Manuprāt ir jauki, ja atiecības ir vienkārši labas- interese par otra dzīves notikumiem, padoms, atbalsts. Tādām tām būtu jābūt, bet, ja nav kopīgu interešu, ir tikai normāli kontaktēties tikai tad, kad sanāk kopā būt pie vecākiem vai tad, kad ir nepieciešamība kaut ko otram pajautāt.. vai svētkos. Manam draugam ir jaunāka māsa. Nu jau gan pieaugusi. Viņi kontaktējas pēc nepieciešamības un tiekamies ar viņu pārsvarā tikai pie drauga vecākiem, jo šis ir tas gadījums, kad vecumu starpība ir liela, nav viens dzimums un to kopīgo interešu nav... mans draugs izvācās no mājām, kad viņai bija līdz 12 gadi un ļoti reti brauc ciemos. Draugs vienkārši rūpējas un palīdz kā vien var. Man ar viņu ir normālas attiecības. Priecājos sniegt padomu, ja viņa man to jautā, bet mēs nekad nebāžamies ar aicinājumiem ciemos. Ceru, ka tad, kad mums būs bērni, tas izmainīsies, jo man gribētos, lai mani bērni ir tikpat tuvi ar tantēm un onkuļiem cik es ar māsas bērniem. Manuprāt, nav tuvāku radu par māsām un brāļiem! ❤