Viņam taču gan no zivju eļļas, gan no normālas pārtikas ir grūti, smagi, spiedoša sajūta, atraugas. Tur ir kuņģa problēmas, nevis zivju eļļa vainīga.Eiženija Ženija @ 11.02.2026 22:50Vai es vienīgā nesaprotu, ko viņas visas tur ik pa laikam stāsta, ka citiem ražotājiem Omega ir tās lielās kapsulas un grūti norīt un pēc tam nāk pretīgas zivjainas atraugas? Šodien atkal Egita izceļās ? Es lietoju normālu zivju eļļu kapsulās un nav ne grūti norīt, ne pēc tam ir kādas atraugas. Var jau slavēt savējo, bet nevajag runāt pilnīgas muļķības ?
Tastastas @ 11.02.2026 20:39
Ja jau katru mēnesi, noslēdzot kvalifikāciju, pasakās mammai un māsai, tad jau droši vien katrai ir pa līgumam. Varbūt, ka vīram arī ir.
Tā ir ilūzija, ka biznesā ir daudz veiksmīgi cilvēki un visiem veicas. Ilūzija citiem par kvalifikāciju augstumu, ja ņem vērā godīgumu. Tad arī lai pasaka, ka man ir blakuslīgumi ar zvaigznēm un Grand ir tāpēc, nevis, ka komandas cilvēki pelna.Sezam @ 12.02.2026 15:13
Nu tas, ka ir tie blakus līgumi - tas nav nekas tāds kā te šausminās, jo kāda jēga zem sevis sareģistrēt 1000 menedžerus kas katrs taisa, piemēram, 200punktus un pašai vairāk par zvaigzni nedabūt kaut ar milzīgu punktu apjomu mēneša beigās, tad labāk uztaisīt 3 apakšlīgumus, kaut izdomātus un tas katrs salasa kopā par zvaigznei un grand gatavs. Tā darīt vienkārši ir loģiski un nekas nosodāms patiesībā nav.
Ja jau Bībele tur bija uz galda, tad jau caur sektu sagrābstīts piedāvājums.Floren_ce @ 12.02.2026 18:59Kāda paspēja nostalkot māju, kura Maša it kā vakar skatījusies? ?
CallMeAnnika @ 12.02.2026 16:48Tā ir ilūzija, ka biznesā ir daudz veiksmīgi cilvēki un visiem veicas. Ilūzija citiem par kvalifikāciju augstumu, ja ņem vērā godīgumu. Tad arī lai pasaka, ka man ir blakuslīgumi ar zvaigznēm un Grand ir tāpēc, nevis, ka komandas cilvēki pelna.
leni @ 13.02.2026 09:08Maša skatījās dvīņu māju Medemciemā, Vaļņu 20
https://www.ss.com/msg/lv/real-estate/homes-summer-residences/riga-region/olaines-pag/medemciems/dixhh.html
Piekrītu, un cena ļoti laba, jo Mārupē dzīvokļi iet pa šādu īres cenu.McSara @ 13.02.2026 13:11
Bet šī jau ir skaista māja! Tik tā cena...viņi spēs pavilkt?
Viņa nav tik emocionāli inteliģenta, lai vispār par kaut ko tādu aizdomātos. Strādāt agresorvalsts uzņēmumā var tikai totāli atsaldēti tipi.Tutuvojies @ 14.02.2026 16:29Vai tad Sauliete ar Dukuru nebija draugi? Liekas tik jocīgi, ka šodien liek par atslodzes maratonu pusplikus storijus. Nav jau dzīvei jāapstājas, bet nedaudz cieņas.
to pašu nodomāju. Un vēl to, ka ģimenē laikam nezina, kas ir gludeklis. Ne pats smukākais vīrs, ne izcilā pavāre, kura visu laiku tievē. Ja nav stāvoklī, tad tie visi tievēšanas maratoni kārtējo reizi ir apliecinājums, ka nestrādā, paskatoties uz viņas vēderu.noidea @ 14.02.2026 21:33Apsveicam ar ğimenes pieaugumu??
noidea @ 14.02.2026 21:33Apsveicam ar ğimenes pieaugumu??
noidea @ 14.02.2026 21:33Apsveicam ar ğimenes pieaugumu??