiz dzīvojot Mangaļos. Bet tā kā tagad strādāju no mājām, tad pa lielam vienalga 😀 vasarā tomēr joprojām bieži braucu uz Vecāķiem, un joprojām man nepatīk Vecmīlgrāvis braucot cauri. Neomulīgi. Rajoni, kurus neciešu - Sarkandaugava, Vecmīlgrāvis, Mangaļi, Mīlgrāvis, Ķengarags un visa pārdaugava 😀
31.12.2021 22:58 |

Reitings 1
Reģ: 25.02.2022
krikse1123 @ 30.12.2021 20:51
Es gan domāju, ka tā nebūs mana mājvieta ilgtermiņā, bet uz kādu laiku domaju apsvērt.
Ja, taisnība, tagad papētīju, nav tas jaunais projekts, bet renovēts. Laikam pareizi sakat, ka vienkārši jāaizbrauc un jāpastaigā, jo būts ir visur kur, bet tur- nekad ? un par vilcienu jā- labs points

Man arī liekas simpātiski mazi dzīvoklīši. Renovēta māja ar nomainītu elektroinstalāciju, ūdensapgādes sistēmu, kanalizāciju, labāk nekā 80.gadu mājas , man liekas. Nedzīvoju Rīgā, vēl neesmu aizbraukusi. Gribētos zināt, vai Krikse 1123 bijāt tur, ir kādi iespadi, ko padalīties?
25.02.2022 15:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits