Shayk @ 15.12.2021 23:41Kajas pilna garuma - eju uz lazerepilaciju. Esmu bijusi jau x4, redzu atskiribu. Ceru, ka max vel x2 vajadzes.?
Ieprieks pati epileju kajas, bet baigi matini ieauga.
Parejo skuju.
Tas, kuras izmanto fotoepilatoru / IPL, kadu jus lietojat un kadas atsauksmes?
jamaika @ 15.12.2021 23:52
Cik Tu līdz šim esi samaksājusi par lazerepilacijām?
Man ir Philips Lumea Prestige. Tikai un vienīgi iesaku. Kur ir smalkāki matiņi tur efekts ir manāms ātrāk, piem.bikini ir jābūt pacietīgākai, bet nu esmu nenormāli laimīga, ka iegādājos, esmu atvadījusies no visiem ieaugušajiem matiņiem kas man bija un vairs tādu vispār pat nav. Ne brīdi neesmu nožēlojusi. Līdz vasarai viss būs perfekti likvidēts.
Shayk @ 15.12.2021 23:58
£200 viena reize.?Nezinu, kadas Latvija cenas. Es esmu UK. Manai meistarei ir jaunas paaudzes aparats, ar cooling efektu, vispar neko nejut.
Es domaju, varbut ir verts iegadaties Philips Lumea bikini zonai un padusem. Kajas man gan nebutu pacietibas pasai taisit. ?
jā, drīkst, ja Tev pašai tas neradīs lieku diskomfortu! Dažas sievietes grūtniecības laikā ir jutīgākas, bet tā pakalpojuma kvalitāti tas neietekmēScandinavian @ 16.12.2021 09:39Kāju augšstilbus skuju, apakšstilbus un paduses epilēju, bikini uz vaksāciju eju.
Vietā, kur skuju, pirms tam nedaru neko, pēc tam obligāti vajag samitrināt ar kādu kopjošo līdzekli (process gan jau ļoti atkarīgs no ādas īpatnībām). Man skrubēt prasās tikai apakšstilbus.
Starp citu, meitenes, interesē viedoklis, vai grūtniecības laikā ir ok iet uz bikini vaksāciju?
Sultry @ 16.12.2021 14:07Es nekad neesmu veikusi lazerepilaciju vai lietojusi epilātoru.
Vai abi procesi ir nesāpīgi vai sāpīgi? Kas butu labāk?
Mans puisis ieminējās, ka arī gribētu iziet lazerepilacijas kursu, bet kautrejas iet. Varbut iegadaties vinam epilatoru? Bet vins ir ka merkakis. Dibens vinam traucejot visvairak, loti iekasit. Vai dibena iekšpusi vispar var epilet??
Sultry @ 16.12.2021 14:07Es nekad neesmu veikusi lazerepilaciju vai lietojusi epilātoru.
Vai abi procesi ir nesāpīgi vai sāpīgi? Kas butu labāk?
Mans puisis ieminējās, ka arī gribētu iziet lazerepilacijas kursu, bet kautrejas iet. Varbut iegadaties vinam epilatoru? Bet vins ir ka merkakis. Dibens vinam traucejot visvairak, loti iekasit. Vai dibena iekšpusi vispar var epilet??
Bet ja draugam ir izvēle vai nu lai iet uz vaksāciju (un nav ko kaunēties, daudzi vīrieši to apmeklē) vai tad jau labāk uz lāzerepilāciju.