Uzgaļus var mainīt ļoti daudzām zobu birstēm. Es tikko iegādājos Braun Oral B - Genius. Komplektā 4 uzgaļi, ātri lādē, foršs futlāris ceļošanai. Lietoju pirmās 3 dienas un patīk!helio @ 28.12.2021 13:39sveikas
sadomāju, ka beidzot varētu iegadāties elektrisko zobubirsti, jo cik lasu, tad cilvēki pēc tam brīnās, kā varēja dzīvot pirms tam :D
Pārsvarā dzirdu atsauksmes par Philips sonicare. Vēl interesē, kāda bija P. Freimanei, jo viņa stāstīja, ka var mainīt uzgaļus ,kas ir izdevīgi ,jo ģimenē tad nevajag katram savu
Kādas jūsu atsauksmes? :)
Vēl interesē, kāda bija P. Freimanei, jo viņa stāstīja, ka var mainīt uzgaļus ,kas ir izdevīgi ,jo ģimenē tad nevajag katram savu
Mc.Queen @ 28.12.2021 14:00Lietoju jau kādus 2-3 gadus.
Bet mums katram ir sava birste, jo besī tā uzgaļu mainīšana. Citreiz zobus tīrām kopā, vienā laikā.
Ir Philips sonicare. Tās apaļās, kas ir Oral B neiesaka daudzi higiēnisti.
Ļoti labs pirkums, zobu tīrība ar elektrisko vai parasto ir nesalīdzināma. Pēdējo reizi higiēniste arī teica,ka nav kur piesieties, esmu labi kopusi zobus.
Kāpēc neiesaka?
Mc.Queen @ 28.12.2021 16:24
Nezinu, neesmu higiēnists. :D Bet pieļauju, ka tāpēc,ka nepareizs virziens kā tīra. Zobus māca rītīt no augšas uz leju, bet oral b birste vnk rotē uz apli.
Mc.Queen @ 28.12.2021 16:24
Nezinu, neesmu higiēnists. :D Bet pieļauju, ka tāpēc,ka nepareizs virziens kā tīra. Zobus māca rītīt no augšas uz leju, bet oral b birste vnk rotē uz apli.
Man interesē kādi tieši ir modeļi Jums no Sonicare? Tie jau arī daudz un dažādi
Miss Dee @ 29.12.2021 12:16Es strādāju zobārstniecībā jau daudzus gadus, pēc pieredzes saku, ka vislabākās ir Oral-B zobu birstes tieši ar apaļo galvu.
Apaļā galva aizsniedz daudz vairāk zobu virsmas un atvieglo piekļūšanu grūti aizsniedzamām vietām-aizmugurējie zobi, apakšējie zobi mēles pusē, apakšējie priekšējie zobi no iekšpuses, augšējie aizmugurējie no vaigu puses.
Galvenais ir tehnika - kā tu tīri zobus. Ar elektronisko zobu birsti svarīgi ir viņu mazliet piespiest (nepārspīlējot) un lēnām - vislabāk skaitot līdz 3 uz katra zoba - kustināt šurpu turpu un tad doties uz nākamo zobu.
Sadali muti kvadrantos - katrs kvadrants ir 30 sekundes. Tādējādi zobu tīrīšana aizņem 2 minūtes. Vēl ir svarīgi vienmēr diegot zobus - katru vakaru. Jo jebkura zobu birste nekad neiekļūs starp zobu starpām.
Love @ 29.12.2021 14:16Man ir šī te! Varu tikai rekomendēt! Ļoti ērti, ka viņa glāzē uzreiz lādējās.
No uzgaļiem man C3 nepatīk, bet visi W līdz sim ir bijusi labi.
https://m.euronics.lv/skaistums-un-veseliba/mutes-kopsana/elektriskas-zobu-birstes/hx9911fs94/elektriska-zobu-birste-sonicare-diamondclean-9000-philips