Sveikas.
Man šāda situācija.
Vairāk kā pirms mēneša iepazinos ar vīrieti (man 25, viņam 31). Viss bija super, tik daudz kopīgu lietu, par kurām runāt, jēgpilnas sarunas līdz vēlai naktij, lieliski randiņi. Arī abi no sākuma jau norunājām, ka abi esam ieinteresēti tikai kam nopietnam.
Bet tad kaut kā tā strauji sanāca, ka pēkšņi sākām pavadīt laiku kopā 24/7. Padzīvoju pie viņa nedēļu, protams, ka pa to laiku arī sanāca visu ievirzīt nedaudz nopietnākā līmenī -pārgulējām (bet varbūt es tikai tā domāju, ka tas liecina par to, ka tas būtu jau kaut kas nopietnāks par parastu deitošanu). It kā pēc tam viņa attieksme pret mani krasi nemainījās, teica, ka patīk ar mani pavadīt laiku, ir forši, sākām plānot ceļojumus un ko darīsim turpmāk. Bet pirms dažām dienām viņš pateica: "zini, mēs par daudz pavadam laiku kopā, kaut kā tā strauji viss sanācis, tomēr mēs abi pieraduši dzīvot vieni, varbūt nevajadzētu uzsākt kopdzīvi". Protams, ka es jau teicu no paša sākuma, ka kopā uzreiz dzīvot netaisos, vienkārši tā sanāca, ka aizciemojos pie viņa nedēļu. Ok, pirms dažām dienām viņš mani atved uz manām mājām, iedod buču un sola, ka dos ziņu un ka noteikti tiksimies. Bet kopš tā brīža starp mums vairs nav komunikācija. Viņš sēž online, bet neizlasa un neatbild uz manām ziņām, tā it kā es neeksistētu. Un tā jau vairākas dienas. Es saprotu, ka varbūt nedaudz par ātru sākām būt kopā diendienā blakus viens otram, bet vai tad ja kaut kas nepatīk, to nevar izrunāt? Vai arī viņam pēkšņi pazuda interese par mani? Es vispār nesaprotu, ko domāt, jo viņš neatbild. Protams, ka nebombīju katru mīļu brīdi viņu ar ziņām, neesmu arī tik desperate. Bet grūti noticēt, ka cilvēks šādi rīkojoties visu noliek tādā pozīcijā, lai pazaudētu mani vai vienkārši cilvēku, ar kuru tik nenormāli daudz lietas saskan. Parasti tā dara, ja patiešām otrs nesimpatizē vai saprot, ka nebūs. Bet to taču var pateikt, ja kaut kas mainījies jūtās/ simpātijās pret mani, pieaudzis cilvēks tomēr... Bet ja jau visu to laiku pirms ignorēšanas viņš teica, ka patīku, plānojām nākotni utt, kā tas var būt, ka pēkšņi tā vienkārši pazūd? Kāds varētu būt iemesls, ka man jāiet cauri šādām sirdssāpēm? Un ko man vispār darīt? 😭