Crystela @ 22.09.2021 10:00Draugam pēc vakcinācijas pabeigšanas pēdējā laikā vakaros diezgan bieži dur sirdī. Un saka, ka sportojot liekas, ka grūtāk noskriet to pašu gabalu ko pirms tam regulāri skrēja, saka, ka ātrāk aizelšās un tā kā spiež krūtīs. Ir konsultējies ar ārstu - saka, it kā viss ok.
Sultry @ 22.09.2021 10:21
Oj, ak nē. Mans puisis saka tieši to pašu. Saka, ka pirms vakcinas ta nebija, bet pie arsta gan nav bijis.
ja ģimenes ārsts neadekvāta, kādas viņas bieži ir, lai vismaz mēģina dabūt nosūtījumu pie kardiologa/uz veloergometriju vai kardiogrammu uztaisa vismazCrystela @ 22.09.2021 10:31
Ieteiktu pakonsultēties ar ārstu, jo uzskatu, īsti normāli tas nav :( Mans draugs teica, ka iešot vēlreiz, ja tuvākajā laikā nepāries. Bet viņam ģimenes ārste tāda, kurai uz visu parasti dziļi vienala, tāpēc varbūt teica ka viss ok. Iespējams mainīs ārsti.
TeaPot @ 22.09.2021 10:46ja ģimenes ārsts neadekvāta, kādas viņas bieži ir, lai vismaz mēģina dabūt nosūtījumu pie kardiologa/uz veloergometriju vai kardiogrammu uztaisa vismaz
Crystela @ 22.09.2021 10:38Vēlos piebilst ka visiem pārējiem cilvēkiem ko pazīstu viss it kā ok,vismaz nav sūdzējušies.
Un vēl vēlos piebilst, ka ierobežojumi liekās netaisnīgi pret to nelielo cilvēku grupu, kuri nevar vakcineties alerģas dēļ, vai esošu slimību dēļ. Jo šobrīd uz viņiem tiek izdarīts vislielākais spiediens. Viņiem tā jau dzīve nebija viegla pirms Covida, bet tagad viņiem tiek apgriezts prakstiki viss. Un izvēles jau nav. Ja veselam cilvēkam ir izvēle - vakcinēties vai nē. Tad šai cilvēku grupai vienkārši jāsēž un jāskatās, kā viņiem tiek viss aizliegts.
Crystela @ 22.09.2021 10:00Draugam pēc vakcinācijas pabeigšanas pēdējā laikā vakaros diezgan bieži dur sirdī. Un saka, ka sportojot liekas, ka grūtāk noskriet to pašu gabalu ko pirms tam regulāri skrēja, saka, ka ātrāk aizelšās un tā kā spiež krūtīs. Ir konsultējies ar ārstu - saka, it kā viss ok.
Sarmīte A @ 21.09.2021 22:24Sveikas!
Vai šeit ir kāda,kas ir potējusies kurai ir paātrināts pulss ikdienā?
Trojas zirgs @ 22.09.2021 11:42
Tas ir pēc kādas vakcīnas?
Pa ausu galam esmu dzirdējusi, ka pēc pfizer kādu mēnesi nevajagot pārpūlēt sirdi (sports, utt ), jo šai potei ir miokardīta risks.
Sarmīte A @ 21.09.2021 22:33un tās kuras sapitējušās, kādas blaknes bija?