galīgi garām, labāk kulakā noraut, kā to eskortu...Funny @ 26.11.2021 14:20Prieks tam ir eskorts 40-50€, kur trukstoso elementu dabu.
Un 70% klientu ir precetie.
Forele123 @ 26.11.2021 14:12savam es arī šādu baudu nesniedzu, jau sākumā pateicu, ka lai aizmirst pa to. Esam kopā piecus gadus, un ne reizi nav to prasījis.
Sisenis @ 26.11.2021 20:13Līdz orālajam seksam ir jāizaug. Ne visām tas šķitīa pievilcīgi, ka galvā ir standarti, kā būtu jādara pareizi. Kad nojauc tos standartus, tad arī rodas bauda it visā.
ForšāIlze @ 26.11.2021 08:55Sveikas, dāmas!
Vai jums patīk radīt orālo baudu jūsu vīrietim un kā jūs to darāt?
Lieta tāda ka man pašai šī lieta ļoti nepatīk un liekas pretīga. Esmu jau ilgāko laiku attiecībās un mans vīrietis grib, lai es viņu orāli apmierinu. Man pašai gribas viņam radīt patīkamas sajūtas, bet nevaru sev tam pārkāpt. Liekas ka mūsu attiecības varētu izjukt tā dēļ.
Varbūt ir ieteikumi kā labāk šādā situācijā rīkoties?
Paldies ?
bumbu @ 26.11.2021 19:30nekas nav nevienam jādara obligāti. Ja ir sakarīgs cilvēks blakus , tad visu var izrunāt un otrs var pagaidīt utt. Ja attiecības nav laba komunikācija, tad varbūt meitene vēl īsti neuzticas un tas var izpausties arī tādā veidā. Katrā ziņā komunikācija ir atslēga.
Es ar savu partneri no pirmās dienas runāju atklāti, ko gribu utt. Tāpat arī viņš. Arī par lietām, ko negribam.
Aldis15 @ 26.11.2021 21:02
Būtu interesanti zināt iemeslu, no tām kas netaisa? Kur ir tā problēma?
TimeToDream2 @ 26.11.2021 23:48
Cik esmu dzirdējusi, pretīgums rodas tādēļ ka šķiet, ka tur ir palikuši netīrumi, kaut arī vīrietis nomazgājas, kā arī apziņa, ka jāpieskaras tai atverei, pa kuru vīrietis čurā.
Nenosodu, bet man arī liekas nedaudz dīvaina tāda attieksme pret savu otru pusīti.
jamaika @ 27.11.2021 00:05
Smieklīgi, ka daudzas tieši šī iemesla dēļ nevēlas to sniegt, bet tajā pašā laikā vēlas saņemt. Vot loģika. ?
oho kāda steidzīgā :D grib lai uzreiz ieiet :) reti dzird ka kādai nepatīk :)Loreen @ 27.11.2021 00:52Seksā nekas nav obligāts. Tikai par to ir jārunā un jārod kompromisi. Man, piemēram, nepatīk saņemt orālo, kaut gan draugam to ļoti patīk sniegt. Citreiz es viņam ļauju, citreiz vienkārši pasaku nē, jo manā uztverē orālais ir lieka laika tērēšana un es labāk izslauku grīdu mājā nekā saņemu orālo?
Smieklīgi, ka daudzas tieši šī iemesla dēļ nevēlas to sniegt, bet tajā pašā laikā vēlas saņemt. Vot loģika. 😄
Aldis15 @ 27.11.2021 00:59oho kāda steidzīgā :D grib lai uzreiz ieiet :) reti dzird ka kādai nepatīk :)
CEC @ 02.12.2021 15:47Vaginālā seksā abi ir vienlīdzīgi - abiem stimulējas dzimumorgāni un abi baudu reizē gan sniedz, gan to saņem, bet orālajā lomas ir polarizētas - viens sniedz, otrs saņem. Nezinu, vai autorei pazemojošs un pretīgs šķiet šis disbalanss ar pakļaušanās piesitienu, vai arī fakts, ka ar muti sajūt dzimumorgānu izdalījumu specifisko garšu, vai arī abi, bet vai tad izdarīt patīkami mīļotajam cilvēkam var būt pretīgi, ja labi zini, ka viņam tas ārkārtīgi patiktu? Es pats varbūt esmu izņēmums un drīzāk bēdīgs būtu par to, ja partnere neļautu sev laizīt, nevis nesūkātu, bet lielākajai daļai vīriešu spēcīgākais orgasms ir tieši no orāla seksa, it īpaši, ja partnere izrāda entuziasmu, ka savu vīrieti grib izgaršot tik koncentrētā veidā. Novēlu autorei saņemties un iziet no komforta zonas, kaut vai, lai tikai pamēģinātu - kas zin, vēl iepatiksies..