Sisenis @ 30.11.2021 20:46Es reiz visiem sataisiju vienkārši kārumu paciņas. Tādas kā bērnībā. Gan mazajiem gan lielajiem. Depo nopirku tos maisiņus (trāpijās skaisti mirdzoši brūnā krāsā, necaurspīdīgi), saliku visādas končiņas, mandarīnus. Pie katra pieliku kartiņu ar vārdu.
Vel man ja jādāvina, ļoti patīk dāvanu kartes. Vairāki cilvēki sametās, un tad sanāk paliela summa uz Douglas, Depo (vīriešiem), uz kādu restorānu (tas gan, ja pērku pati vai metas naudiņu pa diviem,trim).
Par bērniem grūti teikt, ja vecāki nezina ko vajag vai tavs jau rakstītais "neko nevajag", tad baigi grūti.
unicorngirl @ 30.11.2021 20:42Sveikas, meitenes! :) Lūdzu, padalaties idejās, ko esat dāvinājuši saviem vīriem/draugiem/brāļiem ziemassvētkos. Man ir ierobežots laiks veikaliem, tāpēc gribu sākt par to domāt laicīgi, bet tieši drauga dāvanai nav ideju. Mūsu ģimenē dāvanas dāvinām tikai bērniem, tāpēc esmu ļoti nabadzīga šādās fantāzijās. :D Pajautāt nav variants, jo viņam ''neko nevajag'' :D Varbūt vēl kādai būs aktuāli. :)
unicorngirl @ 01.12.2021 08:38Labrīt visām! Nedāvināt neko nebūs variants man emocionāli, jo viņš mani šogad visos manos svētkos ir apdāvinājis ar visu, kam krāju naudu un tās nebija tās lētākās dāvanas. Tur jau tā problēma, ka to, ko vajadzēja un kas iekļautos manā budžetā (nu līdz 250, max 300 EUR)- datorkrēslu, bezvadu austiņas, viedpulksteni jau sen pats ir nopircis :D Smaržas viņam patīk, bet ar tām, manuprāt, var nošaut greizi. Turklāt mūsu kopā būšanas laikā viņš izmantojis tikai vienas smaržas un tās jau uzdāvināju, jo bija beigušās. Piemēram bārdas mašīnīte viņam jau ir. Abonements uz sporta zāli- vispār neslikta ideja, jo pašam viņam nav motivācijas. Naudas maku dāvināju nesen, josta viņam ir laba un ādas, nav vajadzības pēc jaunas. man no Jūsu idejām ienāca prātā, ka varētu nopirkt lielu kasti un salikt tajā iekšā daudz visādu lietiņu, kas viņu varētu iepriecināt un ko viņš ikdienā pērk- koliņas bundžiņās, našķīši, vannas bumbas, kādas labākas dušas želejas, džemperis, zeķes. Vienīgi šādu kasti jau dāvināju dzimšanas dienā.. nebūšu pārāk oriģināla :D izklaides arī laikam īsti nederēs šoreiz, jo tad manuprāt mazliet zūd dāvanas personiskums. Nu ir baigi grūti izdomāt, ar ko pārsteigt cilvēku, kuram viss ir.
unicorngirl @ 02.12.2021 07:04Oo, meičuki, paldies, halāts ļoti forša ideja, jo draugs ik pa laikam nosper manējo, bet viņam tajā halātā galīgi nav ērti, jo pleci platāki ? par šo padomāšu. Datorbrilles un vīriešu štrumenti īsti arī ne, jo viņam ir brilles, bet nepieciešamo štrumentu vairāk nekā saprašanas. Vakar vēlreiz jautāju, ko gribētu ziemassvētkos. Atbildēja, ka vēl nav par to domājis. Taču tikko pirmo reizi pārkāpu sev pāri mūsu attiecību pamatvērtībai- nelīst vienam otra telefonos un datoros un labu mērķu vadīta paskatījos, ko ir skatījies iepriekšējās dienas internetā ? vakar bija skatījies bezvadu pelītes gamingam, bet man tagad ir jāsaprot vai tas bija mājiens man vai man tas jāignorē ?
unicorngirl @ 02.12.2021 07:04Oo, meičuki, paldies, halāts ļoti forša ideja, jo draugs ik pa laikam nosper manējo, bet viņam tajā halātā galīgi nav ērti, jo pleci platāki ? par šo padomāšu. Datorbrilles un vīriešu štrumenti īsti arī ne, jo viņam ir brilles, bet nepieciešamo štrumentu vairāk nekā saprašanas. Vakar vēlreiz jautāju, ko gribētu ziemassvētkos. Atbildēja, ka vēl nav par to domājis. Taču tikko pirmo reizi pārkāpu sev pāri mūsu attiecību pamatvērtībai- nelīst vienam otra telefonos un datoros un labu mērķu vadīta paskatījos, ko ir skatījies iepriekšējās dienas internetā ? vakar bija skatījies bezvadu pelītes gamingam, bet man tagad ir jāsaprot vai tas bija mājiens man vai man tas jāignorē ?