esam kopā 12 gadus. laikam. :D Par darba dienu vakariem - lielāko daļu pavadām kopā, bet ir reizes, kad tikai es izeju ar bērnu laukā, jo otrs atpūšas vai dara citas lietas un mēdz būt arī otrādi. Aukstajā sezonā reizēm vienkārši esam kopīgi pa māju darba dienu vakaros.
Par brīvdienām - cenšamies ieplānot kopīgu atpūtu - parasti kur aizbraukt, pastaigāties, izbaudīt sauli.
Mēdz būt, kad bērns ir slims vai vīrs saguris, tad es dodos viena laukā, jo man vienkārši to vajag. :)
arī suni citreiz tikai es izvedu, jo man patīk garas pastaigas un iet laukā jebkurā laikā un apstākļos.
Tu saki, ka vīrietis bieži ir aizņemts. arī man ir tā, ka fotogrāfēju un bieži tas iekrīt tieši brīvdienās. Tad es cenšos ieplānot fotosesijas rītos vai vakaros, lai diena ir brīva un varam pavadīt laiku kopā. bieži jautāju, kad būtu labāk, lai otrs ir informēts un varam ko kopīgi saplānot . arī viņš nepriecājas, ka esmu ko saplānojusi tikai sev brīvdienās, bet nu tāda ir tā darba specifika. tomēr ļoti cenšos meklēt kompromisu un informēt, apstiprināt visus savus darbiņus, ja tie plānoti ārpus ierastā cilvēku "darba laika". Domāju, ka vienkārši ir svarīgi piedomāt arī par otru un ar otru rēķināties+ kopīgi plānot, ja tiek plānoti darba dienu vakari un brīvdienas. :)