Elisa_M @ 28.12.2021 14:25Jā, pēc kartes aktivizēšanas internetbankā, pirmais maksājums jāveic vai nu ar PIN kodu, vai karte jāievieto bankomātā.
Bet man vairāk jautājums par to, kādēļ dažām pie profiliem ir monētiņas, zaļi īkšķīši? ? Ko es esmu palaidusi garām?
veicu jau maksājumu caur internetbanku, it kā naudiņa aizgāja.
Un ko tieši Tu gribi darīt? :D ja ne taisīt jaunu karti vai bloķēt. Pārskaiti naudu kādam tuviniekam, izņem skaidrā un dzīvomiumiu @ 28.12.2021 15:55ja jau te ir tēma par bankas kartēm, tad varbūt kāda zin ieteikt, ko darīt, ja esmu nozaudējusi bankas karti? negribu bloķēt ciet , jo zinu, ka visticamāk ir kaut kur aiz dīvāna aizkritusi vai tādā garā. esmu meklējusi , neatradu, bet nu cik ilgi bez fiziskas kartes dzīvosi?
Elisa_M @ 28.12.2021 16:05Draugs atstāja karti bankomātā. Kad saprata, ka pazudusi, nobloķēja, pasūtīja jaunu. Vakarā veikala pārdevēja uzrakstīja, ka paņēmusi. Bija iespēja atsaukt pieprasījumu, bet drošības dēļ to neveica. Pēc divām dienām jau atsūtīja jauno karti.
Man ar ID bija līdzīgi - uztaisīju jaunu un pēc dažiem mēnešiem atradu veco.
Meklē vēl, bet, ja neatrodi, tomēr iesaku taisīt jaunu.
jamaika @ 28.12.2021 17:47
Kā vispār tagad var pasūtīt jaunu bankas karti? Ir jāiet uz filiāli? Jau labu laiku pazaudēju SEB bankas karti, caur internetbanku nobloķēju, bet pasūtīt nevar. ?
C00L Dzipsy @ 28.12.2021 18:02
Kā tad nevar pasūtīt? SEB internetbankā var pasūtīt jaunu karti.
Atver https://www.seb.lv/privatpersonam/norekinu-kartes un izvēlies karti.
Ielogojies ar internetbanku un pasūti jaunu karti.