Sveika,
Neesmu uztaisījis baigo research internetā, bet pirms mēneša sāku saskarties ar līdzīgu problēmu. Manā gadījumā tas sākās ar to, ka intereses pēc vēlējos nomest dabīgo svaru cik zemu vien varēju- neēdu starp ēdienreizēm, izvairījos no OGH vakarā, ēdu mazākas porcijas ēdienreizēs, utt. Protams dzēru apmēram 2l ūdens dienā bez tā ko uzņēmu ar ēdienu. Un tad sāka regulāri neiziet vēders ko norakstīju uz to, ka maz ēdu. Tad domāju, atsākšu bišk vairāk ēst un viss aizies vietā, bet nekas nemainījās. Ēdu aprikozes, utt. Mazliet palīdzēja, bet nu secinājums ir tāds, ka zarnās ir baktērijas, kuras aiztur ūdeni. Grūti šo norakstīt uz uzturu, jo pēdējā gada laikā esmu ēdis dažādi un nekad nebija problēmas ar vēdera izeju, katru dienu izgāja kā pulkstenis, dažreiz pat divreiz vienā un tajā pašā laikā.
Tagad dzeru Pienskābo baktēriju kursu, esmu 10 dienā. Kopumā ir labāk, pēdējās divas dienas bišk bija cietāks, bet tas var būt saistīts ar to ka ēdu mazāk un dzēru tableti no rīta. Esmu ievērojis, ka dzerot uz vakaru ir labāki rezultāti. Vēders normāli man iziet no rītiem, skaties un domā pati, tā ir mana pieredze un katram tas rumpis savādāks, kas der man nederēs tev.