6. Decembris liela protesta akcija.?

Reitings 111
Reģ: 06.11.2021
Sveiki, kurš dosies 6. Decembrī Alda Gobzema rīkotajā protesta pret obligāti vakcīnāciju un pilnīgu ierobežojumu atcelšanu. Šobrīd pēc viņa atbalsta grupas telegrama un facebooka izskatās ka ielas dosies vairāki tūkstoši, arī es.
Vēlos panākt to lai beidz spiest uz vakcīnu un liek cilvēkiem miera. Piemēram mana nostāja ir kā no manis vakcīnu nedabūs vispār, tā teikt jo vairāk uzspiež jo vairāk iespītējos.
07.11.2021 16:02 |

Patīk
Reitings 2955
Reģ: 30.04.2020
Oooo, debī*ie antivaxeri tikuši līdz šim forumam. Aplausi!
Nu? Un kāds ir jūsu ieteikums? Ko vajadzētu darīt? Lai strādā dabiskā atlase? Laikam aizmirstat, ka šī dabiskā atlase var ‘nopļaut’ jūsu mātes, tēvus un pat bērnus.
Un jūsu imunitāte jūs nenosagās!
Mēs visa ģimene pārslimojām. Visi esam sportiski un veselīgi cilvēki, puņķi ir reta parādība mūsu ģimenē, bet šis bija kas tāds, ko nekad nevēlos vairs piedzīvot. Drauga mamma nomira no šī. Vakarā jutās labāk un naktī aizveda uz slimnīcu. 8:03 konstatēja nāvi. Strauji palika slikti. Viņai bija 56 gadi! Viņa tik daudz ko varēja vēl piedzīvot!
Kolēģes tēvs arī nomira no kovida. Kaislīgs kovid vakcīnu pretinieks un Vakcīnrealitātes fans. 48 gadi. Kolēģe 6 mēnesī un bērniņš neiepazīs savu vectēvu, jo viņa vairs nav stūrgalvības dēļ.
Latviešu problēma ir tāda, ka nav tāda ‘MĒS’ kā sabiedrība, jo tikai MĒS kopā varam šo apkarot. Bet ir tikai- ES un MAN. Un te nu mēs esam-bez veikaliem, bez izklaidēm, bez skaistumkopšanas, steidzamies vakaros mājās, lai paspētu pirms mājsēdes. Visu atvērs 15.11., bet ticiet man-decembrī visu atkal aizklopēs. Un es ļoti ceru, ka tieši nevakcinētajiem nebūs nekādu iespēju. Es pat ceru, ka viņi nevarēs no mājas iziet!
12.11.2021 21:28 |

Patīk
Reitings 726
Reģ: 17.01.2021
Visu atvērs 15.11., bet ticiet man-decembrī visu atkal aizklopēs. Un es ļoti ceru, ka tieši nevakcinētajiem nebūs nekādu iespēju. Es pat ceru, ka viņi nevarēs no mājas iziet!

Kāpēc Dānija tagad atkal pastiprinās ierobežojumus, neskatoties uz to, ka bija viena no pirmajām valstīm, kura atgriezās pie pirmspandēmijas dzīves, jo bija savakcinēts pietiekami liels procents sabiedrības? Negribu strīdēties, tīri tā, interesē atbilde uz šo jautājumu. :)
12.11.2021 22:12 |

Reitings 111
Enazenaz @ 12.11.2021 21:28
Oooo, debī*ie antivaxeri tikuši līdz šim forumam. Aplausi!
Nu? Un kāds ir jūsu ieteikums? Ko vajadzētu darīt? Lai strādā dabiskā atlase? Laikam aizmirstat, ka šī dabiskā atlase var ‘nopļaut’ jūsu mātes, tēvus un pat bērnus.
Un jūsu imunitāte jūs nenosagās!
Mēs visa ģimene pārslimojām. Visi esam sportiski un veselīgi cilvēki, puņķi ir reta parādība mūsu ģimenē, bet šis bija kas tāds, ko nekad nevēlos vairs piedzīvot. Drauga mamma nomira no šī. Vakarā jutās labāk un naktī aizveda uz slimnīcu. 8:03 konstatēja nāvi. Strauji palika slikti. Viņai bija 56 gadi! Viņa tik daudz ko varēja vēl piedzīvot!
Kolēģes tēvs arī nomira no kovida. Kaislīgs kovid vakcīnu pretinieks un Vakcīnrealitātes fans. 48 gadi. Kolēģe 6 mēnesī un bērniņš neiepazīs savu vectēvu, jo viņa vairs nav stūrgalvības dēļ.
Latviešu problēma ir tāda, ka nav tāda ‘MĒS’ kā sabiedrība, jo tikai MĒS kopā varam šo apkarot. Bet ir tikai- ES un MAN. Un te nu mēs esam-bez veikaliem, bez izklaidēm, bez skaistumkopšanas, steidzamies vakaros mājās, lai paspētu pirms mājsēdes. Visu atvērs 15.11., bet ticiet man-decembrī visu atkal aizklopēs. Un es ļoti ceru, ka tieši nevakcinētajiem nebūs nekādu iespēju. Es pat ceru, ka viņi nevarēs no mājas iziet!

Tak beidz vienreiz dirst un nokāp no pudeles
12.11.2021 22:16 |

Reitings 312
Reģ: 29.04.2021
Jacqueline - prieks, ka tavā zināmo lokā, nav neviens, kas ir vakcineets un nomiris. diemžēl ne visiem tā ir 😥 arī vakcinētie var nomirt, un ne pensijas vecumā.
okei pateikšu par sevi - esmu nevakcinēta, izslimojusi, bija baigās iesnas, temperatūra un nelabums vienu dienu, oža nebija divas nedēļas, garša nepazuda ne uz mirkli. dzīvesveids man viennozīmīgi nav veselīgs, smēķēju, ēdu lar garšo, alko lietoju apmēram reizi mēnesī. beeet man vakcinētajām paziņām bija smagāk.
tas fakts, ka reāli redzu, ka tā vakcīna nepalīdz, un arī tas - kā viņu uzspiež - mani vnk attur no viņas. un pat blaknēm - cik paziņas teikuši - diviem no jonsered bijis pāris dienas slikti, pārējiem no pfizser nekā nav bijis, aa vienai sāpēja roka trīs dienas.
12.11.2021 23:45 |

Reitings 312
ja zinātu, ka vakcinācija palīdz pret to sūdu, ka nesaslimšu, tad arī vakcinētos. bet rezot, ka reāli viņa ne sūda nelīdz un tāpat tik ļoti uzspiež - nē paldies
12.11.2021 23:48 |

Reitings 312
runājot par tēmu, uz šo protestu nedošos. Ticēt Gobzemam - da pie velna, neticu nevienam un kur vēl šim klaunam, Kaimiņa variants kārtējais. un ja ar nebūtu gobzems - dziesmas varu padziedāt mājās vai draugu lokā, nevis tērēt degvielu un laiku uz šādu bezjēdzīgu kārtējo protestu
12.11.2021 23:52 |

Reitings 1267
Reģ: 30.08.2013
Kāpēc Dānija tagad atkal pastiprinās ierobežojumus, neskatoties uz to, ka bija viena no pirmajām valstīm, kura atgriezās pie pirmspandēmijas dzīves, jo bija savakcinēts pietiekami liels procents sabiedrības? Negribu strīdēties, tīri tā, interesē atbilde uz šo jautājumu

Jo ir pagājuši 6 mēneši lielai daļai vakcinēto un ir vajadzīga balstvakcīna. Aizsardzība nav mūžīga.
13.11.2021 00:11 |

Reitings 111
Forele123 @ 12.11.2021 23:52
runājot par tēmu, uz šo protestu nedošos. Ticēt Gobzemam - da pie velna, neticu nevienam un kur vēl šim klaunam, Kaimiņa variants kārtējais. un ja ar nebūtu gobzems - dziesmas varu padziedāt mājās vai draugu lokā, nevis tērēt degvielu un laiku uz šādu bezjēdzīgu kārtējo protestu

Nu tad sēdi un sit plaukstas cerot ka uz veikalu varēsi aiziet bez vakcīnas.
Es cīnīšos par tavām un savām tiesībām
13.11.2021 00:38 |

Reitings 436
Reģ: 04.06.2015
Latviešu problēma ir tāda, ka nav tāda ‘MĒS’ kā sabiedrība, jo tikai MĒS kopā varam šo apkarot. Bet ir tikai- ES un MAN. Un te nu mēs esam-bez veikaliem, bez izklaidēm, bez skaistumkopšanas, steidzamies vakaros mājās, lai paspētu pirms mājsēdes.

Tev jau tik izcili gāja tajā komentārā. Pastāstīji, kā imunitāte nevienu nepasargā no nāves no Covida, visi mirst un visi mirsim, tikai vakcīna spēs mūs glābt - a te pēkšņi izrādās, ka svarīgākais tomēr tas, ka veikali ciet. Zini, tas nav normāli, ka cilvēks krīt šādā histērijā, jo ir slēgti veikali. Tas jau par daudz ko liecina.
Visu atvērs 15.11., bet ticiet man-decembrī visu atkal aizklopēs. Un es ļoti ceru, ka tieši nevakcinētajiem nebūs nekādu iespēju. Es pat ceru, ka viņi nevarēs no mājas iziet!

Atcerēsimies, ka tā ir ''konspirāciju teorija!!!!11111'' kas nekad nenotiks ;) Tikai ka vakcīnfanātiķi ar putām uz lūpām tieši to arī pieprasa. Un tā arī notiks, kā Tu gribi, neuztraucies, lielā mērā tā jau ir. Tikai aizmirsi tādu sīkumu - pirms nevakcinētajiem aizliedz tādas nenormāli svarīgas lietas kā skaistumkopšanu, daudziem jau ir un arī nākotnē būs krietni lielāka problēma, t.i., atlaišana no darba.
13.11.2021 10:26 |

Patīk
Reitings 335
Reģ: 12.10.2018
Visu kritizēt jau ir ļoti viegli.
Ko vajag darīt lai pandēmija beigtos ?
13.11.2021 10:37 |

Reitings 430
Reģ: 22.07.2021
Godfather, kāpēc esi tik ļotI pārliecināts, ka valdība var izbeigt pandēmiju?
Ko vajag/vajadzēja darīt? Nu minimums bija vismaz palielināt slimnīcu kapacitāti, kas jau pirms pandēmijas bija slikta, to tik vienmēr bija jāklausās, kādas visur rindas, ka par maz vietu rezidentūrā jaunajiem ārstiem, utt. Otra lieta, bija jāveido normāla komunikācija ar iedzīvotājiem, nevis jau no vasaras sākuma jāapsaukā par egoistiem, neizglītotiem un sazin vēl kādiem, pie apstākļa, ka ilgu laiku cilvēki pat nevarēja izvēlēties vakcīnu.
Jā, un apsveicu visus "inteliģentos", kuri kaut ko rakstījuši šeit vai citur par "deb*lajiem antivakseriem" - jūs esat devuši savu artavu, lai cilvēki vēl mazāk gribētu vakcinēties. Bet ar jūsu "augsto intelektu" jau to nesaprast, ka šādi komentāri vakcinācijas aptveri nevis veicina, bet bremzē.
13.11.2021 12:00 |

Reitings 1349
Reģ: 05.08.2021
Jacqueline - prieks, ka tavā zināmo lokā, nav neviens, kas ir vakcineets un nomiris. diemžēl ne visiem tā ir ? arī vakcinētie var nomirt, un ne pensijas vecumā.

VAR nomirt, jā.
Statistiski apskaties cik cilvēku mirst/saslimst no vakcīnas un cik ne. SPKC viss ir pieejams uz baltas lapas. Teikt, ka jēga no tā nav, ir muļķīgi.
tas fakts, ka reāli redzu, ka tā vakcīna nepalīdz,

Kā tieši redzi, ka vakcīna nepalīdz, es nesaprotu? Kā tu vari zināt, kā slimība būtu attīstijusies bez vakcīnas? Labāk riskēt un pēc tam raudāt? Tu palasi internetā, tajā pašā twitterī,šeit Enazenaz rakstītos gadijumus. Nu, ko jums vēl iedot? Līķi uz galda nolikt, lai saprastu?
ja zinātu, ka vakcinācija palīdz pret to sūdu, ka nesaslimšu, tad arī vakcinētos. bet rezot, ka reāli viņa ne sūda nelīdz un tāpat tik ļoti uzspiež - nē paldies

13.11.2021 13:56 |

Reitings 1349
Lamborghini Poš @ 13.11.2021 00:38

Nu tad sēdi un sit plaukstas cerot ka uz veikalu varēsi aiziet bez vakcīnas.
Es cīnīšos par tavām un savām tiesībām

nekam nau jēgas.
13.11.2021 13:59 |

Reitings 1349
Godfather, kāpēc esi tik ļotI pārliecināts, ka valdība var izbeigt pandēmiju?

Nē. Šeit daudzi raksta, ka valdība ir pie visa vainīga. Tādēļ ir jautājums. Ko valdībai būtu jādara?
13.11.2021 14:01 |

Reitings 436
Reģ: 04.06.2015
Līķi uz galda var arī nelikt. Vienkārši ir cilvēki, kuri nesaprot statistiku. Viņu kaimiņš vinnē miljonu loterijā - tagad viņi arī skrien katru dienu pirkt loterijas biļetes, jo kaimiņš tak vinnēja! Viņam personīgi pazīstams kaimiņš! Kādi vēl pierādījumi ir vajadzīgi??
Diemžēl tam nav pilnīgi nekādas nozīmes, ja ir ļoti labi zināms, ka absolūtais vairākums loterijās nevinnē, tāpat kā absolūtais vairākums no kovida nemirst. Un Tu vari rādīt ar pirkstu cik gribi uz tiem atsevišķajiem gadījumiem - visi zina, ka tādi eksistē. Bet arī saprot, ka tie ir izņēmumi, nevis norma.
20-29 gadu vecuma grupā (pieņemu, ka vairākums šī portāla lietotāju) visā kovida vēsturē Latvijā ir miruši 10 (!!!!!!!!!!!) cilvēki. Apstiprinātas šajā vecuma grupā ir 25'000+ infekcijas, un kā arī no šī foruma labi zināms - daudzi nemaz neiet testēties. Nu tad pamēģini te izdarīt elementāru matemātisku aprēķinu.
13.11.2021 14:42 |

Reitings 1427
Reģ: 19.07.2019
Joprojām nav minēts neviens konkrēts plāns, kā samazināt Covid izplatību, ja neņem vērā vakcināciju.
Lai arī autors ir trollis, tomēr tādu cilvēku ir daudz. Tādā gadījumā visi, kuri bļauj konspirāciju teorijas, nepamatotus viedokļus, kāpēc vakcinēties nevajag, kā arī visi "atlajst Sajmu" un "viss ir slikti, tikai es esmu gudrākais" dīvāna eksperti, var neiet ārstēties, ja nu gadījumā saslimst ar Covid un parādās smagas veselības problēmas, kā arī pēc tam neskriet vakcinēties, lai paliktu pie sava viedokļa. Nevajag izrādīt, ka kāds ir gudrāks par jums.
Pazīstu bariņu cilvēku, kuri arī bļāva, ka nekad nevakcinēsies, pamatoja ar to, ka daudzi mirst no vakcīnas, tas viss tiek uzspiests, valstī visi ir stulbi, valdība ir maitas utt., bet pēc tam ātri skrēja vakcinēties, kad bija paši pārslimojuši smagā gaitā un redzējuši, kā citiem noris slimība. Vienmēr iesmīnu par šiem cilvēkiem, kuri ķer pie sirds, ka viss ir slikti, mēs mirsim, bet pēc tam met kažoku uz otru pusi, paklausīgi skrienot uz tuvāko vakcinācijas punktu, nu jau klusēdami par vakcīnu drausmīgo ietekmi.
13.11.2021 16:01 |

Reitings 122
Reģ: 15.06.2020
Esam reāli , tā vakcīna nestrādā, plus man no viņām krūtis sāp. Trešo es netaisos.
Man ir konkrēts visiem jautājums, kura Mrna vakcīna ir strādājusi? Minēšu neviena.
Vai 2020.gadā ir palielinājuši mirstība? apskataties valsts oficālāja stastīkā. Nevarētu teikt
Ar ko atķiras Gobzems no farmas kantoriem? Vismaz viņš nespiež potēties.
Vai piemēram mans draugs nomirs autoavārijā, nebraukšu ar mašinu? Es arī diez vai domāšu
Es domāju ,ka tomēr jāiet tajā gājienā. Jo atlaist medicīnas darbiniekus nestrādājušas mrna vakcīnas dēļ, kura nav izgājuši visus 3 fāzes.
Te var rakstīt ļoti daudz.
13.11.2021 18:12 |

Reitings 1267
Reģ: 30.08.2013
Man ir konkrēts visiem jautājums, kura Mrna vakcīna ir strādājusi?

Kas tev liedza vakcinēties ar Astru vai Džonsonu? Tās ir vecā tipa adenovīrusa vakcīnas.
13.11.2021 19:51 |

Reitings 226
Reģ: 12.10.2015
Nu ziniet, nevēlēties vakcinēties es vēl varu kaut kā saprast, bet ikviens, kas pinas ar Gobzemu jebkādā veidā automātiski parāda, ka ar slapju dvieli pa galvu norāvies. Taču kaut kādai kritiskai domāšanai jābūt, tumsonība totāla jau.
14.11.2021 00:49 |

Reitings 111
Reeceejpele @ 14.11.2021 00:49
Nu ziniet, nevēlēties vakcinēties es vēl varu kaut kā saprast, bet ikviens, kas pinas ar Gobzemu jebkādā veidā automātiski parāda, ka ar slapju dvieli pa galvu norāvies. Taču kaut kādai kritiskai domāšanai jābūt, tumsonība totāla jau.

Ceru viņu redzēt ministra prezidenta kresla
14.11.2021 02:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits