Ko vajag/vajadzēja darīt? Nu minimums bija vismaz palielināt slimnīcu kapacitāti, kas jau pirms pandēmijas bija slikta, to tik vienmēr bija jāklausās, kādas visur rindas, ka par maz vietu rezidentūrā jaunajiem ārstiem, utt. Otra lieta, bija jāveido normāla komunikācija ar iedzīvotājiem, nevis jau no vasaras sākuma jāapsaukā par egoistiem, neizglītotiem un sazin vēl kādiem, pie apstākļa, ka ilgu laiku cilvēki pat nevarēja izvēlēties vakcīnu.
Kā redzams visiem lielajiem kritizētājiem un gudriniekiem vairs nav ko teikt.
Godfather @ 14.11.2021 09:49
Jā vajadzētu uzcelt 10 slimnīcas un 15 morgus atvērt, lai ir kur visus likt.
Komunikācija ar iedzīvotajiem ? Pēdējos 10 mēnešos par to ir visur runāts, radīts un atkārtots. Cik var skaidrot, ja daļa sabiedrības negrib saprast ka balts ir balts un melns ir melns.
Tā ir tikai cīņa ar sakām. Bet kā apturēt covid pandēmiju vispār ?
Kā redzams visiem lielajiem kritizētājiem un gudriniekiem vairs nav ko teikt.
es tikai gribu zināt to ģeniālo plānu, ko antivakseri ir izdomājuši kā alternatīvu vakcīnai
Tu man šo jautājumu esi uzdevis katrā diskusijā, jau no paša sākuma, nu jau vismaz gada garumā. Sākumā es atbildēju (un arī citi Tev ir daudz atbildējuši), bet redzot, ka katra nākamā diskusija atkal sākas tieši no 0, atkal ar šo pašu jautājumu it kā iepriekšējās 20 diskusijas nebūtu bijušas, tad es vienkārši vairs netērēju laiku, jo rezultāts tik un tā ir tas pats.
es tikai gribu zināt to ģeniālo plānu .. Labums ir tas, ka mēs, muļķie cilvēki, spēsim tikt beidzot galā ar pandēmiju.
Kā arī ēst ķiplokus un lielot d vitamīnu, tad cilvēki neslimos un nemirs.
Vismaz 3 gadījumi, kad saslimuši draugi 20-25 gadu vecumā, kuri nonāca arī slimnīcā. 🙂 Tiešām, lai antivaxeri un tie, kas slaistās apkārt slimi, nevakcinējas, mazāk egoistisku cilvēku uz pasaules būs. ✌🏼
viens cilvēks 70-79 gadu vecumā, viens 80-89 gadu vecumā, viens 90-99 gadu vecumā
miss99 @ 15.11.2021 13:38Jo vairāk antivakseru,jo mazāk antivakseru
Varu garantēt, ka neviens neko tādu nekad nav apgalvojis. Bet vakcīnfanātiķi nespēj uztvert nekādas nianses. Pasaki, ka D vitamīna deficīta mazināšana pensionāros drošticami samazinās slimnīcu noslodzi - vakcīnfanātiķi dzird 'iedodiet cilvēkiem vienu D vitamīna tableti un kovids (kas neeksistē!) Latvijā pazudīs!' Protams, ka Tu saņem tikai 'neadekvātas atbildes', jo Tu pilnīgi visu dramatizē līdz pilnīgam farsam, un tad apgalvo, ka neviens nav spējīgs neko pateikt.
Kā jau bija sagaidāms nekādas loģiskas atbildes nav
Piedod, Godfather, bet redzot, kā tu izsmej visus ieteikumus, pamatojoties uz paša izdomātiem pārspīlējumiem (piem., tas par tām 10 slimnīcām un 15 morgiem), kā arī vispār nevēlies saprast komentāra jēgu, diez vai kāds te vēl tērēs savu laiku, lai tev atbildētu.
Sisenis @ 15.11.2021 14:55Nekur tā nebesās par vakcīnām kā Latvijā.
Un neviens cits kā latvietis tā nesāks dalīt tautu divās daļās.
Nu esam mēs pretīga tauta. Esam. Strādīga, bet pretīga.