kabans @ 23.11.2021 15:42Kādi būtu tavi mērķi fitnesojot?
jejehsbsbbsbs @ 24.11.2021 12:05Varbūt ne pa tēmu, bet, kad myfitness paspēja nomainīt savu darbalaiku?
Sanāk, ka šobrīd darbojas tikai līdz plkst. 9:00
Varbūt kādam ir info, kad un vai viņi taisās atsākr strādāt savu ierasto darba laiku? Lîdz plkst. 23:00
jejehsbsbbsbs @ 24.11.2021 12:05Varbūt ne pa tēmu, bet, kad myfitness paspēja nomainīt savu darbalaiku?
Sanāk, ka šobrīd darbojas tikai līdz plkst. 9:00
Varbūt kādam ir info, kad un vai viņi taisās atsākr strādāt savu ierasto darba laiku? Lîdz plkst. 23:00
LaLo @ 23.11.2021 08:08Es pati eju uz Lemonu Akropolē, zāle jauna, ļoti laba,brīžiem gan pārbāzta, bet gribēju piebilst, lai uzmanies, ja ņem abonementu uz mēnesi lemonā, personīgi man problēmu nav bijis, jo apmeklēju gadiem, bet ir gadījumi,kad paņem abonementu uz mēnesi un beigās viņi nemaz to neievēro, bet gan,ka beidz tur trenēties, noslēdz līgumu, tev tāpat turpina pienākt maksājumu rēķini un beigās esi parādnieku sarakstā.?
Aizspogulia @ 24.11.2021 13:41
Tas ir uz ārkārtas situācijas laiku. Līdz kuram tur janvārim(?). Liekas, ka tikai pārtikas veikali var strādāt ilgāk par deviņiem.
Bet es negarantēju, ka tā ir. Jau apnicis lasīt visus noteikumus ?
jejehsbsbbsbs @ 24.11.2021 16:04
Paldies par info! ? cerēšu uz to labāko
Bet tāpat extra stulba situācija, nezinu, kā tas var ietekmēt kaut ko labvēlīgi coronas sakarā, ja tieši tajā laikā saskrien visi, arī tie, piemēram, kuri savu treniņu ieturēja no deviņiem līdz vienpadsmitiem vakarā. Tagad pilna zāle un ļoti neforša situàcija. ?
Santa1992 @ 24.11.2021 14:17kabans, tu uzrakstīji pašsaprotamas lietas, diez vai kādai tas liek aizdomāties. Atkal droši vien klientus makšķerē
Naktsputns @ 26.11.2021 13:56Un kādas atsauksmes(reālas) par jauno gym! origo ?
Tur dikti izdevīga cena - 15 euro mēnesi. Bet izmēģinājuma treniņu nepiedāvā... bail ieberzties
Fritatta @ 24.11.2021 15:22
Man tā bija. Nopirku LemonGym abonementu uz mēnesi, līgumā skaidri rakstīts, ka pēc mēneša viss. Nav nekur pirms tam jāzvana, jāraksta vai jāpaziņo, bet gan automātiski viss beigsies.
Notrenējos to mēnesi, tad pārvācos uz citu pilsētu un aizmirsu par visu...
Un tad, 2-3 mēnešus vēlāk saņemu draudus no parādu piedzinējiem.
C00L Dzipsy @ 28.11.2021 11:50
Tikai nevajag vainot sporta klubus savas neuzmanības dēļ. Pie abonementiem viss ir rakstīts, ir gan beztermiņa līgumi, gan termiņa līgumi. Ko pati izvēlējies, par to nes atbildību.