Tukumā aizturēts Aldis Gobzems

Reitings 111
Reģ: 06.11.2021
Tukumā policija šodien aizturējusi Aldi Gobzemu.
Kā zināms šodien sākas akcijas rododendrs pirmā fāze un pulcejot cilvēkus, policija kļuva agresīva un bez iemesla aizturēja Gobzemu. Gobzems vairākkārt lika uzrādīt policijas apliecības visiem.policistiem bet viņi atteicās.
Video viņa profila facebook
P.s ja lasa kāds ments, es ceru ka jūs piderasi paliksiet bez darba. 13. Decembrī jums nepietiks resursu lai izglābtu rīgu, stulbie kariņa dirsas laižas.
06.12.2021 11:26 |

Reitings 244
Reģ: 29.10.2019
Hubabuba @ 06.12.2021 12:47
Ha ha ha, Šlesers ir nācis klajā ar paziņojumu Kariņam un Levitam, lai tie nekavejoties atbrīvo Gobzemu.
Ka tik Gobzems vai kāds no viņa brigādes nav paši iepriekš šo visu izplānojuši un saorganizējuši un beigās vel Šlesers apvienosies ar Gobzemu, jo nu Šlesers neticami ātri noreaģējis un pat runu uz lapas paspējis sacerēt.
Es galīgi neatbalstu Kariņu un viņa valdības nepārdomātos lēmumus, ceru ka viņus visus reiz sauks pie atbildības, bet nu Šlesers ar Gobzemu ir ļoti bīstams combo, jo viens ir alkatīgs un otrs ļoti slīpèts. Visa tā Gobzema apcietināšana ir viens labi pārdomāts šovs, lai sakūdītu cilvēkus. Ļoti labi pārdomāts, manipulatīvs gājiens, cepums Gobzema PR cilvēkiem.

Es arī domāju, ka tas bija šovs un Gobzems speciāli to provocēja, lai kurinātu naidu… slīpēti gājieni.
06.12.2021 15:44 |

Reitings 77
Reģ: 06.12.2021
Bet starp citu jūs pamanījāt, ka Gobim jauns podiņš galvā. Jau atkal. Cik viņam to cepuru ir? Pensionāra mēneša pensija nepietiktu, lai samaksātu.
06.12.2021 16:30 |

Reitings 527
Reģ: 24.03.2018
Skatos, ka šeit aktīvi norisinās svēto māsu sanāksme. Apspriežam, kā dumjais Gobzems aicina lielākos tautas nodevējus pretoties svētajam un nevainojamajam leģendārās valdības režīmam, kā arī cīnīties par izvēles brīvību. Nu vai nav smieklīgi un nožēlojami? Labi, ka 90% šajā komentāru sadaļā, mani ieskaitot, jau ir vakcinējušies ar pilnībā pārbaudīto svēto dziru, kas pilnībā pasargā no šausmīgā mēra (kas nosaluka no pasaules virsmas vienu valsti pēc otras), dabūjuši valdības svētītos QR kodus un nu var iesmiet par glupajiem cilvēciņiem, kuri vēl joprojām tic kaut kadai brīvībai nākotnē...
06.12.2021 18:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits